K.K Özgü Sinema günleri

ozaman kızlar önerim var;
haftasonu filmi oylayıp belirleyelim, persembe günü herkes izlemiş olsun ve yorumları yapalım, hemen ardından yeni anketi açalım
olurmu?

oylama yarın sabah 9.13te kapanacak
ben oylama kapandıktan sonra o zaman ilk mesajın en başına yine not düşerim şu film seçilmiştir diye
sonra izleriz izleyen yorumunu yapar

evet bozulmasın heyecanı ozaman, merak edelimki daha dikkatli izleyelim dimi yerimseniben

kızlar seçilen filmi yarın siz ilan edebilir misiniz?
çünkü ben haftasonu nete giremicem
p.tesi iş yerindeyken yorum yapabilicem anca filme net bağlantım bozulduğu için

ya kızlar ne dicem, elimizden geldiğince izlenmeme ihtimali yüksek filmler koyalım diorum, en azından içlerinden 2 tanesi öle olsun, tabi herkesin seçimine saygım sonsuz, ama böle daha ii olur sanki..

allegria arkadaşımın seçtikleri bence gayet ii, benim bilmediğim var ya aralarında kaydirigubbakcemile3

çoğu zaman adı çok duyulmamış ama çok kaliteli filmler oluo birbirimiz sayesinde onlarıda izlemiş oluruzz..

evet canım tabi çok tanınmış filmleri koymayı bende tercih etmem. mesela forrest gump benim hayatımın filmidir ama çok tanınan bir film olduğu için oylamaya sunmayı düşünmüyorum. aLLeGRia seçtikleri iyi Leon dışında diğerleri pek bilinmeyen filmler.

evet özellikle seçtim aslında mesela requiem for a dream de bir fenomendir ama çok fazla izlemiş olan yoktur
ben bile ilk kez geçen sene izlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…