Selam arkadaşlar.4 yıllık evliyim eşim iş adamı ve sürekli dışarlarda bi istanbulda bi Çin'de bi Dubai'de. Hemen hemen kızımla yalnız yaşıyorum 2 gün burdaysa 3 gün başka yerde ve bizi babasının yanında bırakıp gidiyor. Bu arada evim ayrı 1 yıldır kaynanam vefat ettiği için kayınpederimin yanında bırakıyor hiç eve gitmedik 1 yıldır.çok zor durumdayım kızımla çekyatta uyu bi hal olduk. Hiç düenimiz yok.üstelik diğer eltim aynı bahçede ama eşim beni burda tutuyor.
Selam arkadaşlar.4 yıllık evliyim eşim iş adamı ve sürekli dışarlarda bi istanbulda bi Çin'de bi Dubai'de. Hemen hemen kızımla yalnız yaşıyorum 2 gün burdaysa 3 gün başka yerde ve bizi babasının yanında bırakıp gidiyor. Bu arada evim ayrı 1 yıldır kaynanam vefat ettiği için kayınpederimin yanında bırakıyor hiç eve gitmedik 1 yıldır.çok zor durumdayım kızımla çekyatta uyu bi hal olduk. Hiç düenimiz yok.üstelik diğer eltim aynı bahçede ama eşim beni burda tutuyor.
bende öyle istiyorum ama eşim kabul etmiyor illa burda kalacaksın diyor bana haksızlık yapılıyor keşke ebimde kalabilsemGit evinde kal neden bukadar buyuttun ki koskoca adam arada gider hal hatir sorarsin yani nasil iliskiler ben anlamiyorum ya!!
Konuşmazmıyım kabul etmiyor hele kayınpeder yalnız kalınca tam buraya mahküm ettiEşinle konuş olur mu öyle iş
Canım inan konuştum gelsin devamlı kalsın ona oda ayırayım düzenimiz olsun diyorum kayınpeder evime gelmek istemiyor.aürekli kadınlarla konuşuyorKayınpederinizin yaşlılık, hastalık gibi bir durumu varsa, eşiniz de onu size emanet etmiştir, belki.
Yok, keyfi bir durumsa bunu eşinizle konuşun.
"Biz evimize geçelim, o arada gelip bizde kalsın" gibi önerilerde bulunun.
ve bir mont için dilinde tüy biten kadın :)Woaaww ülke ülke gezen iş adamı bir eş, kayınbabasın da çekyatta uyuyan bi hatun.
Adaletin bu mu dünya?
Be
bende öyle istiyorum ama eşim kabul etmiyor illa burda kalacaksın diyor bana haksızlık yapılıyor keşke ebimde kalabilsem
Ya diyorum gidelim eve babana oda ayıracam öylede babası kabul etmiyor kızım yerlerde yatıyor Bir yıldırk.pederininiz bakıma muhtaçmı neden yanında kalıyorsunuz ki? Kim olsa rahat edemez
eşinizle konuştunuz mu bu konuyu evinizde kalmak istediğinizi söylediniz mi
aileniz nerde yaşıyor
daha eler yaşıyorum çok zor durumdayım ama çıkıp gidemiyorum ne ailem var ne işimOzaman sende onun yurt disinda calismasina izin verme neden eziliyosun ki illa koca sozu dinliycem diye hayati kendine zindan etmissin beyefendi 4 kose sen cekyat koselerinde ..
eşin iş adamıysa bir yatak alamıyor mu babasının evine?Selam arkadaşlar.4 yıllık evliyim eşim iş adamı ve sürekli dışarlarda bi istanbulda bi Çin'de bi Dubai'de. Hemen hemen kızımla yalnız yaşıyorum 2 gün burdaysa 3 gün başka yerde ve bizi babasının yanında bırakıp gidiyor. Bu arada evim ayrı 1 yıldır kaynanam vefat ettiği için kayınpederimin yanında bırakıyor hiç eve gitmedik 1 yıldır.çok zor durumdayım kızımla çekyatta uyu bi hal olduk. Hiç düenimiz yok.üstelik diğer eltim aynı bahçede ama eşim beni burda tutuyor.
yazdıklarına şok oluyorum resmen.Ya diyorum gidelim eve babana oda ayıracam öylede babası kabul etmiyor kızım yerlerde yatıyor Bir yıldır
Herkese yedirecek parası var bana yok.bide yatak alsa bile düzenim olmazsa kendi evim olmazsa me yapacam ki evimi rüyamda görüyorumeşin iş adamıysa bir yatak alamıyor mu babasının evine?
Nasıl para bu?
Nasıl iş adamı?
yok artıkkk nasıl iş adamıymış bu adammm nasıl para kazanıor neye kime harcıyorYa diyorum gidelim eve babana oda ayıracam öylede babası kabul etmiyor kızım yerlerde yatıyor Bir yıldır
İnan
daha eler yaşıyorum çok zor durumdayım ama çıkıp gidemiyorum ne ailem var ne işim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?