K.pederde kalmak istemiyorum

hayat0330

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
124
11
33
32
Selam arkadaşlar.4 yıllık evliyim eşim iş adamı ve sürekli dışarlarda bi istanbulda bi Çin'de bi Dubai'de. Hemen hemen kızımla yalnız yaşıyorum 2 gün burdaysa 3 gün başka yerde ve bizi babasının yanında bırakıp gidiyor. Bu arada evim ayrı 1 yıldır kaynanam vefat ettiği için kayınpederimin yanında bırakıyor hiç eve gitmedik 1 yıldır.çok zor durumdayım kızımla çekyatta uyu bi hal olduk. Hiç düenimiz yok.üstelik diğer eltim aynı bahçede ama eşim beni burda tutuyor.

Selam arkadaşlar.4 yıllık evliyim eşim iş adamı ve sürekli dışarlarda bi istanbulda bi Çin'de bi Dubai'de. Hemen hemen kızımla yalnız yaşıyorum 2 gün burdaysa 3 gün başka yerde ve bizi babasının yanında bırakıp gidiyor. Bu arada evim ayrı 1 yıldır kaynanam vefat ettiği için kayınpederimin yanında bırakıyor hiç eve gitmedik 1 yıldır.çok zor durumdayım kızımla çekyatta uyu bi hal olduk. Hiç düenimiz yok.üstelik diğer eltim aynı bahçede ama eşim beni burda tutuyor.

k.pederininiz bakıma muhtaçmı neden yanında kalıyorsunuz ki? Kim olsa rahat edemez

eşinizle konuştunuz mu bu konuyu evinizde kalmak istediğinizi söylediniz mi

aileniz nerde yaşıyor

ÇOK İSTİYORSA EŞİNİZ KAYINPEDERİNİZİ SİZİN EVE GETİRSİN DÖNEM DÖNEM ÇOCUKALRINDA kalısın sizin niye düzeninizi bozuyorki bu çocuk yarın okulu var bi arkadaş çevresi olsun sizinde onunda bu ne göçebe gibi.

Kayınpederinizin yaşlılık, hastalık gibi bir durumu varsa, eşiniz de onu size emanet etmiştir, belki.
Yok, keyfi bir durumsa bunu eşinizle konuşun.
"Biz evimize geçelim, o arada gelip bizde kalsın" gibi önerilerde bulunun.

Eşinle konuş olur mu öyle iş:(

Git evinde kal neden bukadar buyuttun ki koskoca adam arada gider hal hatir sorarsin yani nasil iliskiler ben anlamiyorum ya!!

Be
Git evinde kal neden bukadar buyuttun ki koskoca adam arada gider hal hatir sorarsin yani nasil iliskiler ben anlamiyorum ya!!
bende öyle istiyorum ama eşim kabul etmiyor illa burda kalacaksın diyor bana haksızlık yapılıyor keşke ebimde kalabilsem

Kayınpederinizin yaşlılık, hastalık gibi bir durumu varsa, eşiniz de onu size emanet etmiştir, belki.
Yok, keyfi bir durumsa bunu eşinizle konuşun.
"Biz evimize geçelim, o arada gelip bizde kalsın" gibi önerilerde bulunun.
Canım inan konuştum gelsin devamlı kalsın ona oda ayırayım düzenimiz olsun diyorum kayınpeder evime gelmek istemiyor.aürekli kadınlarla konuşuyor

Be
bende öyle istiyorum ama eşim kabul etmiyor illa burda kalacaksın diyor bana haksızlık yapılıyor keşke ebimde kalabilsem

Ozaman sende onun yurt disinda calismasina izin verme neden eziliyosun ki illa koca sozu dinliycem diye hayati kendine zindan etmissin beyefendi 4 kose sen cekyat koselerinde ..

k.pederininiz bakıma muhtaçmı neden yanında kalıyorsunuz ki? Kim olsa rahat edemez

eşinizle konuştunuz mu bu konuyu evinizde kalmak istediğinizi söylediniz mi

aileniz nerde yaşıyor
Ya diyorum gidelim eve babana oda ayıracam öylede babası kabul etmiyor kızım yerlerde yatıyor Bir yıldır

İnan
Ozaman sende onun yurt disinda calismasina izin verme neden eziliyosun ki illa koca sozu dinliycem diye hayati kendine zindan etmissin beyefendi 4 kose sen cekyat koselerinde ..
daha eler yaşıyorum çok zor durumdayım ama çıkıp gidemiyorum ne ailem var ne işim

eşin iş adamıysa bir yatak alamıyor mu babasının evine?
Nasıl para bu?
Nasıl iş adamı?

eşin iş adamıysa bir yatak alamıyor mu babasının evine?
Nasıl para bu?
Nasıl iş adamı?
Herkese yedirecek parası var bana yok.bide yatak alsa bile düzenim olmazsa kendi evim olmazsa me yapacam ki evimi rüyamda görüyorum

Ya diyorum gidelim eve babana oda ayıracam öylede babası kabul etmiyor kızım yerlerde yatıyor Bir yıldır
yok artıkkk nasıl iş adamıymış bu adammm nasıl para kazanıor neye kime harcıyor

siz rezillik çekiyorsunuz resmen sen çekyatta çocuğun yerde

çocuğu bahane et bence, işte burada kalmak istemiyor, evini özlüyor vs diye, işin çok zormuş arkadaşım ya:(

Back
X