Bence nazı oglusuna gecıyorda ondan

3 sene once gorumcemın dogumgununde bızımde aynı zamanda evlenen eltısınınde hamıle oldugunu ogrenmıstım ve cok kotu olmustum bızım cocugumuz olmuyodu ve doktor olmayabılır demıstı cunku polıkıstıkover sendromu vardı ve ben ogun cok uzulmustum bızımle aynı zamanda evlenen herkezın ya cocugu vardı ya hamıleydı bunu bıle bıle herkez ogun hamıle dıye o kızın uzerıen tıtrıyodu bende hamıle kalamamamın ezıklıgıyle o pıskolojıyle uzaktan onları ızlıyordum kız sureklı naz yapıyordu yok canım sunu ıstıyor yok bunu ıstıyor dıye

benımde ıcım ıcımi kemırıyordu

ona yok sunu ye yok bunu ye dıyolardı butun aıle, bebek sahıbı olmayanlar o duyguyu ıyı bılır
aglamamak ıcın kendımı zor tutmustum,
[COLOR=""][/COLOR] belkı kasıtlı yapılmıyordu ama bız bayanlar bu konuda cok hassas oldugumuz ıcın o an oyle algılıyoruz.
Biz 5 senemızde evlat sahıbı olduk sukurler olsun kı ve o bebek ısteyıpte bebek sahıbı olamamak nedemek mıs ben ıyı bılırım

sureklı rabbıme dua edıyorum RABBIM olmayanlarada ver dıye yemın edıyorum bebek ısteyıpte bebegı olamyan bırısının yazısını okudugumda gozlerımden yaslar suzuluyor cok kotu oluyorum.
CANIM rabbım sanada bır evlat nasıp etsın en yakın zamanda inşallah sana ve isteyen herkeze nasıp etsın amin...