- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
hatırlanmak güzel ama yine söylüyorum bazı zamanlarda kutlama şart değil kaldı ki kutlanacaksa k.peder ve kaynımda olmalıydı saçma geldi
Canım valla kaynanalar böyle belki de oğulları evlendikten sonra böyle oluyorlar. Benim eşim annesinin doğumgününü bir kere hatırlamamış babası pasta alır bunu çağırırlarmış öyle yani. Hele evlilik yıldönümü mümkün değil. Ama ne oldu bzi evlendik benden beklenir oldu hatırlamam ilk evlendiğim sene açıköğretim sınavına girmişim günlerce uykusuz kalmışım son hafta çok bitkinim kaynanama gittik haftaiçi meğer o günde onların evlilik yıl dönümüymüş hiç bilmiyordum, konusu bile geçmedi şu tarih diye ki dense de hatırlayacak durumda değildim. İşte bize yıldönümü için geldiniz sandım ben sizin herşeyinizi hatırlıyorum filan dedi ki hatırladığı benim doğum günüm değil evlilik günümüz ki oğlu evlenmiş tabii ki hatırlayacak ve oğlunu doğumgünü benimkinin ocakta olduğunu bilir ama gününü hiç bilmez eşim hatırlatıyor biliyorum. İşte neler neler dedi ki bu günü sadece eşi hatırlasa yeter bizi ilgilendirmez ki ama işte ondan sonra o sözü hiç unutmadım hep pasta aldım götürdüm kutladım gönlü olsun işte diye maksat senede iki ker sevinsin mutlu olsun şımarsın diye ama sözlerini de hiç unutmadım. Sanki oğlu hatırlıyor muydu hayır ama evlenince gelin hatırlamalı böyle bir durum var boşver çeşit çeşit yemek hazırlasan yorulsan tamam ama bir pasta kesilmiş tabii kaynının k.p olması gerekirdi.