- Konu Sahibi arzuca9432
-
sade kahvecim, normal doğum yaptm ben 22saat sancm sürdü, inan doğurmak hiçbişey, herşey doğumdan sonra başlıyo..
Ben de 3 çocuk istiyorum. Önceden 2 isterdim ama artık az geliyor. 3 çocuk ne fazla ne az. Tabi bunları doğurmadan önce söylüyorum. Yeni doğum yapan arkadaşlarım var, onlar da benim gibi düşünürdü, şimdi ikinciyi doğurmaktan korkuyorlar. :1shok: Hem doğum sancısı, hem doğduktan sonra... Gece uykusu kalmamış arkadaşımın, 2 3 saatlik uyku molaları veriyormuş, bebek hep uyanıp ağlıyormuş. Valla annelik ne zormuş, böyle olduğunu ben de yeni öğrendim :uhm:
benim 3 kızım var çok mutluyum bu durumdan
ben her zaman tek çocuğa karşıydım şimdide karşıyım
insan büyüyünce mutlaka yanına sırdaş arkadaş destek ister.ben asla tek çocuk yapan insanları anlamıyorum.:1no2:
bence maddi durum müsaitse ruhsal ve fiziksel olarak ben çocukları severim bakabilirim diyorsanız 3 hatta 4 çocuk iyi.özellikle 2 kız 2 erkek olursa çok güzel olur.bende eşimde 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek.gerçekten çok güzel bir durum
ama yine diyorum maddi olanaklar ve insanın kendini hazır hissetmesi çok önemli
ben başka istemiyorum çünkü doğumda çocuk bakımıda gerçekten zor ama insanın keyifle yaptığı bir görev annelik :asigim::1hug::ecrin_bebek:
jane marka bebek arabası bir milyar ama 150 milyonada bebek arabası var...tek çocugu neden yapıyoruz maclaren yada jane kullansın diyemi bencillik bence..
Tek çocuk düşünen arkadaşlara tavsiyem bence vazgeçsinler.etrafımda gördüğüm bütün tek çocuklar problemli.Paylaşmayı bilmiyor,bencil ve doyumsuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?