Ka yanda evlendiniz?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Bayanlar merak ediyorum kac yasinda evlendiniz? Aranizda erken evlilik yapipta az daha bekleseydim keske diyenler var mi?

Bekarlara verebileceginiz tavsiyeleride bekliyoruz :))

23 yasinda evlendim.ne erken ne geç.tam zamaniydi.

18 yaşında evlendim. Şimdi geriye dönüp baktığımda çocuk yaşta evlendiğimi düşünüyorum Kısacası genç kızlığımı hiç yaşamadım. Ama eşimi çok seviyorum. Ciddi pişmanlıklar yaşamadım:))

23 yaşımda evlendim.bence tam
zamanında evlendim.çokta mutluyum.
saygının en başta geldiğini
düşünüyorum ve
tavsiye ediyorum.saygı her güzel şeyi beraberinde getirir
sevgiler....

26 yaşımda evlendim...
Daha erken olmadığı için gayet mutluyum.
Biraz daha geç olabilir miydi ? Annem hayatta olsaydı evet...
Daha geç olabilirdi...

bende 26 yaşında evlendim.....bence ideal bi yaş ...ama herkesin kısmeti işte.....nerde ve ne zaman çıkacağı belli olmuyor... a.s.

26 yaşında evlendim..
Erken olduğunu düşünüyorum kendi adıma,yarım kaldı bir çok işim..benneyaptımki
Nasip öte köy yokmuş, ne yapalım..:sm_confused:

20 yaşında evlendimm
bendaha duracaktımda kaynanam beni istemedii
adamın aklını çeler diee korktumm dedimm biz 1 ay içinde nişanlandık işanlandık yoksaa birbirimize uzaktan trene bakar gibi bakcaz dedimm
vede benn savaşı kazandımm muhahahahaha nuri alço gülüşü similii

26 yasindayim ve bu sene evleniyorum
bazen, daha çok erken yaa diyorum...gerçekten. hatta daha once evlenmedigime hiç pisman degilim

21 yaşında evlendimevlendğime pişman değilim ama keşke bekarlığımı dolu dolu yaşasaydım diyorum....

Bu sene evlendiğime göre 24 yaşında evleneceğim 25 yaşıma girerkene yanii... Bence ideal bir yaş.. Her şeyi de yaşadığıma inanıyorum, gençliğimi özgürlüğümü sosyal hayatımı hiç bişey içim de uhte olarak kalmadı şimdi de çok isteyerek ve severek evleniyorum bence tam da zamanı:))

21 yaşında evlendim ideal bir yaştada evlendiğimi düşünüyorum.............

19 yasında evlendim
hiç pişman değilim sevgi saygı olduktan sonra
bekarlara tavsiye de evliliğe kendini hazır hissetmek
doğru insanı bulmak bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…