Ben 24 yaşında evlendim. Ama eşimle 19 yaşında tanıştım. Şuan 28 yaşındayım. Dönüp baktığımda doğru bir seçim yaptığımı düşünmeme rağmen biraz daha geç evlenseydim keşke dediğim oldu. Ama bu mutsuzluktan ziyade yaşadığım ortamı özlediğimden kaynaklandı.
arkadaşlar yazdıklarınızı okuduktan sonra nerdeyse evde kalmak üzereyken evlendiğimi düşünmeye başladım:) içinizde en geç evlenende benim 28 de evlendim. gerçi bekarkende erken evliliği hiç düşünmüyordum. geçmi kalmışım neeee :)
canım 24 yaşımda evlendim ve çok mutluyum:dance:bana kalsa 30 dan önce evlenmeyecektim ama eşimle tanışınca bunu başka kızlara kaptırmıyayım dedimyerimseniben 15 yıldır evliyim keşke daha önce tanışıp evlenseymişiz diyorumAllah sanada nasip eder işallaha.s.
kasimda 28e girecegim. kasimdan önce bir koca bulmam lazim. yoksa gecmi olur? bende cogunuz gibi adam gibi adam karsima cikmazsa evlenmem diyordum. ama 28 yasima girecegim, adam gibi adam karsima cikmadi. ne yapacagim? onu nerde bulacagim?:çok üzgünüm:
20 yasında ewlendım ama tamamen eşimin sabırsızlığından dolayı boyle erken oldu
18de tanıştık 19da nişan 20 de ewlılık 21de çocuk.çok hızlıyım beeeeeeeeeeee
19 yasinda evlendim esimle 16 yasimdan beri tanisiyoruz
hatta dun esime dedimki-sen benim cocukluguma gencligime sahit oldun yasliligima da olacaksin-ins. allah kismet ederse..a.s.
20 yaşında evlendim öyle çok ciddi pişmanlıklarım olmadı ama kendimi daha iyi ifade edebilmek adına biraz daha geç evlenseydim daha iyi olurdu diyorum şimdi.insan o yaşlarda kafasına vur ekmeğini al modunda oluyor..
18 YASINDA EVLENDIM AMA BENDE HIC PISMAN OLMADIM cunku ben esıme asıktım sımdıkte asıgım yıne zamanı cevırsem yıne aynı yasta yıne sımle evlenırım bız bırbırımızle kımı zaman esı kımı zaman arkas kımı zamanda o benım sırdasım babam oluor anlataamm dusunuorumda onun yoklunda ben ne yaparım dıye kesın olurum alahım gostermesınde acısını ben su an 20 me gırıcem esımde 29 yasında aramızda 9 yas var
22 yaşındaydım ben evlendiğimde. bence ideal bir yaş. çünkü geç yaşta evlenmiş olsaydım bu sefer yaşım geçiyor diye hemen çocuk sahibi olmak zorunda kalacaktım. evliliğimin tadını çıkardım. şu anda 25 yaşındayım ama gerçi hala çocuk istemiyorum.