Ka yanda evlendiniz?

ben 31 yaşında evlendim çok ta memnunum bence insan gençliğinin tadını çıkarmalı evlelince ister istemez sorumluluk çok oluyor küçük yaşta bu kadar yüke gerek yok diye düşünüyorum nede olsa hayat bir kere yaşanıyor

Eğer bu soru bana geçen yıl sorulsaydı 22-23 derdim ama şimdi kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum..
Bekar doğdum bekar ölücem galibaajeyyar

aynı durumdayızzz neolacak yanii
evdemi kaldık aceba
yok canım dimi kızlarr
:1shok: :1shok:

bende 23 yaşımda evlendim çok da mutluyum. erken evlenme de insan bilinçli olamıyo

32 yaşında evlendm.ama pişman mıyım.sadece çocukiçin geç kaldım pişamn.
çünkü çocuk yapmada nbir süre kocamla 5 yıl gibi yaşamak isterim.şimdi çocuk için acele etmek zorundayım

bencede tamamen kısmet bu işler
ben 25 yaşında evlendim
tabi çok küçükte evlenmeyin derim
yaşınızın tadını çıkarın
şakkıdı

şuan 26 yaşındaym 1 yıldır çocuk düşünyrz olmuyr.moralim bozuluyr.benim yaşımdakiler 2.yi doğurcaklar.bana dua edin

7 senedir beraberiz imam nikahı vardı resmi olarak 3 yıl oldu.. 23 yaşından beraberiz yani inşallah mezara kadar beraber oluruz

15 yasında tanıstık.18 yasında evlendim .19 yasında anne oldum.23 yasında bi daha anne oldumsırnaşık şey 25 yasımda ise 3 çocuk annesi oldum 25 ideal ama bence evlililik için. gerçi iyiki erken evlendim dıyom :)) çocukları büyütürüz erkenden .ALlah hayırlı uzun ömürler verrise

16 Yasinda Evlendim Kimseyede 20 Den Evvel Evlilik Tavsiye Etmem Hep Eziliyorsunuz Sonuna Kadarda Boyle Gidiyor

21 yaşımı bitirdim. 6 gün sonra düğünüm oldu.
Bence tam zamanı diyorum. Belki daha geç olsaydı daha iyi olabilirdi ama
çocuklarımla çok yaş farkı olmasını istemem. Bazen genç anneleri görünce hoşuma gider.
Zor olduğunu tahmin ediyorum ama genede güzel bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…