Ka yanda evlendiniz?

:dance:Valla ömürsün Canim Insanlar Doktor Avukat öğretmen Olmak Ister Sende Evlenmek Istemişim Bizim Komşunun Kizida Dansöz Olucam Diye Tutturdu Bu Ara Hadi Hayirlisi

18 yaşında evlendim pişmanmıyım evet nedeni ise gerçekten bekarlığa dair yaşanacak birçok şeyin içimde uhde kaldığını söğleyebilirim pişman değilim bunun nedenide eşimi seviyorum mutlu bir yuvamız vede iki yavrum var yorum sizin

24 yasinda evlendim ..ne kadar mutlu olsamda bazen bekar arkadaslarimi gorup az daha mi dursaydim ne ,dedigim olur.. eger mutlu bir anne babayla yasiyorsaniz esinizle ne kadar mutlu olsanizda insan bekarligini ariyor ..bekarken daha az sorumluluk varken evliyken daha sorumlu ve ileriye donuk dusuncelerle doluyorsun..hele ki 16 yas ile 20 yas arasinda evlilik ne kadar esiyle mutlu olsada olmamali bence ..cocukluk devri tam yeni bitmisken genc kizligi yasayamadan direk evlilik bolumune atlamak ..ben cok guzel bekarlik yasadim ,ondan olsa gerek tadi damagimda kaldi ,evlilikte guzel ama erkenden olmasina ne hacet..bekarlara tavsiyem en az 24 ..

23 yaşında evlendim ama en azından 25 e kadar bekleseymişim ii olacakmış

evlenmek guzel bısı evet ama yerı ve zamanı onemlı
ben su an 25 yasındayım lıse bıttı oss derdı basladı olmadı sonra kendımı gelıstırmek ıcın kurslara gıttım kpss ye gırdım..amacım evlenmek dııldı oncelıgım ısımdı..kendı ayaklarımın uzerınde durmamdı..23 yasında memur oldum ıkı yıldır calısıyorum kendı ayaklarımın uzerınde artık durabılıyorum hayatı oğrendım ınsanları tanıdım bu zaman zarfında paramı bırıktırdım..yasamak ıstedıklerımı yasadım gıymek ıstedıklerımı gıydım..bunları yapmak ılk hedefımdı cunku..kucuk yasta evlenıp yasamak ıstedıklerımı yasayamayıp almak ıstedıklerımı alamayıp evlenseydım ılerıde ıcımde uhde olacak keske dıyecektım..ınsan bı kez evlenıyor ve ınsan bı kez genclıgını yasıyor..devır kotu kımsenın kımseye guvenı yok once kendımızı guvenceye almayız sonra dunya evıne gırmelıyız bence aman kızlar okuyun ısınızı gucunuzu bulun daha sonra evlenın..sımdı vaktı dıyorum herseyım tamam bı koca eksık oda Allahın ıznıyle karsıma cıktımı degmeyın keyfıme..
tamam karsınıza hayırlı bırı cıktıgında hayır demeyın ama once okuyun kızlar aman kendı ayaklarınızın ustunde durun paranızı kazanın daha sonra evlılık

bende 23 yaşımda evlendim tam bi sene nişanlı durduk,şuanda 28 yaşındayım...

24 yaşında nişanlandım 25imde evlendim iyikide evlenmişim hiç bir zaman pişmanlık duymadım.bekarlığımıda istediğim gibi güzel bir şekilde yaşadım.ruh ikizimi bulduğum içinde mutluyum.

21 yaşında evlendim ama erken bir yaş olduğunun şimdi farkına varıyorum. Çevremdeki 21 yaşındaki kızlar evlilikten bahsedince hadi be daha çocuksunuz diyorum. SEN evlendiğinde kaç yaşındaydın diye sorduklarında söylicek laf bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…