- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.897
- 158
- Konu Sahibi ince topuk
-
Boyadan sonra belli bir süre yağ bakımı yapmıyorum ben de evet boyayı akıttığı doğru ama boyadan önce saça sürmek ya da boyanın içine eklemek farklı bence bilmiyorum ya, kuaföre boya yaptırmaya giderken de bakım yağlı kafamla gidiyordum :)) hatta kuaförüm özellikle hindistan cevizi yağı sür boyadan önce demiştiAma senin saçların koyu canım :) benim saçım küllü sarı 11.1 numarası
Birisi şöyle yazmış.
Doğru gerçekten de ben eskiden bakım yaptıgım zamanlar boyam akıyodu. Şimdi de badem yağlı saçı boyayınca tutmadı
Koyu renkler tutar ama tabiki
Saçım şuan temiz oldugu için boyarsam derim soyulabilir çok kaşınıyo çünkü boyalıyken. Bekleyeceğim mecbur sonra doğum günüm gelmiş olur yetişmez. boyayı da diplerim gelince yaparım artık 1 2 ay sonra :) aslında renk güzel foto atıyım bi snBoyadan sonra belli bir süre yağ bakımı yapmıyorum ben de evet boyayı akıttığı doğru ama boyadan önce saça sürmek ya da boyanın içine eklemek farklı bence bilmiyorum ya, kuaföre boya yaptırmaya giderken de bakım yağlı kafamla gidiyordum :)) hatta kuaförüm özellikle hindistan cevizi yağı sür boyadan önce demişti
Bu arada ben de boyamaya açık kumraldan başlamıştım en sonki boyam koyuydu, bugün daha da koyuya boyayacağım inşallah, evde hiç sarı tonları boyamadım
Sen ne yapacaksın? Bugün boyayacak mısın yoksa bekleyecek misin reglin bitişini?
Uzama hızına bayılıyorum senin ya, maşallahEki Görüntüle 2113451 26 ocak-20 şubat
Canım saçların bakımlı duruyor fakat uçlarını düzletirsen daha hoş görünebilir :)Eki Görüntüle 2113451 26 ocak-20 şubat
Sağol canım, şimdilik kozmik günlerde uçlardan birkaç mm kendim almakla yetiniyorum. Kuaföre gitmem gerek düzelttirmek için ama zerre güvenmiyorum, 2 parmak alıp düzletelim deyip küt saçla eve döneceğim diye korkuyorumCanım saçların bakımlı duruyor fakat uçlarını düzletirsen daha hoş görünebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?