Saç Uzatma Yöntemleri Kabak çekirdeği yağı ile saç uzatma günlüğüm

Kozmik koçu dibine kadar değerlendirmek istiyorum, yeniden saçıma bakım yaptım; zeytinyağı hindistan cevizi yağı bepanten evigen karışımını kullandım. Eşimi kandırabilirsem saçımı boyatacam ona :)) pek ihtimal yok ama...

Kozmik koçu dibine kadar değerlendirmek istiyorum, yeniden saçıma bakım yaptım; zeytinyağı hindistan cevizi yağı bepanten evigen karışımını kullandım. Eşimi kandırabilirsem saçımı boyatacam ona :)) pek ihtimal yok ama...
Canım ben vitamin kullanmayı bıraktım pek faydası olmadı diye sende oldu mu .?

Canım ben vitamin kullanmayı bıraktım pek faydası olmadı diye sende oldu mu .?
Bilmiyorum ki kuzum ya benim de 2hafta olmuştur herhalde bir uzama atağı oldu sanki, bir anda dibim çıktı bir parmak kadar, normal bakım yağıma vitamin ampulü ve bal eklemiştim sanki onun faydası oldu gb.

Evet kızlar kozmik koçu kaçırmayacam diye bu saatte saç boyadım :olamaz:
Hem de ilk kez kendim boyadım, önden biraz araştırma yaptım YouTubeda ben bunu yaparım dedim yaptım, hadi bakalım yıkayınca görecem nasıl olmuş...

Aslında çok daha erken saatte boyayacaktım ama sıpa inat etti uyumadı :kızgın:

Daha önce iki kez görümcem boyamıştı evde ama altta açık renk olduğundan iki haftada eski rengine döndü, bakalım daha koyu bir renk ve bitkisel olduğunu idda eden bir boya seçtim.

Boya da baya bereketliymiş maşallah sür sür bitmedi:işsiz:
Palette ile iki kutu alıp zar zor yetirirken bu boya iki tüple doldu taştıo_O

Çok heyecanlıyım, bu defada iki haftada akarsa artık siyaha yakın tonlara dönüş yapacağım :KK64:

Selam arkadaşım :KK54:
Saçımı boyayacağım senin kozmik günler hakkında bilgin var ne zaman boyamalıyım şubat ayında da boyayabilirim hangi gün kozmik bakım günü :oops:

Selam arkadaşım :KK54:
Saçımı boyayacağım senin kozmik günler hakkında bilgin var ne zaman boyamalıyım şubat ayında da boyayabilirim hangi gün kozmik bakım günü :oops:
Selam canım, ocak ayında başka boyaya uygun kozmik tarih yok gördüğüm kadarıyla :( kozmik tarih var da boyama için uygun değil yani

Şubat ayı başında yeniden bakalım ;)

Saçım kendi doğal rengine döndü kızlar, bu boyaya bayıldım ama çabuk akma durumuna göre numara küçülteceğim bakalım :)

Ayy nasıl özlemişim pırıl pırıl koyu renk saçı :)

İki sene boyunca açık renk sevdasına resmen işkence ettim gariplerime... ayrıca bundan sonra kuaföre para dökmek de yok

Selam canım, ocak ayında başka boyaya uygun kozmik tarih yok gördüğüm kadarıyla :KK43: kozmik tarih var da boyama için uygun değil yani

Şubat ayı başında yeniden bakalım :KK66:
Tamam canım teşekkür ederim zaten şubatta boyamayı düşünüyodum :)

Saçım kendi doğal rengine döndü kızlar, bu boyaya bayıldım ama çabuk akma durumuna göre numara küçülteceğim bakalım :)

Ayy nasıl özlemişim pırıl pırıl koyu renk saçı :)

İki sene boyunca açık renk sevdasına resmen işkence ettim gariplerime... ayrıca bundan sonra kuaföre para dökmek de yok
Boyanın markası ve numarası nedir merak ettim boyalarla çok ilgiliyim de :KK45:

Tamam canım teşekkür ederim zaten şubatta boyamayı düşünüyodum :)

Boyanın markası ve numarası nedir merak ettim boyalarla çok ilgiliyim de :KK45:
Clemency boyanın adı kuzum
6.00 yoğun koyu kumral, ben içine 10cm kadar da 0.13 yoğun yeşil ekledim kızıllaşmasın diye

Arkadaiım bir şey sorabilir miyim kozmik koç-aslan-oğlak-başak burçları yazıyor ya hani
Ne farkı var hangisine göre yapıcaz?

Arkadaiım bir şey sorabilir miyim kozmik koç-aslan-oğlak-başak burçları yazıyor ya hani
Ne farkı var hangisine göre yapıcaz?
Canım kozmik takvime göre sadece belli burçlarda kesim ve boyama yapılabiliyor (aslan-koç-yay-başak)ama bakımı her burçta yapabilirsin,

Özellikle aslan ve koç burcu uzama ve gürleştirmede çok etkili,

yay ise sadece uzamada kullanılıyor gürleştirme etkisi yok.

Başak burcu ise sürekli kısa saç kullanıp dibim çabuk gelmesin diyenler için yani bizim uzak durmamız gereken bir burç.

Bu burçların hepsinde de yağ bakımı yapabilirsin ama her ay uçlardan kesip uzamayı desteklemek istersen her ay aynı burçta uçlardan 1-2mm makasla almalısın (tercihen aslan ya da koç burcunda).

Saç boyamada da aynı şey geçerli, her ay farklı bir burç boyama için uygun oluyor, kozmik tarihlere dikkat ederek boyarsan daha iyi oturuyor ve daha kalıcı oluyormuş renk. ben bir siteden takip etmeye çalışıyorum

Canım kozmik takvime göre sadece belli burçlarda kesim ve boyama yapılabiliyor (aslan-koç-yay-başak)ama bakımı her burçta yapabilirsin,

Özellikle aslan ve koç burcu uzama ve gürleştirmede çok etkili,

yay ise sadece uzamada kullanılıyor gürleştirme etkisi yok.

Başak burcu ise sürekli kısa saç kullanıp dibim çabuk gelmesin diyenler için yani bizim uzak durmamız gereken bir burç.

Bu burçların hepsinde de yağ bakımı yapabilirsin ama her ay uçlardan kesip uzamayı desteklemek istersen her ay aynı burçta uçlardan 1-2mm makasla almalısın (tercihen aslan ya da koç burcunda).

Saç boyamada da aynı şey geçerli, her ay farklı bir burç boyama için uygun oluyor, kozmik tarihlere dikkat ederek boyarsan daha iyi oturuyor ve daha kalıcı oluyormuş renk. ben bir siteden takip etmeye çalışıyorum
Siteyi yorumundan gördüm buldum da saç boyama bölümünde burçların adı yazıyodu hangisine göre yapacağımı bilemedim teşekkür ederim :KK19:

F878D30E-E914-4271-8F72-6BCBD7DABE13.webp
AAEF4204-BF0D-4E79-BFA8-677A158017A9.webp

Evet karşılaştırma fotosunu ekledim nihayet :)
19 kasım- 26 ocak
2 ay + 6 gün civarı zaman farkı var.
Nihayet südyen çizgisini aştım koltuk altımdan sarktığını görüyorum :) çok şükür

Rengi de bir dahaki boyamada numara küçülteceğim, 5.00 olabilir belki

Eki Görüntüle 2101321 Eki Görüntüle 2101322

Evet karşılaştırma fotosunu ekledim nihayet :)
19 kasım- 26 ocak
2 ay + 6 gün civarı zaman farkı var.
Nihayet südyen çizgisini aştım koltuk altımdan sarkıtğını görüyorum :) çok şükür

Rengi de bir dahaki boyamada numara küçülteceğim, 5.00 olabilir belki
İlk fotodaki renk çok güzel sanırım küllü kumral 7.1?
Hangi marka boyaydı acaba :)

İlk fotodaki renk çok güzel sanırım küllü kumral 7.1?
Hangi marka boyaydı acaba :)
Palette 7.1 küllü kumraldı canım,
Yalnız altta oryal olduğundan maksimum 2 hafta kalıyor bu renk, bir de yağ bakımı falan yapınca haftasına akıyordu, dipler iğrenç yapay bir kızılımsı uçlar yeşil sarı arası değişik bir renk oluyordu bıktım usandım koyu renge dönüyorum

Palette 7.1 küllü kumraldı canım,
Yalnız altta oryal olduğundan maksimum 2 hafta kalıyor bu renk, bir de yağ bakımı falan yapınca haftasına akıyordu, dipler iğrenç yapay bir kızılımsı uçlar yeşil sarı arası değişik bir renk oluyordu bıktım usandım koyu renge dönüyorum
Evet bende küllü sarıyım biliyorum maalesef hemen akıp çiğ bi renk olur aöa ilk boyandıgındaki renk süper küllülerin
Şuanki renk de güzel güle güle kullan ben sarı oldugumdan dikkatimi çekiyor ilgim açık renklere oldugundan çok beğendim ilk fotodaki rengi :KK37:

Evet bende küllü sarıyım biliyorum maalesef hemen akıp çiğ bi renk olur aöa ilk boyandıgındaki renk süper küllülerin
Şuanki renk de güzel güle güle kullan ben sarı oldugumdan dikkatimi çekiyor ilgim açık renklere oldugundan çok beğendim ilk fotodaki rengi :KK37:
Ben baya hevesimi aldım açık renklerden canım,
Açık renkler çok zayıf bakımsız kuru gösteriyor saçı o yüzden artık istemiyorum kesinlikle, açık rengin uzadığı bile anlaşılmıyormuş onu farkettim. Pırıl pırıl sağlıkla parlasınlar yeter :)

Back
X