- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Eşim de aynı bunları söylüyor aynıAma zaten istenmedikleri bir eve gelseler bile huzursuz olacaklar.
Tekrar tekrar tartışacaklar eşinizle.Sizin de huzurunuz kaçacak her seferinde.Hem siz,hem aileniz üzülecek.Ne gerek var.
Belki zamanla eşinizin tavırları değişir,sular durulur.Ama henüz çok erken.
Zamana bırakın.Özlediğinizde siz gidin yanlarına daha rahat edersiniz.
Gelmiyor napayım kavga ettim yök güzellikle dedim yökMı dedi? Cümleleriniz yarım yamalak.
Madem boşanıyordunuz ve seviyorum dedi, öyleyse şart koşsaydınız aileme geleceksin surat asmayacaksın diye.
İşte benim essek anlatsam bunu anlamıyoriyide ababsı niye küfür etmiş okumuyormusun konuyu
acta gözünü iyice bak
adam kızınızı bosarım demiş henagi baba olsa agzına sı....rdı
o bir baba gururru var gene iyi göndermiş kızını sükretsin
ben,m babam olsa sülalesi gelse göndermezdi özür dileyene kadar
saygısız sey kusura bakmayın cokkkkkk saygısız eşinz var allah sabır versin size
demekki hayatta paradan çok saygı harbiden önemliymiş bunu bir kez daha anladım annemler eşimin maddi hatalarından ötürü biraz kızdılar nasihat verdilerde eşimde haksız oldugunu bildiği için agzını acmadı boynunu egdi haklısınz anne dedi
işte ne oluyor aradaki saygı gitmiyor ennemgil su an olsa bu hatalara ragmen eşimi bagırlarına basıyor
abimlerde cünkü adam el pence kırmadı hiç birini
Bende yapmayı düşünüyorum olaylar çıkacakevlilikte en önemli sey esin kızın ailesiyle zıtlaşmaması ardaki sogukluk cok önemli hakkaten
sizin fealket bir inatlaşma içindesinz su an keske bunlar yasanmasaydı cok zor benim ailem benim evime gelmeyecek
eşim trip atacak yeminle cok kötü seyler yaparım
iyi düşün taşın canım bunlar benim hislerim ben antalyaya tasındınBende yapmayı düşünüyorum olaylar çıkacak
Bana zamanı var deyip duruyoriyi düşün taşın canım bunlar benim hislerim ben antalyaya tasındın
o ailemin kızdıgı dönemde hepsi kırgındı eşime
eşim ardaı bir zaman sonra bir aybile gecmedi
gönüllerini aldı davet ettik babam annem ablam eniştem cocuklar geldi
gezdirdik yedik içtik denize gittik
eger yüzünü assın bana hissettirsin terör eserdi evde
bende pek bir dominant cıktım haaa
Ya o kadar üzgünüm ki aynen ya salak mıdır nedirchaki gibi olur üstüne atlarım
ulan su dünyada bir anem babam kardeslerim var onlarlada yabancı gibi konusacam evime gelmeyecekler
benim evimde kalmayacaklar yaptıgım yemegi yediremiyecegm
yabancı gibi uzaktan uzaga tas kogugundanmı çıktım ulan ben derdim
Eşiniz açısından pek tatlı tarafı kalmamış. İstememekte çok haklı.Ölmüş anneye küfreden kayınpeder, tokat atan abi. Ben eşimin ailesinden böyle hakaret görsem ,tokat yesem, eşimde ailem diye tutursa boşarım demem direk boşarım. Aileniz esinizden özür diledi mi?Ama bir veda ya o kadar acı tatlı gün oldu Ne ayıp ama tamam haklı ama kimse ondan çok birşey beklemedi o açık kapı birakmak istemedi gelmesinler diye
Sen git gel ozaman. İki tarafta kendince haklıAilem bunu çök sorun yaptı evime de gelemeyecekler eşim veda etmeyerek bunu kast etti zaten
Hah bak adam tam silmemis ki aileni biraz bekle sabret ..Bana zamanı var deyip duruyor
Ama bunu ona ödetmem Laz'ım huzur bozmadan tabi kalan huzur varsaHah bak adam tam silmemis ki aileni biraz bekle sabret ..
Bide kocanla kotu olma yoksa cekilmez bi hâl alir hayatin..
Öküzün inadını beklicemSen git gel ozaman. İki tarafta kendince haklı
Evim var bilen biliyor buradaki kiraya verecektım ona destek icin onu da vermeyeceğim her ay kira param biriksin bana evladıma daha iyidir ailem harçlık veriyo durum kötü diye paylaşırdım oda yök artık kendi düşünsün o getirdi izmireAma bunu ona ödetmem Laz'ım huzur bozmadan tabi kalan huzur varsa
Her erkeğin karakteri sizin eşinizinki gibi mi sanıyorsunuz?iyide ababsı niye küfür etmiş okumuyormusun konuyu
acta gözünü iyice bak
adam kızınızı bosarım demiş henagi baba olsa agzına sı....rdı
o bir baba gururru var gene iyi göndermiş kızını sükretsin
ben,m babam olsa sülalesi gelse göndermezdi özür dileyene kadar
saygısız sey kusura bakmayın cokkkkkk saygısız eşinz var allah sabır versin size
demekki hayatta paradan çok saygı harbiden önemliymiş bunu bir kez daha anladım annemler eşimin maddi hatalarından ötürü biraz kızdılar nasihat verdilerde eşimde haksız oldugunu bildiği için agzını acmadı boynunu egdi haklısınz anne dedi
işte ne oluyor aradaki saygı gitmiyor ennemgil su an olsa bu hatalara ragmen eşimi bagırlarına basıyor
abimlerde cünkü adam el pence kırmadı hiç birini
+1Eşin babanı tehdit etti kızını boşarım diye?
Sende öylece sustun?
Yapman gerekeni zamanında yapmamışsın şimdi yapılacak birşey kalmamış.
daha hala okudum diyor yaa yahu siz anlamıyormusunz konu sahibi bayanın babası damada bosarım diyince küfretmiş kim olsa kızını kullan at yapmıs gibi her baba inan küfür ederdiHer erkeğin karakteri sizin eşinizinki gibi mi sanıyorsunuz?
Kp küfretse bi geline, hepimiz o gelini topa tutarız görüşme kp ile diye.
Görüşmemek istemesi gayet doğal, anne babayı bu kadar dert edeceklerine, kendi ailelerine bakıp kendi problemlerine odaklansınlar, ben gözümü açıp oluyorum siz canınızı sıkmayın, densizliğin lüzumu yok.
Ailem bunu çök sorun yaptı evime de gelemeyecekler eşim veda etmeyerek bunu kast etti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?