Kabak tadı veren iş

Neden eşi boşanacak demiş aradım buldum. El arasında tartışamaya anne baba dahil olmamalı

Ben eski konularınızı hatırlıyorum. Sadece anne baba değil abiniz ablanız da eşinize bişeyler yapmıştı. Hatta abinizin teki tokat atmış falan. Ben eşinizi haklı bulmuştum

Baban küfretmişti abin tokat atmıştı, sen eşine konuşması için baskı yapıyordun ve hala aynısın. Burada konu açan kadınlar var ya hani, ne olursa olsun eşimin gözünde onlar ailesi ve ne yaparlarsa yapsınlar alttan alınmaları gerek diye. O kadınların eşleri gibi tavırların bence.

Evet bende böyle istiyorum çünkü küs olmaları beni üzüyor

Tamam karışmasınlar karışmazlar ama insan arada gelip gidecek yüz muhabbet birakır dimi

Gelip gitcek yüz birakmayanda babaniz, aci tatli gecen gunlerin hatrini silende babaniz. Bir vedalaşalım dediler diye sanki herseye esiniz sebeb olmus, aileniz magdurmuş gibi davraniyorsunuz.
Siz eşsiniz bugun kavga eder, yarin barisirsiniz belli mi olur. Babaniz koskoca adam hic mi agzindan cikani bilmez insan, küfür etmek nedir? Gercekten boşansaydiniz bile, bosaniyorsunuz diye bu kadar cirkinlesmek mi lazim?
Kusura bakma kp bana sövse eşiğimden adım atsin istemem. Benden önce eşim almaz eve zaten.
Sizin boyle bir konunuz daha vardi. Adami zorluyordunuz vedalaş vedalaş diye hala aynı şeyle uğrasiyorsunuz. Bence bu işi uzatip durmayin sakiz gibi. Cok zorluyorsunuz. Benim bile sinirimi cikarttiniz buradan, adamin yerinde olsam tutar kolundan yollardim ailene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…