Kabak tadı veren iş

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Merhaba kızlar ben İzmir e taşındım taşındım ama halen içimin yandığı seyler var özetle geceyım geçen sene benden ötürü eşim annem babam kavga etti eşim kızınızı boşarım deyince babamda küfür etti falan Hale'n konuşmuyorlar bundan bir hafta önce beni istanbuldan alip izmire gelicektim eşim beni babamin evinden almak istemedi yani aileme bir hoşçakalın bile demedi acı tatlı 5 sene ye rağmen bizimkiler çok köpürdü hatta araya eşimin sevdiği yemeğimi koydular gelsin biz aileyiz bir veda edelim eşimde asla dedi maksadını biliyorum o hoşçakal açık kapı demek yani İzmir'de evimize gelip gitmesinler diye bir hoşçakal dahi demedi ha bu arada kendi ailesi içinde aynı şey geçerli aile mevzuları duymak istemiyorum diyor beyfendi sadece ben o çocuğu olsun bizimkiler hem üzüldü hem çok sinir oldu çocuğun olmasa seni kocana vermezdik dediler şimdi ailem izmir deki evine doğal olarak gelemiyorlar ve torunlarını çok sevdikleri halde eşim aileleri dibinde istemiyor uzun süre napıcam ha bu arada tabi ki bana karışmıyor ben aileme istediğim zaman giderim o karışamaz

Mesela şöyle düşün kaynanan sana küfür etti sen küstün eşin ısrarla veda et bilmem ne diyor. Kabul eder misin? Eşinin yerinde olsam bende gitmezdim. Madem boşanmadın evliliğe devam editörsün buna da katlanacaksın mecbur

Ama bir veda ya o kadar acı tatlı gün oldu Ne ayıp ama tamam haklı ama kimse ondan çok birşey beklemedi o açık kapı birakmak istemedi gelmesinler diye

Ama bir veda ya o kadar acı tatlı gün oldu Ne ayıp ama tamam haklı ama kimse ondan çok birşey beklemedi o açık kapı birakmak istemedi gelmesinler diye
Kaynanam bana küfür etse bırak acı tatlı günü vedayı mahallesinden geçmem. O kadar tatlı günün hatrına baban olgun davranacaktı. Ayrılık olur tamam dökersin eteklerinde ki taşları ama çocuğun varmış ayrılma durumun yokmuş . Baban sakin kalıp alttan alacaktı

Ama işte ailem yazık degil mi adamlar özlese evime gelemiyorlar otelde kalırız seni görür gideriz
Ama zaten istenmedikleri bir eve gelseler bile huzursuz olacaklar.
Tekrar tekrar tartışacaklar eşinizle.Sizin de huzurunuz kaçacak her seferinde.Hem siz,hem aileniz üzülecek.Ne gerek var.
Belki zamanla eşinizin tavırları değişir,sular durulur.Ama henüz çok erken.
Zamana bırakın.Özlediğinizde siz gidin yanlarına daha rahat edersiniz.

Nerden biliyorsunuz boşanıyordum o istemedi evladımız ve seni seviyorum sinirle oldu ve ben çok hatalı iş yapmıştım
Mı dedi? Cümleleriniz yarım yamalak.
Madem boşanıyordunuz ve seviyorum dedi, öyleyse şart koşsaydınız aileme geleceksin surat asmayacaksın diye.

Küfür etmiş babanız, eşinizin görüşmek istememesi gayet normal.

Sizin aileniz gelemiyorsa eve, onun ailesi de gelmesin.
iyide ababsı niye küfür etmiş okumuyormusun konuyu
acta gözünü iyice bak
adam kızınızı bosarım demiş henagi baba olsa agzına sı....rdı
o bir baba gururru var gene iyi göndermiş kızını sükretsin
ben,m babam olsa sülalesi gelse göndermezdi özür dileyene kadar
saygısız sey kusura bakmayın cokkkkkk saygısız eşinz var allah sabır versin size
demekki hayatta paradan çok saygı harbiden önemliymiş bunu bir kez daha anladım annemler eşimin maddi hatalarından ötürü biraz kızdılar nasihat verdilerde eşimde haksız oldugunu bildiği için agzını acmadı boynunu egdi haklısınz anne dedi
işte ne oluyor aradaki saygı gitmiyor ennemgil su an olsa bu hatalara ragmen eşimi bagırlarına basıyor
abimlerde cünkü adam el pence kırmadı hiç birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…