- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Ailem bunu çök sorun yaptı evime de gelemeyecekler eşim veda etmeyerek bunu kast etti zatenadam istemiyorsa senin de gidip gelmene karışmıyorsa zorlamanın alemi yok.
Nerden biliyorsunuz boşanıyordum o istemedi evladımız ve seni seviyorum sinirle oldu ve ben çok hatalı iş yapmıştımEşin babanı tehdit etti kızını boşarım diye?
Sende öylece sustun?
Yapman gerekeni zamanında yapmamışsın şimdi yapılacak birşey kalmamış.
Küfür etmiş babanız, eşinizin görüşmek istememesi gayet normal.Ailem bunu çök sorun yaptı evime de gelemeyecekler eşim veda etmeyerek bunu kast etti zaten
Zaten ailesine de demiş ben kimseyi aile içi işlerinde görmek istemiyorum onlarlada sıkı sıkı degil zaten kardeşleri yaşak bir babası var oda gelmezKüfür etmiş babanız, eşinizin görüşmek istememesi gayet normal.
Sizin aileniz gelemiyorsa eve, onun ailesi de gelmesin.
Ama bir veda ya o kadar acı tatlı gün oldu Ne ayıp ama tamam haklı ama kimse ondan çok birşey beklemedi o açık kapı birakmak istemedi gelmesinler diyeMesela şöyle düşün kaynanan sana küfür etti sen küstün eşin ısrarla veda et bilmem ne diyor. Kabul eder misin? Eşinin yerinde olsam bende gitmezdim. Madem boşanmadın evliliğe devam editörsün buna da katlanacaksın mecbur
Ama işte ailem yazık degil mi adamlar özlese evime gelemiyorlar otelde kalırız seni görür giderizO kadar ağız dalaşından sonra araya soğukluk girmesi çok normal.
Özledikleri zaman , çocuğunuzu alıp siz gidin ailenizin yanına.
Hasret giderip,geri dönün.
Eşiniz en güzelini yapmış, daha fazla aileleri karıştırmayın işinize.Zaten ailesine de demiş ben kimseyi aile içi işlerinde görmek istemiyorum onlarlada sıkı sıkı degil zaten kardeşleri yaşak bir babası var oda gelmez
Tamam karışmasınlar karışmazlar ama insan arada gelip gidecek yüz muhabbet birakır dimiEşiniz en güzelini yapmış, daha fazla aileleri karıştırmayın işinize.
Kaynanam bana küfür etse bırak acı tatlı günü vedayı mahallesinden geçmem. O kadar tatlı günün hatrına baban olgun davranacaktı. Ayrılık olur tamam dökersin eteklerinde ki taşları ama çocuğun varmış ayrılma durumun yokmuş . Baban sakin kalıp alttan alacaktıAma bir veda ya o kadar acı tatlı gün oldu Ne ayıp ama tamam haklı ama kimse ondan çok birşey beklemedi o açık kapı birakmak istemedi gelmesinler diye
Empati kurun :)Tamam karışmasınlar karışmazlar ama insan arada gelip gidecek yüz muhabbet birakır dimi
Ama zaten istenmedikleri bir eve gelseler bile huzursuz olacaklar.Ama işte ailem yazık degil mi adamlar özlese evime gelemiyorlar otelde kalırız seni görür gideriz
kendini eşinin yerine koy. o sen, kendi ailesi konusunda zorlasaydı?Ailem bunu çök sorun yaptı evime de gelemeyecekler eşim veda etmeyerek bunu kast etti zaten
Mı dedi? Cümleleriniz yarım yamalak.Nerden biliyorsunuz boşanıyordum o istemedi evladımız ve seni seviyorum sinirle oldu ve ben çok hatalı iş yapmıştım
iyide ababsı niye küfür etmiş okumuyormusun konuyuKüfür etmiş babanız, eşinizin görüşmek istememesi gayet normal.
Sizin aileniz gelemiyorsa eve, onun ailesi de gelmesin.
Yok evet empatı kurunca evetEmpati kurun :)
Bence siz de görüşmek istemezdiniz onun babasıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?