kabile halinde yaşamamızı istiyorlar sanırım...

Daha yeni evlisin ilerde oturur diye düşünüp boşlama aynen bu şekilde tavrını koy
Yoksa düzelmek yerine rutine biner alışkanlık haline gelir
Bir gün eksik olsa kıyamet kopar

Ben o desturu cekene kadar kac sene gecti be canim.
Bende aman kirmiyim, aman uzmeyim.
Zaten kac ayda bir geliyorlar bla bla.
Ama sesiz kaldikca tepene ediyorlar.
Bir kere dedim musait degiliz keske bileti almadan once arayip sorsaydin diye.
Dumur oldu zaten, telefonda uzun bir sessizlikten sonra
Musait oldugunda sen hbr ver kizim dedi.
Allahi var kv nin sesinin yukseldigini bile duymadim ama sinsidir benimki.
Ajitasyonun sultanidir.
Sen genede kimseyi kirmadan hallet.
Ama bastan hallet.
Aliskanliklar zor kiriliyor.

Son düzenleme:

bende öyle yapmaya çalışıyorum . kv in karşısına yeni gelin gelmiş kız daha 5-6 aylık evli kızı bile bunaltmış sürekli sen gel -geleyimlerle bana söylendi yahu dedi sıkılıyodur diye çağırıyodum çekiyo kendini gelmiyo çağırmıyo da diye bende dedim demekki sıkılmıyo kendi haline kalmak istiyo bende öyleyim sen arama boşver o sıkılırsa seni arar zaten. Ses çıkaramadı. evt bazı konularda ben eşime söylüyorum eşimin ağzında bakla ıslanmadığı için eminim oda gidiyo söylüyo. daha açık açık konuşma kısmına yakında geçicem bakalım

böle özel günlerimizi eşimin haftalık tatillerini katletmeyi çok severdi. e onun oğlu ya. ben neyim ki . biz plan yapamayız asla. izin günlerine ait onun planları vardır. ya misafir getiricektir. ya onlara misafir gelmiştir. yada bizi götürecektir misafirliğe. bende nefret ettim artık ev gezmesinden ya hayaat die bişe var açık hava hayal olmuştu artık ne sinema ne tiyatro, ne resitaller, ne alışveriş ne bi cafede oturma, ne eğlenceye gitme hepsi bekarlıktaymış, soluk aldırmıyo. kendi annneme bile hasret kalmıştım

Daha yeni evlisin ilerde oturur diye düşünüp boşlama aynen bu şekilde tavrını koy
Yoksa düzelmek yerine rutine biner alışkanlık haline gelir
Bir gün eksik olsa kıyamet kopar

aynen zaten benim korkumda bu düzene girer de ya benim istediğim gibi değilde kv nin istediği gibi girerse diye

yok Allahtan öyle huyu yok benimkinin daha doğrusu fırsatı yok. bazen diyo çalışmasaydın senle gezerdik falan diye bende ses etmiyorum . ama öyle yapmaya çalıştığında da herhalde birinde gitsem 2-3 defa gitmezdim çağırdığında vs. Ayrıca özel gününüzdfe neden özel planımız var vs demiyorsunuz ki. Birde çalışmıyorsun sanırım onun rahatlığı çok oluyo galiba kv lerde. Sırf bu yüzden bile iyiki çalışıyorum diyorum

evet ne kadar iyi hoşda olsan hep güler yüzde göstersen ara sıra o seti çekmek ayarı vermek gerekiyor,iyi söylemişsin aslında senin söylediğin ayıp yada kırıcı değil bu lafı sana söyletenlerin utanması lazım ahh nası düşünemedik de kıza sormadık diye

Pat diye soliyceksin ne derdin varsa.
Gelemem isim var, arkadaslara sozum var,
Ozel bir planimiz var.
Calisiyoruz biliyorsun anne, hayatim sizin evle bizim ev arasinsda geciyor valla...
Arkadaslarimla bulusacaz vs,vs,
O zaman bisey diyemiyorlar.
Ne kadar ezilip buzulursen devami geliyor.
Simdi kimse bisey diyemiyor bana.
Rahata erdim cok sukur ama erene kadar benden bir ben gitti.
Cehenneme giden yol iyiniyet taslariyla oruluymus ya
Iste ben o yoldan gectim(43:

daha önceki konunuzu da hatırlıyorum bence bir arpa boyuda olsa yol almışsınız. en azından artık haftada 1e düşmüş ya da her gün gel gel diye ısrar etmiyorlar.
bu kararlığınızı bozmadan devam edin. hır gür çıkarmadan tatlı dille elinde sonunda siz istediğinizi alacaksınız. lambalarınızı takip ediyorsa öyle açıklama yapmanıza gerek yok şöyle oldu böyle oldu diye eşim arka oda da vakit geçirmemizi istedi deyin geçin =)
ayrıca her çağırdıklarında da kabul etmeyin bir iş çıkarın ya da eşimle planımız var deyin
bende daha önceleri eve giderken bugün in aşağı dediklerinde ne desem ya da kal yukarda napcan tek başına dediklerinde ne desem diye düşünürdüm eve giderken inan ayaklarım geri geri bile giderdi :18: eskiden dsuş alcam yatcam ya da tv izlicem diye açıklama yapardım ve ne kadar zoruma giderdi anlatamam
biz kavgayla elimizi ayağımızı kestik ama keşke böyle olmasaydı şimdi mecburi bir araya geldiğimizde bana ölüm gibi geliyor onlarda durmak nefes alamıyorum sanki.
artık kvde bize gelmiyor çünkü köpek sahibi olduk ve kendileri köpek sevmiyor

sizin eviniz kira gene bir gün çıkma ihtimaliniz var bizim kendi evimiz kv göre onun evi o ayrı.
eşime ne desemde ordan çıkmayacak biliyorum ömrümüzün sonuna kadar orda o sıkılığın içinde yaşamaya mahkumum

Köpek almak çok mantklı..
bi kere lafı açılmıştı..köpek olan eve adımımı atmama demişti haha kesin çözüm

yoo dırek soyle bu benım 2.evlılıgım buarada
ılk evlılıgımden 2.5 yasında oglum var
onlarda 3 erkek ve 4 erkek oldular sımdı kız torun ıstıyolar ısmarlama
neyse bebek yapın dıyolar bende suanda ıstemedıgımızı soyluyorum hemde maddı durumumuz el verırse kendım buyutmek ıstıyorum cunku ılk cocugumdan hıcbısey anlayamadım hayatımda gelısen olagan ustu durumlardan oturu
oda yok canım sen gıt calıs hafta ıcı bızde kalır dedı
benım cocuklarıma ne denlı bagımlı olacagımı kestırıyor aslında yok canım olmaz oyle dedım oda sızde burada kalırsınız dedı
ama benımde ogluma annem bakıyor

sonra ben dedımkı anca o zaman ben araba kullanmalıyımkı xx anneme bebegımız olursa ınsallah sıze bırakıp buradan servıse bınerım aksamda arabayal cocukları toplar gıderım
hayır dedı olmaz oyle cocuk uyandırılıp getırılmez

bız sızde kalırız cumartesı sabahı gıderız(cuma aksamı neden degıl ) pazar aksamı gelırız tekrar(araba var neden pazartesı sabahı degıl) ıkı kere boyle oldu hafta sonu gorumcesının gelının yanında dedı oda ay oyled ebutun hayat kayar gıder ya ozel mozzel kalmaz valal dedı yanı arabayalda sureklı olmaz arada bırakırsınız arada kalırsdınız her turlusu olur ama dedı yanı sureklı kalınmak olmaz dedı
elbette her turlusunu yapan var
her seklı deneyen var ama kadın kalıcaz derse kalmayınmı dıcem
esıme soyluyorum
cok samımıyım benım kayınvalıdem ıyı bır kadın cakallık asla dusunmuyor adım gıbı bılıyorum benı kızı gelını arkadası gıbı gforuyor ve ayırmıyor
ancak bu sartlarda nasıl olabılır bır evlılık ya :S
benım kendı annem kalıcam dese onun ıcınde aynı seyı hıssederım sahsen suanda ben sabah oglumu ya taxı ıle ya kendım bebek arabasıyla anneme bırakıyorum ustelık 30 dk yuruyerek servıse cıkıyorum yada cok nadır yagmurlu havalarda annem gelıyor oglum uyanınca evıne goturuyor bugun esım eve gıttı uyucak halıyle ama esım yokken gunduz belkı arada bızım evde vakıt gecırıyor ancak eve esım degıl ben dahı gelmeden cıkıyor cocugumla
bılemıyorum bende aılelere dusmanmıyım neyım ya herkez kabul edebılırmı kv dedıgı seyı :44:

zamanla ben hayır diye diye anlıycaklarını düşünüyorum belki de onları sık istemediğimi düşünüp kırılıcaklar ama kendileri bilir istediklerini düşünsünler ileride tartışmaktansa böyle kırgınlıklarıla çözmek en kolayı evde mutsuz dahi olmaya başladım hatta eşim depresyonamı giriyosun ne bu hal diyo hatta dün dedim evimden çıkmk istemiyorum pijamalarımı giyip tvnin karşısında uzanıp seninle tv izlemek istiyorum dedim anlamaya çalışıyo oda belkide bilmiyorum. Ne kadar doğru konum için geçerli evet cehenneme giden yol gerçekten iyi niyet taşlarıyla örülü. O yüzden geleceğe yönelik mutlu olmak istiyorsak iyi niyet taşlarını da sınırlı örmek gerekiyormuşş

evet bende az da olsa ilerlediğimi düşünüyorum hem onların anlaması açısından pek olmasa da eşimin beynine iyi kötü soktum yanlızlığı istediğimi vıcık vıcık ilişkileri sevmediğimi hem sevsem kendi ailem de zırt pırt gelir yada giderdim değilmi. burdan pay biçiyordur belki de .evet sürekli bahane üretmek zorundaymış gibi hissetmek gerçekten çok zor. benimde zoruma gidiyor ben sıkılsam size çaya geleyim diye ararım değilmi ne gerek var üstelemeye sürekli. Bende keşke çıkabilsek diye düşünüyorum ilerde ev sahibi evi satmayı düşünüyormuş anca o zaman İnşallah o zamanda kesinlikle yakında tutmam büyük konuşmuyum ama . Sizin kendi eviniz dediğiniz gibi çıkma ihtimaliniz yok keşke kavgasız sınırlarını bilselerdi ama kimileri o dilden anlıyor demekki

öööf nedir bu kv lerin kalma gitme merakı anlamadım kal kendi evinde değilmi hangi gelin isterki zırt pırt gelsin gitsin kalsın hiçmi düşünemiyolar sanki kendileri hiç gelin olmadılar.Anlıyorum kv nin iyi niyetli olduğunu bildiğin için tersleyemiyorsunda kırmak istemiyorsun ama ileride soun yaşamaktansa belli kuralları başından çizmek en güzeli veyahut durumunuzu düzeltip bebğine kendin bakıp büyütmen en mantıklısı hoş gelicek olan özledim diyipte de hergün damlar ama ömrümüz taktik düşünmekle geçiyor anasnı satim :) ayrıca sen evde yokken kv geliyormu senin evine o kısmı anlamadım eğer öyleyse ne alaka sen evde yokken illa oğlunu özlüyosa sen yokken eşin gitsin o niye geliyo evin hanımı yokken

cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla örülüdür derler, haftaiçi geliriz haftasonu gideriz ne demek eviniz otelmi, sen zaten ilk evliliğinin hayal kırıklığınıda bu evlilikte telafi etmek isteyeceksin haklı olarak, haftaiçi onlar yatmadan yatmıcaksın sürekli hizmet edeceksin sere serpe olamıcaksın eşine sarılamıcaksın olurmu öyle

yani evimiz özelimiz onada müdahale ederlerse ne anladım ben rahatlıktan yaşamaktan özelden. Aslında madem kv iyi niyetli bir insanmış güzellikle söylesen belki anlar hani anne olmaz öyle ev ev üstüne olmaz herkesin kendi düzeni rahatı var zaten çalışıyorum be n pek rahat edemem zaten sizde kendi evinizi özlersiniz sizi bu zahmete sokamam bazen gelir kalırsınız bazen biz geliriz bazende sadece çocuğu alırız götürürüz düzene sokarz desen

YOK canım ben evde yokken gelmıyor zaten evlendıgımızden berıde 3-4 kere geldıler o kadar canım
valla ben hep calısmak zorundayım ev almayı dusunuyoruz onun borcunun bıtmesını beklersek yas olur 35 :S olmaz yanı bılmıyorum bakalım ama da ortada fol yok yumurta yok nasıl olur dıye kafama takılıyor

haklısın canım aynen oyle kendı annemıde ıstemem arabayla evlerıne donebılırler ama donmek ıstemezler aramız 45-1 saat arasında degısır arabayşa 30 dk mınımum dıyeyım
kardeslerı bekar ve buyuk esımın ama onlar kalmazlar belkı zaten evımde benım tek uclu koltuk var acılıyor o kadar yere yatak acılsa bıle hepsının aynı odada yatması gerekıyor cunku bır dıgerı benım oglumun odası kardesı oluncada bebek orada yatar yatak odamız zaten 7 metre kare ben olmaz dedım bı keresınde bos bulundum oda canım cumartesı sabah evımıze gıderız dedı pazar aksamdan gene gelırız dedı ne yapıalbılırkı buna sımdıden

o cok ayıp bısey yaaa
bızıde cagırdılar hatta aradılar hadı dıye :S
oglen gıttık aksam 12 kadar oturduk ay ne safmısım ya sonrakı gunde balayına gıttık eve donerken de anneme on bes dakıklagına ugramıstım

Yok artık.. Bari kendi evlerini kiraya verip size yerleşsinler Töbe ya

Kabul etmezdim şahsen, eee oğluna annen bakıyorsa ikinci bebeği de oraya bırakman daha uygun olmaz mı ? Akşam iş çıkışı da ikisini almaya gidersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…