eşimin sevdiği yemekleri yapıyodu baktı ben gitmiyorum yemeğim var diye bu seferde benim sevdiğim yemekleri yapıyo arıyo ikna etmek için ayyy gülsemmi ağlasammı bilemedim kıyamıyorum bazen yanlızlar sıkılıyolar belki diyorum üzülüyorum ama böyle resti çekmezsem ilerde daha büyük sorunlar yaşamaktan korkuyorum. Ne olurdu sanki bilseler sınırlarını zaten evliliğie farklı düzene ayak uydurmaya çalışıyorum birde böyle yormasalar beni
konunu okuyunca evlendiğim zaman geldi aklıma bundan 1.5 senee öncesi o kadar benziyor ki anlatamam tek farkımız ben çalışmıyorum ama kayınvalide için bu çok önemli olmuyor.
yani aynı şekilde yemeye çaya çağırıyor birde biz aynı apartmanda oturuyoruz altlı üstlü evlendiğimizin ertesi günü bizi çaya çağırmışlardı eşimin kardeşi memleketi gidiyormuş vedalaşalım diye ne kadar saçma neyse ben gitmedim eşim yalnız gitti ben gitmediğim için tatsız olaylar yaşandı ailesi bizi istemiyor diye eşime telefonda söylerken duydum bu arada evleneli 3 gün falan oluyor eşim bana konuyu anlattı ailem senin hakkında böyle düşünüyorlar dedi bende ilk ölce eşime sonrada ailesine gittik annesinede babasına güzellikle anlattım ve özür diledim ve beni anladılar eşimde beni savunmuştu ama kayınavlidemin sürekli yemeye ve çaya çağırması bitmiyordu bunu kesinlikle eşinle konuş ve o ailesine söylesin biz şuan düzeni kurduk sizde kurcaksınız sabırlı olun kesnlikle taviz vermeyin eşime başından beri söylediğim bişey var onlar ayrı bir aile biz ayrı bir aileyiz .
kayınvaliden kötülüğnden yapmıyordur ne yazık ki çocuklarının evlediğini kabullenememe oluyor ama zamanla onlarda kabulleniyor .
aslında bu kadar yakın oturunca bunlarında başınıza gelineciğinizi bilmek gerekiyor.
aslnda çoğu kişide öyle der..
amaann ne güzel işte karnını orda doyur gel evine diye..
bi yandan mantklı geliyo neticede hazıra konuyosun ama sanırım biz biraz ön yazrgılıyız..
söz konusu k.v olduğu için herhalde..
ben çok alışmasn diye çekiniyorum yoksa bende tembelin tekiyim,işime gelmesi lazım :) :)
konunu okuyunca evlendiğim zaman geldi aklıma bundan 1.5 senee öncesi o kadar benziyor ki anlatamam tek farkımız ben çalışmıyorum ama kayınvalide için bu çok önemli olmuyor.
yani aynı şekilde yemeye çaya çağırıyor birde biz aynı apartmanda oturuyoruz altlı üstlü evlendiğimizin ertesi günü bizi çaya çağırmışlardı eşimin kardeşi memleketi gidiyormuş vedalaşalım diye ne kadar saçma neyse ben gitmedim eşim yalnız gitti ben gitmediğim için tatsız olaylar yaşandı ailesi bizi istemiyor diye eşime telefonda söylerken duydum bu arada evleneli 3 gün falan oluyor eşim bana konuyu anlattı ailem senin hakkında böyle düşünüyorlar dedi bende ilk ölce eşime sonrada ailesine gittik annesinede babasına güzellikle anlattım ve özür diledim ve beni anladılar eşimde beni savunmuştu ama kayınavlidemin sürekli yemeye ve çaya çağırması bitmiyordu bunu kesinlikle eşinle konuş ve o ailesine söylesin biz şuan düzeni kurduk sizde kurcaksınız sabırlı olun kesnlikle taviz vermeyin eşime başından beri söylediğim bişey var onlar ayrı bir aile biz ayrı bir aileyiz .
kayınvaliden kötülüğnden yapmıyordur ne yazık ki çocuklarının evlediğini kabullenememe oluyor ama zamanla onlarda kabulleniyor .
aslında bu kadar yakın oturunca bunlarında başınıza gelineciğinizi bilmek gerekiyor.
valla evlenmedne önce yumurta dahi kırmamış bir insan olarak 2 ayda yapmadığım yemek kalmadı normalde üşengeçtim evlenmeden önce ama evlenince eve girip daha üstümü bile değiltirmden yemeğin yanına çorba ve pilav aypıyorum yiyoruz bulaşık faslı sonra ertesi günün yemeği arada eşimle çay içiyorum varsa makinaya çamaşır varsa ütü vs . böyle gidiyo her akşam bi eksik bi faazla bişiler çıkıyo mutlaka. normalde benimde işime gelir ama ben kv ye güvenerek evlenmedim ki bilmiyorum düzen kurmak zormuş
sen ne diyosun biz evledk sabhaına kahvaltıya çağırdı..ya zaten el öpmeye gideceğiz ama ağzımı bozucam şimdi bak sinirlendim yaa..
o gün yanına gideceğiz zaten sen ne diye arayıp kahvaltıya çağırıyosun şaka gibi yaa..
seni gene gün içinde çaya çağırmış
evet kötü değil Allahtan şu laf sokma olayı harici bu da ilkti umarım son olur. Artık gitmiycemi öğrendi sanırım dün akşam eşimi arıyo kek yapmıştım size de getireyim oda dedi ben gelir alırım anne zahmet etme gitti aldı. Normalde gelin hadi çaya derdi demekki mesajlar yerine gitmeye başladıı
bende 4 aylık evliyim ne yemek yapmışlığım vardı ne de becerikli bi insanım ama iş başa düşünce gayette yapılıyo, benimki şahsen kv önyargısı değil, annemde her gün çağırsa ona da dur derdim, dediğim gibi bide sen desene annemler yemeğe çağırdı çaya çağırdı annemi özledim vs de, sen onu bunalt birazda, sen ne kadar alttan alırsan karşı taraf o kadar ister, demezler ki acaba çok mu üstüne gidiyoruz, insan fıtratı bu şekilde
Ben sansliydim baska bir sehirde yasiyordum ama eltim ayni sehirdeydi.
Cat kapi giderlermis.
Ne dogumgunu ne yildonumu ne ozel bir gun.
Bayramda 1. Gun eltimler giderdi el opmeye, 2. Gunden bayram sonuna kadar gidip onlar kalirlardi.
Insan bayramda evini kaparda gelinin evine gider mi.
E gider demekki.
Banada geldilermi en az 10 gun kalirlardi.
Kizim gelcez musaitmisin, yada su kadar kalcaz yok.
Aksam arar bileti aldik geliyoruz.
Gelir mubarek agzindan cikacak lafa bakariz.
Gonlu ne zaman cekerse oglum hfta sonuna al biletimi....
En sonunda desturu cektim tabi.
Biletini yaktim akli basina geldi.
Ahhh ah ceken bilir
vallaha bravo eşinee ayakta alkışladım bu hareketi umut vaad ediyor:)
benimkini kessen diyemezdi öle
valla evlenmedne önce yumurta dahi kırmamış bir insan olarak 2 ayda yapmadığım yemek kalmadı normalde üşengeçtim evlenmeden önce ama evlenince eve girip daha üstümü bile değiltirmden yemeğin yanına çorba ve pilav aypıyorum yiyoruz bulaşık faslı sonra ertesi günün yemeği arada eşimle çay içiyorum varsa makinaya çamaşır varsa ütü vs . böyle gidiyo her akşam bi eksik bi faazla bişiler çıkıyo mutlaka. normalde benimde işime gelir ama ben kv ye güvenerek evlenmedim ki bilmiyorum düzen kurmak zormuş[/QUOTE
ne güzel düzenini kurmuşssn..
bende 1 aylık evliyim bi kaç yemek yapmaya başladım..
makarnadan başka bişey bilemzdm :)
haklısın niye güvenerek gününü geçiresin..oof ne düşüneceğimi bilemedm
ama benm k.v çok hamarat ona inat herşeyi yapacağm diyorum :)
Ben sansliydim baska bir sehirde yasiyordum ama eltim ayni sehirdeydi.
Cat kapi giderlermis.
Ne dogumgunu ne yildonumu ne ozel bir gun.
Bayramda 1. Gun eltimler giderdi el opmeye, 2. Gunden bayram sonuna kadar gidip onlar kalirlardi.
Insan bayramda evini kaparda gelinin evine gider mi.
E gider demekki.
Banada geldilermi en az 10 gun kalirlardi.
Kizim gelcez musaitmisin, yada su kadar kalcaz yok.
Aksam arar bileti aldik geliyoruz.
Gelir mubarek agzindan cikacak lafa bakariz.
Gonlu ne zaman cekerse oglum hfta sonuna al biletimi....
En sonunda desturu cektim tabi.
Biletini yaktim akli basina geldi.
Ahhh ah ceken bilir
bende başka ildeyim eltim diplerinde, ondan çıkmıyolar, ama ona da acımıyorum artık, annemler gelirken gidiş tarihlerinide söylediler bakalım kv geleceği zaman napıcak, gerçi uçakla geldikleri için gidiş dönüş alırlar belli olur tarihler, yani inşallah öyle olur
evet taviz vermemeye çalışıyorum ama onunda anlaması gerekmezdi ben reddetmekten utanır oldu o aramaktan bunalmadı belki bu akdar üstüme düşmesi gönüllü olarak gidicem yada davet edicem gözümde daha kıymetli olucak ama şimdi herşey zoraki bunu anlasalar herşey 2 taraf içinde ne kadar güzel olur. Evet en b üyük hatam yakın oturmak şimdi ev sahibi evden çıkarsın diye dua etmekten başka çarem yok maalesef umarım ilerde daha uzak biryerde otururuz
yok eşim bana çok baskı yaptı düğün öncesi düğün sabahı gider ellerini öper öyle balayına yola çıkarız diye. Artık eşimin kendi düşüncesimi yoksa kv mi aklına soktu bilemiyorum. kesinlikle reddettim asla dedim ne o öyle biz hallettik sorun yok haberiniz ola der gibi gidene kadar çarşafıda sallayalım tüm izmir görsün barii baya bi söylendim sonra artık iknamı ettim çenemdenmi yoruldu bilmiyorum gitmedim. Ama kendisi gitti paşa . balayından dönünce gittik ellerini öptük
ne güzel düzenini kurmuşssn..
bende 1 aylık evliyim bi kaç yemek yapmaya başladım..
makarnadan başka bişey bilemzdm :)
haklısın niye güvenerek gününü geçiresin..oof ne düşüneceğimi bilemedm
ama benm k.v çok hamarat ona inat herşeyi yapacağm diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?