Gecmis olsun ogutulmus keten tohumu sabah bir bardak suya iki tatli kasigi koyup iciyorsunuz her sabah cok faylasi oluyor.ekstra olarak kefir tüketebilirsiniz yine ac karnina kuru incir uzerinede bir bardak ılık su bunlar bende cok ise yariyorKızlar selam 10+3teyiz ve kabız oldum şuan annemlerde kalıyorum alaturka tuvaletleri var daha saglıklı ama öyle çömelmiş halde durduğumda göbegim çok sıkışıyo çok fazla duramıyorum öyle.ve o şekilde çömelmiş halde çok fazla ıkınmaya da korkuyorum açıkçası ne yapmam gerekiyor lütfen bilgilendirir misiniz afedersiniz tuvaletim geliyor gidiyorum ama olmuyor bir türlü 3-4gündür yapamıyorum etkili bir çözüm söyleyin lütfen
Kızlar selam 10+3teyiz ve kabız oldum şuan annemlerde kalıyorum alaturka tuvaletleri var daha saglıklı ama öyle çömelmiş halde durduğumda göbegim çok sıkışıyo çok fazla duramıyorum öyle.ve o şekilde çömelmiş halde çok fazla ıkınmaya da korkuyorum açıkçası ne yapmam gerekiyor lütfen bilgilendirir misiniz afedersiniz tuvaletim geliyor gidiyorum ama olmuyor bir türlü 3-4gündür yapamıyorum etkili bir çözüm söyleyin lütfen
Ben 9 .aydayim hala alaturka kullaniyorum sorun olmuyor.Kızlar selam 10+3teyiz ve kabız oldum şuan annemlerde kalıyorum alaturka tuvaletleri var daha saglıklı ama öyle çömelmiş halde durduğumda göbegim çok sıkışıyo çok fazla duramıyorum öyle.ve o şekilde çömelmiş halde çok fazla ıkınmaya da korkuyorum açıkçası ne yapmam gerekiyor lütfen bilgilendirir misiniz afedersiniz tuvaletim geliyor gidiyorum ama olmuyor bir türlü 3-4gündür yapamıyorum etkili bir çözüm söyleyin lütfen
Ben 9 .aydayim hala alaturka kullaniyorum sorun olmuyor.
Ben de çok kötüydüm 15-16. Haftaya kadar sürdü.Sonra doktorum suda eriyen magnezyum verdi çok çok rahatladım.Magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza bir danışın derim.Bunun dışında marul,gün kurusu,kivi,kuru incir ve ananas da iyi gelmişti
Hamilelikte kabizlik olur zaten doktora sorsaydin ozaman biz buradan hamilelere recete yazacak degilizSizin adınıza sevindim ama ne yazık ki herkesin vucudu aynı olmuyor ben suan eğildiğimde göbegim sıkısıyor rahatsız oluyorum siz olmuyorsanız alaturka kullanmanızda bi sakınca yoktur.doktoruma sordugumda seni zorlamadıgı sürece kullanabilirsin demisti ama beni suan zorluyor göbeğim sıkısıyor. Ve Konuyu acma sebebim alaturka tuvalet kullanabilir miyim bi sorun olur mu degil fark etmişsinizdir kabızlıga cözüm arıyorum bir öneriniz varsa yazmanızı istedim ben şöyleyim ben böyleyim demenizi istemedim...
Hamilelikte kabizlik olur zaten doktora sorsaydin ozaman biz buradan hamilelere recete yazacak degiliz
Mecazi anlamda canim anlamadiysan.dogal yollarlada olsa kimse hamile birine sunu ye sunu ic diyemez .risk alcaksaniz kendiniz bilirsinizZaten recete istemedim sizden ilaç önerisi de istemedim dogal yollarla ne yapabilirim onu sordum bir fikriniz yoksa yazmazsınız ortada bir sorun olmaz.siz acılan konuyla alakasız bir yorum yazıyorsunuz hem de size recete yazıcak degiliz diyorsunuz bi hoşssunuz valla
Mecazi anlamda canim anlamadiysan.dogal yollarlada olsa kimse hamile birine sunu ye sunu ic diyemez .risk alcaksaniz kendiniz bilirsiniz
Magnezi kalsine diye bir magnezyum ilaca var bende hamileyim Son günlerim. Kabızlıkla ilgili açtığım başlıkta var çeşit çeşit şeyler ilaçlar denedim en som o kadar kötü oldum ki acillik oldum doktor müdahalesi gerekti kaç kere lavman yaptım fayda etmedi şimdi 3 aydır bu ilacı kullanıyorum o şekilde faydasını gördümKızlar selam 10+3teyiz ve kabız oldum şuan annemlerde kalıyorum alaturka tuvaletleri var daha saglıklı ama öyle çömelmiş halde durduğumda göbegim çok sıkışıyo çok fazla duramıyorum öyle.ve o şekilde çömelmiş halde çok fazla ıkınmaya da korkuyorum açıkçası ne yapmam gerekiyor lütfen bilgilendirir misiniz afedersiniz tuvaletim geliyor gidiyorum ama olmuyor bir türlü 3-4gündür yapamıyorum etkili bir çözüm söyleyin lütfen
Merhaba. 14 haftalık hamileyim. 6.haftadan itibaren kabızım. Bazen 4-5 günü buluyor. 2 doktor kontrolünde doktoruma söyledim fakat ilaç türü birley vermiyor tavsiyeside olmadığı için daha önce bu sorunu yaşayanlardan destek aldım. Ananas kayısı vs şeyler hiç biri fayda etmedi. Düşünmemeye çalışıp akışına bıraktım birkaç haftadır. 2 güne bir çıkabiliyorum şuan. Düzelecek diye umuyorum. Doğal bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Doktoruna danış ilaç verirse. Geçmiş olsunBurda önerilen şeyleri sorgusuz sualsiz uygulayacagımı kim söyledi? Önerileri alırım araştırıp uygun olanı uygularım ya da canım istemez hic birini uygulamam ve evet risk alıcaksam bu benim bilecegim iş kimse bebegimi kendimi benden daha iyi düşünemez yine de sagolun gereksiz de olsa yorumunuz için
Hakiki nasıl bulucazHakiki zeytinyağı içiyorsunuz kabzlık kalmıo
Aktarlarda satılmıo mu ?Hakiki nasıl bulucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?