Kabus gibi geçen nişanlılık. Hayatımın en zor günleri..

Her şeyi tek başınıza sırtlanmışsınız evlenirseniz boşanırsınız. O yüzden şimdiden nişanı atın yıllarınızı heba etmeyin.

Her sey bir yana şu cümleyi kuran bir annenin evladiyla niye evleniyorsun kuzum, hic mi aklin yok? Ne bekliyorsun o üründen yani?
Ay yok siz hiç akillanmicaniz ya neyse evlen kiz ben arkandayım hep derim herkes mutlu olacak diye bir kural yok, sen de mutsuz ol nolcak abzg
Annesi ben bu zamana kadar asla ona temizlik yaptırmadin bu kadar yormadim dedi.

Dimi ama bu iğrenç toksit tipleri bu kızlar almalı ki iyiler boşta kalsın.Herkes harika evlilik yapacak diye bir kural yok,bazıları aradığı belayı bu yollarla çok çabuk buluyor.Eskiden çok üzülüyor kendimi parçalıyordum yapma etme diye,aman! Kim ne halt yerse yesin iki uyarırım üçüncüye banane ......

evlenmezseniz ölür müsünüz?
cevap evetse evlenin sürünmek ölmekten iyidir neticede boşanınca tekrar dikilmek gibi bir şansınız var oluyor hala.

Bu adam daha evlilik arifesinde bu kadar hevessiz, ruhsuz, saygısız davranıyorsa evlendikten sonra başına gelecekleri bdv de açılan konuları okuyarak şimdiden görebilirsin. Köprüden önceki son çıkış sinyalleri olarak değerlendir bu yaşadıklarını. Sonra bilemedim edemedim demek fayda vermiyor ne yazık ki.

Sizin bütün konular birbirinden korkunç. Hiç mi dostunuz yok evlenme diyecek biri yok etrafınızda?

Sakın el ne der diye düşünmeyin. Boşansanız eller daha çok şey diyorlar. Elleri memnun edicem diye hayatınızı ziyan etmeyin.

Şu hayatta öğrendiğim en önemli şey, eğer bir şey su gibi akmıyorsa, sürekli sıkıntı çıkıp zorla ilerliyorsa, yanınızdaki kişiler çabasız ve anlayışsızsa o iş hayır getirmiyor. Hayatın bize gösterdiği mesajları dikkatle okumak lazım.

Ben sizin neden konu açtığınızı anlamıyorum. Daha sevgiliyken bu adam kendini belli etmiş size gram değer vermemiş, çoğu üye ayrıl demiş ayrılmamış nişanlanmışsınız. Şimdi fecaat bir nişanlılık süreci geçiriyorsunuz yine konu açıyorsunuz değişen hiçbir şey yok. Yine herkes at nişanı diyor sizde ses yok. Ne bekliyorsunuz burdan biri akıl versin şöyle düzelir şunu yap desin de o ihtimale tutunup belki düzelir diye mi ümit ediyorsunuz. DÜ ZEL ME YE CEK! Ve evet siz de ayrılmayacaksınız. Buyrun evlenin sızlanmayın anlatmayın.

Keşke o seni evde bırakıp gittiğinde çeyizlerini toplamaya başlasaydın. Hiç değer görmüyosun ki nedir bu. Kendi kendine evleniyo gibisin. Mutsuzluğa doğru gidiyosun.

Evlenmekteki kararlılığınızın devamı nedir? Seni bu yolda motive eden bedir? Yol hala yakınken dön

Ee benim misafirlerim ailem ne olacak dedim, ha onlar da var demi dediler.

Gelip bana evde yardım ettiğini düşündükleri için ailesi benim kendi evimi temizleme bile laf ediyorlar. Annesi ben bu zamana kadar asla ona temizlik yaptırmadin bu kadar yormadim dedi. Sadece camları sildi bu arada.
Bacım bu cümlelerin bile bana yetti. Sen bu adamla evlenmek istediğine emin misin? Nişanlılık dönemi bunun içindir. Hem aileyi hem de evleneceğin adamı daha iyi tanırsın. Bu adam hem sorumluluk sahibi değil hem aileci hem de seni zerre düşünmüyor. Nişanlım bu kadar stresli ve yoğun şekilde emek harcıyor bende işin ucundan tutayım demiyor. Muhtemelen evlenince daha da beter olacak. Çocuğunuz olunca da bir tek sen ilgileneceksin. Bilmiyorum ayrıl diyemem ama çok iyi düşün, geleceğini yakma. Anne resmen oğlunu paşa oğlum diye büyütmüş, kendi kuracağı evi için bile oğlu yorulmasın istiyor. Pess. Bu kayınvalideden siz çok çekersiniz, sizi çok huzursuz eder benden demesi.

Nişanlıyken ayrılmanız evlenip de ayrılmanızdan çok daha kolay bunu zamanında nişan atmış biri olarak söylüyorum. Sakın ama o kadar hazırlık yaptık diye düşünüp, el alem ne der diye düşünüp vazgeçmeyin zamanla her şey unutuluyor iyi ki evlenmemişim deyip şükrediyorsunuz. Evlenip de kendinize o kötülüğü yapmayın daha iyisi çıkacak karşınıza yol yakınken dönün.

Düğün davetıyecısini bulun konuşun nışanlınıza söyleyin burdan olacak dıye sıze gelsın davetıyeler. Modelını ustundekı yazısını da onlar seçsın ıstersenız? Bu nedir? Alın karşınıza konuşun. Tabıkı tek doneceğız yenı evlenmışız abınle dönsunler dıyın. Sız boyle sustuğunuz müddetçe hep uzulursunuz. Aklınızı başınıza alın, mudahale edın

nişanlım nişanlım nişanlım.. öffff ne sıkıcı ne yapışkan insansın sen yaa. nefret ettim tarzından. nişanlımın abisi sorunlu. nişanlımın annesi sorunlu. nişanlımın ablası bana laf soktu. nişanlım onu yaptı nişanlım bunu yaptı. kafaya bakın yaaa. yemine derim 2000 sene geriye gittim konuları okuyunca. nişanlım aşağı nişanlım yukarı. ay bırakın zaten mesajlarımızı okumuyormuş. başka bir konusunda yazmış. vakti yokmuş kafası doluymuş da cevaplarımızı da okuyamıyormuş. evlensin. 3 çocuk yapsın. bize ne kime ne kendi hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…