Kabus gibi geçen nişanlılık. Hayatımın en zor günleri..

İşte evlenmeden önce kendini göstermiştirin örneği… aslında herkes her şeyin sinyalini veriyor ama görmek istemiuıruz. Bu sebeple karar sizin. Değişeceğini düşüneceğiniz hiçbir şey değişmeyecek

Ben hep diyorum sorun erkeklerde değil kadınlarda diye. Sizin gözünüzün ferini daha çok alırlar üzgünüm ama. Dreamies

Bu
Adamla
Evlenmeyin.

Ben hep diyorum sorun erkeklerde değil kadınlarda diye. Sizin gözünüzün ferini daha çok alırlar üzgünüm ama. Dreamies
Bu evlenir o adamla. Allah akıl fikir versin gerçekten ya bu kızlarımız niye böyle?

Mesajlar için teşekkürler

Bu evlenir o adamla. Allah akıl fikir versin gerçekten ya bu kızlarımız niye böyle?

Mesajlar için teşekkürler
Evet evlenir. Çünkü ben bu konudan sonraki bütün konularına hepsine bunu yazdım. Doğru tahmin etmişim ilgisizlikle devam ediyor her şey. Kızımız evcilik oynamak için her şeyi görmezden geldiği için ya çekenler kulübüne üye olacak sonradan ya da boşananlar kulübüne.

Pisi pisine kendini ateşe atıyorsun. Bayılıyorsunuz kendinizi kullandırtmaya. Her şey çok net açıkken neden evlenmekle ısrar ediyorsunuz ki?
O götünü gezdirirken sen ''beraber'' yaşayacağınız evi kurmaya çalışıyorsun. Tek başına evlenmiyorsun sonuçta.

Nişanlın sorumsuz ve herşeyi kendi ailesine bırakmış ben onu anladım. Açıkcası maddiyattan kaçıyorlar çok açık değil mi ? Bukadar pinti ve cimri bir aileye gitmektense bu işi boz daha iyi yada elini ayağını çek. Neden bukadar telaş ediyosun onlar çok rahat daha doğrusu nişanlın rahat. Kayınvalide kayımbaba ortada yok. Elini kimse bişeye sürmüyor yabancı mı evleniyor? Karşına al konuş kendisini düzeltsin gerekenleri yapsın yapmıyosa niyeti yoksa oyalamasın ve bu durumu ailenle konuş o ne güzel herşeyi anne baba sözüyle yapıyor o halde sende annene ve banana bırak bu işi. Ya hero ya mero...

İnadına evlenin o zaman,evin tüm yükü sizin üstünüzde olsun, birde eş tarafıyla her gün sabahtan akşama dip dibe yaşar gidersiniz .Böyle adamları bulup inatla herşey ortadayken evlenip sonrasında mucize güzel bir evlilik bekliyorsunuz ya pes.....Uzaylıların gelme ihtimali daha olası...

Bu kadar seyi görüp hala olmayani oldurmaya çalışan kadinlarin sonu adliyede bitiyor su yasadiklarini ailene anlat bakalim git kizim evlen mi diyecekler yoksa bitir mi diyecekler yerinde olsam düğün tarihini de uzatırdim düşünmek istiyorum derdim

Bence patlayın olan olsun. Ben olsam patlardım. Patladım da olanda oldu . Biterse biter sürerse sürer. siz yokmuşsunuz gibi karar vermeler birseyler yapmalar. Siz artık bir aile olacaksınız kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz. Burda önemli olan nisanlinizin tavrı. demesi lazim benim nisanlima danismam lazim o kabul ederse boyle ilerler diye. Ben sizin diger konularinizida okumuştum sabır taşı olsa çatlar. Nisanlinizin abisiyle nisanliniz sizin daha yeni tuttunuz kendi eviniz olacak yerde kalacaktı falan ? Bana boyle bir teklif gelse olay çıkartırım herkes kendi başının çaresine baksin bana sordu evden cikarken. Ben daha kullanamadan niye başkası kullansın birseyleri. Cidden tuhaflıklar diz boyu. Siz sesinizi cikartmadiginiz sürece bu boyle gider biraz sesinizi çıkartın. Madem onun ailesi hersey söylüyor sizin ailenizde nisanlinizi sıkıştırsın. Desin bu boyle olmaz nekadar süre kaldı ev isleri hersey duruyor. Onun annesi söylüyorsa sizinde aileniz söylesin bulmuşlar ses cikartmayan birini habire birseyler birseyler ay ben sinir oldum burda.

Bitcekse biter yani ayrilcaz, dugun olmayacak korkusuyla susup duruyorsunuz kavga etmek icin evlebmeyi hatta cocuk yapmayi bekliyor sizin gibi baiz kadinlar sonra cocuk olmasa 1 dk durmam filan on tane bahanem
Ayni seylerin fazlasini evliyken de yasayacaksiniz yani istediginiz kadar kavga edin degismeyecek evlenmek bi başari, son degil asil mevzu ordan sonra basliyor.

Açıklama olarak ne diyor yani? Yarin herseyi birlikte hallederiz merak etme falan demiyor mu? Demiyorsa ne yapamayı dusunuyorsunuz

Kaç kurtar kendini kız evlenince daha beter olacak balık baştan kokar baksana

sirf evlenmis olmak icin mi evleneceksin?
esyalarin gelmemis olmasi cok onemli degil. seninle yakin tarihlerde evlenecegim , bizde nisanlim tasindiginda ilk hafta yatak bile yoktu, sisme yatakta uyuduk. sonra yatagin kendisi geldi bazasi gelmedi bir hafta da oyle uyuduk, küçücük iki tencereyle yemek yapardik, buzdolabi yok diye o yaz sicaginda minik minik alirdik ne alacaksak. koltugumuz yoktu bahceye minder atmiatik oturuyorduk,
masamiz yoktu, yer sofrasinda yemek yerdik. hatta bir gün dogalgaz kesilmisti yaklasik 5 gun gelmemisti, yer sofrasinda kamp ocaginda yapardik yemegi , plastik bicakla yerdik ama yine keyifle yerdik
yani esya mesya cok dert degil, elbet gelir.
ama siz boyle bir adamla asla keyifli sofralarda yemek yiyemezsiniz. asla mutfaga beraber giremezsiniz.
"benim oglum hic temizlik yapmadi" diye gurur duyan insandan ne olacak ki? onun oglundan ne olacak?
seni tum surecinde tek birakacak insanla neden evlenesin ki?
kendine layik gördüğün hayat bu mu?
yarin hamile kalacaksin o halde bile herseyi sen yapacaksin, sana hic destegi olmayacak. dogumda zorlansan "annem dört cocugunu da normal dogurmus sen anne misin" diyecek (arkadasimin nişanlıligi ayni boyle gecen kocasi bu cumleyi kurdu mesela. kkda da cok okudum)
yani sonu bastan belli evliliginin. daha davetiyeler dagitilmamis, kimse seni sallamiyor, bu adamla yuva paylasilmaz, kocanla degil kaynananla evli gibi birsey olacaksin.
hala neden ayrilmiyorsun ki?
daha daha daha kötüsünü yasayip kucağında cocugunla baba evine donmek mi istiyorsun?

Evli bir kadin olarak yaziyorum. Kendine bunu yapma cok pisman olacaksin. Nisanlinda is yok olmadigi gibi annesi toksik biri belli kac kurtar kendini.
Diger konularinizida okudum ben anlamadim siz kendinizden nefret ediyorsunuz tamam da aileniz nasil bu kadar ezik ve pasif kaliyor nasil izin veriyor hic mi uyarmiyor size sahip cikmiyor….

seni anlamıyorum.

seni anlayacaklar olabilir ama o ben değilim.

benim canım kıymetlidir. kimseye ezdirmem. ayrıca koca koca diye bunca eziyete de katlanmam. kocası batsın. mız mız olmak çözüm üretmez. ya bu deveyi güt ya bu diyardan git. kimse de kocasızlıktan ölmez. evleneceğin adam da dünyada tek kalmadı eminim ondan çoktur. dramaya gerek yok. çok sıkıcı. tek ayrılan sen olmazdın. koca kaçmaz ama ömür kaçar..

Canım sabret nişanlanınca böyle yapan adam evlenınce ağzına mıçar sen de rahatlarsınn şimdi ayrılma evlenınce de boşanmazsın zaten çünkü eminim kazara hamile kalırsın ve çocuğun babaya çok düşkün olur. kendin için yapabileceğin tek şey bol bol dua et ve ağla belki o şekilde rahatlarsın

Böyle şey mi olur
Tek başınıza yapıyorsunuz daha şimdiden her şeyi ve bu evlenince çarpı 10 olacak benden demesi
Ama siz bazı mesajlarda zaten nisanlinizi guzellemissiniz belli ki evleneceksiniz

Kk ninda böyle bir kerameti var buraya derdini yazan bazı hanımların partneri Allah tarafından şippadanak düzeliyor gerçi biz bunun kendini kandırma olduğunu biliyoruz da neyse

aman boşverin. izlediğim sonu ölümlü belgesellerde de var böyle kadınlar. ailesi çevresi herkes ayrıl der. boşan der. boşanmaz. adama sülük gibi yapışır. inatçı. toksik. mız mız ama adım atmaz. evlenir. senesine bi çocuk patlatır. her şey daha da kötü olur ama size bişi diyim mi gene de ayrılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…