Kabus gibi geçen nişanlılık. Hayatımın en zor günleri..

Şimdi geçmiş konulara da baktım da yok bacım sen akıllanmaz o adamla evlenir saçını süpürge eder, tüm çalıştığın maaşını adamın eline sayar, üstüne çocuk yapar her sorunda da sadece ağlar ağlar durursun ama kendin için hiçbir şey yapmazsın. Ve biliyor musun bence nişanlın haklı. Sende öz güven yok. Kendini sevmiyorsun, değer vermiyorsun ve öz güven eksikliğin var. Başkası beni sevmez diye de bu adama yapışmış kalmışsın. Bu evlilik olmazsa kimse seninle evlenmez diye düşünüyorsun ve bence haklısında. Ben evleneceğim insanda öz güven, öz saygı, dik duruş ararım.
Dertten saçlarında beyazlasa, hasta da olsan bu adama karşı patlamazsın. Burada konular açıp durmanın da bir anlamı yok. Bu seni rahatlatmayacak. Kötü günler geçti şimdi daha kötü günler seni bekliyor. Oku buradaki yorumları bir de bunları dert edin kendine e mi?

Balık baştan kokar, bencil herifin tekiyle evlenmek üzeresiniz, iyi düşünün.

Konunuzu okudum. Arada yorumlara cevap verdiniz mi bilmiyorum okumadım oraları.
O gün pikniğe siz de gitmeliydiniz bence(ama onlarla değil kendi yakınlarınızla ya da ailenizle)bunu söylemek için yazdım. Ne demek istediğimi anlarsınız umarım.

Erkeğin daha fazla emek vermediği evlilikten hayır gelmez kardeşim. Adam aileci bu bariz belli evlenirsen çok zor bir hayat seni bekliyor gibi.

Bence kaçırma bu adamı, evlenince düzelir olmadı çocuk yaparsın hemen öyle düzelir maks 3 çocuk hakkı var 3.de düzelebilir yani deneye yanıla bulursun. Burası kadın düşmanı dolu sakın 6 sayfa yazılan önerilere takılma aman herkese boşan diyor bunlar.
En az 3 çocuk unutma, mutluluklar

Üç gün kala evliliği iptal edecek elektriği almadım sizden ama şunu yazabilirim, hemen çocuk yapmayın sıkı sıkıya korunun bari, tüm yükü sırtlanıp korkunç bir evliliği saçımı süpürge ederek yürütürüm tarzı biri değilseniz bir-iki sene ömrü olacak bir evliliğe benziyor çünkü.

bu modeller evliliği kurtarmak ya da kocayı eve bağlamak için seri üretime geçer sürekli doğurur yalnız..

mantıklı insan zaten olayları bu raddeye getirmez. bakar ki olacak gibi değil zorlamaz. kimse aşkından ölmedi. ben duymadım. iki üç ay ağladık zırladık unuttuk yani bi yerimiz de eksilmedi. çoğumuzun başından bu tarz olaylar geçti geçiyor geçecek. önemli olan mantıklı olmak sağlam adım atabilmek. nişan da hayatın sonu değil. emeklerim vay benim emeklerim deyip evlenirsen sonuç kocaman bir hüsran olur. ..

ben şeyi anlayamiyorum bu adam neden hiçbir sey yapmıyorken sakin sakın kalınabiliyor. şimdi daha öncede kendini değersiz gördüğünden eşyaların ucuzunu istedin demiş ya, yine aynı lafları edecek.
Birde perde ölçüsü neden alınamıyor mobilya gelmeden orayı anlayamadım.

Sorumluluk duygusu sıfır, hemen yorulan, ağlayan, ana kuzu erkek. Bir tek onun mu oğlu yoruluyormuş sizin anneniz de desin o zaman kızım yoruluyor tüm işi kendi yapamaz diye. Daha şimdiden tüm hevesinizin kaçtığı bir evlilik, ilerde mutluluk getirmez. Daha büyük sorunlar sizi bekliyor olacak. Evlenmiş olmak için evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…