Kabus gibi geçen nişanlılık. Hayatımın en zor günleri..

Veliler bu konudan baya uzak kalmalı bence.
Ola ki evlendiler, napcak konu sahibi yine kaynanasına mı şikayet edecek oğlunu
Zaten sorun kaynanada.
Yetiştirmesini becerememiş.

Yoo sizi hicbir sekilde anlamıyoruz. Konusursam iş bitmeye gidecek ne demek ? Sizi umursayan yok demek . İnanamiyorum ya evli olmus olmak icin mi evleniyorsunuz gerçekten. En guzel zamanlariniz olmasi gerekirken saciniz beyazlamis bu daha fragman. Daha konu acarsiniz burada siz . Yeni evlenen kişilerin arabasiyla dönmek ne demek ya siz saka misiniz ? Nasil kabul edersiniz ya ben anlamiyorum nedir bu erkekleri üstün tutma cabaniz ? Hic mi kendi sözünüzü dinletemiyosunuz gercekten ? Sizi gelin gibi goren yok ailesini gectim nisanlisinizda da yok pısırık pasif biri iste. Kendinize sayginiz olsun bitmesin diye korkmak ne demek ya. Sizin adiniza ben utanmdim. Korkmayin bu kadar biterse biter dünyanin sonu degil

Saat geç olmuş yarın pazar tabi aslında ne yazılırsa yazılsın büyük ihtimal buradan dönmeyeceksiniz o nedenle gerek var yazma dedim kendime.Genede bu düğün stressi falan değil .Ben hepimize düğünden önce bir takım hisler işaretler geldiğine inanıyorum son çıkış gerçekten orada Fakat biz birsekilde dinlemiyor sonradan berbat bir evlilik yada boşanma gibi şeyler yaşıyoruz.Gece gece yazmak istemiyorum da sevgi saygı çabuk bitecek sanki bu evlilikte öyle ben sanmıyorum daha eve girmeden ailede nisanlida başlamış yüzünü göstermeye daha çok laf söyler susar uğraşırsınız siz onlarla

Ne desek ne yazsak bu evliliği yapacaksınız. Ama sakın bu dediğimi unutmayın keşke yol yakınken dönseydim diye kafanızı duvarlara vuracaksınız. Nişanlınızın gözünde değeriniz yok olsa yardımcı olur olsa pikniğe koşacağına yanınızda olur gece 10 da evine nasıl gitti başına bir şey gelirse diye düşünür

E sizde bırakın öylece evi çıkın hiçbir şey yapmayın..
Düğüne 3 gün kala da davetiye basıldığını ilk kez duyuyorum.
Nişanlınızın size zerre saygısı ve sevgisi yok bu arada..
Ama belli ki sizin ayrılma gibi bir niyetiniz yok yukarıda bir üye yazmış altınlarınızla düğün salonu ödenecekmiş buna rağmen maşallah siz son hız kendi kendinize hazırlığa devam.
Ya siz neden evleniyorsunuz ben hiç anlamadım?
İlerde çocuk var nasıl boşanmalıyım diye konu açacaksınız böyle giderse..

Düğüne bu kadar az zaman kalmışken nişanı bozacağınızı sanmıyorum. Nişandan dönecek olan insan işler bu noktaya gelmeden çoook önce cinnet geçirip yoluna bakardı zaten.
Adam çekmiş gitmiş, siz iş yapmaya devam etmişsiniz. O yüzden ne desek boş bence.

Evlenir evlenmez çocuk yapmayın bari.
Çok büyük ihtimalle boşanacaksınız çünkü ya da mutsuz bir evliliği tek başınıza sürdürmeye çalışmakla geçecek ömrünüz.
Üzgünüm ama anlattıklarınıza göre olacak olan bu.

evlenmekteki amacınız ne gerçekten bu kişiyle ???

sizin bütün konularınız baştan sona sorunlu. hepsi bangır bangır bağırıyor geleceği. siz inatla tüm sorunlara rağmen devam edip, evlenme yolundasınız. size daha önce defalarca anlatıldı, yorumları okuyamadım bile diyip yeni konular açtınız. insanları boşa yormayın artık daha, kim ne derse desin siz yolunuzdasınız. Bu yolun sonu ya boşanma ya da mutsuz bir hayat. Bunun başka yolu, yordamı, çözümü, a sı b si yok.

nişanlılık zaten tanıma süreci değil mi.Evlilik olsa hadi kolay değilmderim.
Bi yüzük çıkarmaya bakar.
Eşimle evlenmeden önce kabus gibi bi nişanlılık maceram oldu benimde iyiki atmışım yüzüğü
aradan yıllar geçti.
Evlilik olmamış birini adam etme işi değildir,ortak paydada buluşup yol arkadaşlığı yapma işidir,boşa kürek çekmeyin

Düğünden sonra hersey düzelir diye düşünmeyin asla
Şimdinin on katı bir kaynana ve köprüyü geçmiş erkek rahatlığıyla mutsuz bir hayata imza atmış olursunuz

Geçici bir çözüm sorumsuz adam değişmiyor. Zaten sorumluluk sahibi olsaydı eksiklerden o da rahatsız olurdu. Aynı bu nedenlerden nişan attım zamanında yalvar yakar düzeldim dedi barıştık ve evlendik. Evlenince sorumsuzluğun alasını gördüm ve 2 yıl içinde boşandık. Ah ah onlar nişanlıyken aslında her şeyi bağırıyorlar ama biz kadınlar neden görmüyoruz? Herkesin kusurları var deyip evlenip o kusurlar nedeniyle de boşanıyoruz. Konu sahibi sakın evlenme eş değil anne olacaksın sen ona belli oluyor çok acı çekersin. Her şeyi tecrübe edecek kadar ömrün olmayacak tecrübe edenleri dinle lütfen yazlık edersin kendine.

Adam sorumsuz herseyi sana yüklemiş evlendikten sonra o bekar hayati yasar sen tek basina evcilik oynarsın..ayrica kendimden ornek verirsem ben dugunden 2 hafta sonra ev tuttum esya yerleştirdim tayin donemine denk geldi bisey demedim diyemezdimde esimin elinde olan bisey degildi sonucta..sizde durum farkli ve nişanlın olayi hic ciddiye almiyor gibi

Yol yakınken dönün evlendikten sonra değişmiyor kimse bunların üstüne 10 katı daha ekleniyor

Yol yakınken ayrıl

Eline yüzüğü verip hayatımın en büyük dersi oldun diyin.Gerçekten ayrılın 3 hafta kaldı elaem ne der çeyiz gitti gibi düşüncelere sakın kapılmayın.Sizi şimdi düşünmeyen sonradan mı düşünecek.Kendinizi düşünün.Kimse için değmiyor.(size şöyşe vi örnek vereyim bi tanıdığım düğün davetiyleri dahi dağıtılmışken o kadar az zaman kalmıştı düşünün nişanlısıyla yapamayacağını anlayıp yüzüğü eline verdi.tuttukları evdeki hiçbir eşyayı geri de almadı hepsini onlara bıraktı sadakam olsun diye.Şimdi bambaşka biriyle evli çok şanslı eşi bi kıymet biliyor demem o ki siz de yolun başındayken bırakın.Ömrünüzü bu tip insanlarla çürütmeyin.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…