KAÇ GÜN SONRA BAŞKASIYLA EVLENDİ?

Bikere daha kurtaj olmusun ya alismisin iste alismis kudurmustan beterdir derler. Yazik size allah sizi bildigi gibi uapsin

İlk kürtajım ilk sevgilimdendi ilk deneyimimdi. ilaçlar içmiştim hamile olduğumu bilmeden mecburduk. Ama bu öyle değil bu sağlıklı

1 ayda mı inandın bu insana? Hata sende kim ne derse desin. 1 ayda tanıdığın insanın lafına bakarak hareket edilmez. Yok boşalmicam demiş boşalmış,yok evlenicem demiş. Ne evlenmesi bu devirde 1 ayda tanışıp evlenen mı var? Küçük de değilsin ki. bu kadar mantıksızsan çocuk yapmak sana göre değil bence de aldırmalısın.

Ben ilişki yaşayan biri değilim cahilmişim o konuda. Ama o cahil değil bir doktordu. Hiçbirşey olmaz dedi korkma dedi olay sonrasında.

hep mi başkası suçlu be kardeşim umarım fakesindir
devlet senin gibi kürtaj bağımlılarını kısırlaştırmalı

Benim insanlara yardımcı olmak için yazdığım birşeyi bana karşı kullanmak sizin ayıbınız. Anla ki ne kadar dikkat edecek biriydim.

İlk kürtajım ilk sevgilimdendi ilk deneyimimdi. ilaçlar içmiştim hamile olduğumu bilmeden mecburduk. Ama bu öyle değil bu sağlıklı
Onun elinden tutusunu ilk yuridugunu ilk anne diyisini bunlari dusundunuzmu simdi kizim boynuma sariliyor canim annem diye
Size diyecek bisiy bulamiyorum allah akil fikir versin..

Sizin evlilik dışı 2. Gebeliğiniz
Kusura bakmayın da hamile kal aldır hamile kal aldır evleneceğin zamanda diktiriver olur biter mantığındasınız sanırım yada hamile kalayım evlenmek zorunda kalsın diye mi düşündünüz!
Sevişeceksen düzgün seviş cahil de değilsin korun bari!
birde bebek öldürüp cinayet işliyorsun katil olmaya da alışılıyor demekki

İlk tanıştığın gün korunmasız ilişki mi?Eee bu zamanda 15 yaşında çocuklar biliyor neredeyse sonucunu?Neyse zaten ciddiye almıyorum ama insanlarla kafa bulmak için başka konular inandırıcı olur birde 3 haftalıkken öğrendin adam evlendi bir hafta sonra ve sen bu halde ortada kaldın:)senaryo berbat....

Öh yani ?
Bu ne acaba ?
Sivilcemi çıktıkça patlatasın
Bu bebeği de aldıracaksınız belli
Bari bir dahakine KORUNUN!!!!

Bu sağlıklı bir bebekse aldırma lütfen bak ben bebeğimi kaybettim bir Bebek ne kadar değerli bir bilsen derler ya yaşayan bilir diye bak şimdi ben evlat hasretiyle tutusuyorum.
Bir gün bebeğim olsun dersin ilerde o zaman olmazsa yaptıklarını hatırlar pişmanlık duyarsin.

Benim insanlara yardımcı olmak için yazdığım birşeyi bana karşı kullanmak sizin ayıbınız. Anla ki ne kadar dikkat edecek biriydim.

Sordu arkadaş cevap verdim.

İlk yazdığımda da ikinci kez nasıl böyle bir hataya düştüğünüze şaşırdığım için yazdım.Amaç size karşı kullanmak değil yani.

Kimseyi kırmamaya üzmemeye mümkün mertebe dikkat ederim bunu da belirteyim.

Ortada bir ayıp varsa benden değil.

Sinirlerinizin bozuk olmasına veriyorum bu talihsiz lafınızı.Daha da yardımcı olamayacağım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…