- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Diger cocuk ya o kimden hanimefendi
Bikere daha kurtaj olmusun ya alismisin iste alismis kudurmustan beterdir derler. Yazik size allah sizi bildigi gibi uapsin
Yap et duam kabul olmadı.Allah benden alsın isteyenlere versin diye dualar ettim hamile kalacağımı hissettiğim günlerde ama duam kabul olmadı.
Ben de ella içtiğim halde hamile kaldım. Şuan kürtaj için 5 haftanın dolması gerekiyormuş onu öğrendim. İlk kürtajımda 4 haftalıkken yaptırmıştım çok küçük olduğundan alınamadı, içimde ölmüş 15 gün sonra 2. Kürtajı oldum. Bu seferde kan birikmesi oldu rahimde onun boşaltılması işkenceydi. Çok şükür atlattım derken bu seferde içimde parça kalmış 1 ay kanamam oldu en son parça kendiliğinden düştü. Şimdi bı riskleri yaşamamak için 5 HAFTANIN DOLMASINI bekliyorum. Bir de rahim yapışıklığı olmuş biraz adetlerim azalmıştı.
Ben ilişki yaşayan biri değilim cahilmişim o konuda. Ama o cahil değil bir doktordu. Hiçbirşey olmaz dedi korkma dedi olay sonrasında.
Bilmiyorum kendi yazmış bir konuda dört haftalıktı aldırdım diye.İçinde parça kalmış tehlike atlatmış hatta.Bunu da bekliyormuş beş haftalık olsun öyle aldırsın diye.Kendisinin yalancısıyım.
Onun elinden tutusunu ilk yuridugunu ilk anne diyisini bunlari dusundunuzmu simdi kizim boynuma sariliyor canim annem diyeİlk kürtajım ilk sevgilimdendi ilk deneyimimdi. ilaçlar içmiştim hamile olduğumu bilmeden mecburduk. Ama bu öyle değil bu sağlıklı
İlk kürtajım ilk sevgilimdendi ilk deneyimimdi. ilaçlar içmiştim hamile olduğumu bilmeden mecburduk. Ama bu öyle değil bu sağlıklı
Olayın olduğu geceden 1 ay önce tanışmıştık. Ayrılarmış o zaman eski sevgilisinden.
Benim insanlara yardımcı olmak için yazdığım birşeyi bana karşı kullanmak sizin ayıbınız. Anla ki ne kadar dikkat edecek biriydim.
Öh yani ?İlk kürtajım ilk sevgilimdendi ilk deneyimimdi. ilaçlar içmiştim hamile olduğumu bilmeden mecburduk. Ama bu öyle değil bu sağlıklı
Bu sağlıklı bir bebekse aldırma lütfen bak ben bebeğimi kaybettim bir Bebek ne kadar değerli bir bilsen derler ya yaşayan bilir diye bak şimdi ben evlat hasretiyle tutusuyorum.İlk kürtajım ilk sevgilimdendi ilk deneyimimdi. ilaçlar içmiştim hamile olduğumu bilmeden mecburduk. Ama bu öyle değil bu sağlıklı
Benim insanlara yardımcı olmak için yazdığım birşeyi bana karşı kullanmak sizin ayıbınız. Anla ki ne kadar dikkat edecek biriydim.
Ne yapacak çocuk var diye adamla zorlamk evlenecek fazla dizi izliyorsunuz heraldeulaş bi şekilde evini biliyorsan evine git ailesiyle konuş. ne demek evlenmek, mesajlara cevap vermemek
Ne yapacak çocuk var diye adamla zorlamk evlenecek fazla dizi izliyorsunuz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?