KAÇ GÜN SONRA BAŞKASIYLA EVLENDİ?

1 ay tanıdığın adamla korunmadan ilişkiye giriyorsun, Allah aşkına aids midir nedir bilmiyorsun nasıl korunmadan ilişki yaşarsın? Git ailesine söyle o zaman. Neden saklıyorsun o kızın da başını yakıyorsun?

Herkese düşünceleri için teşekkür ederim. Şimdi kendi vijdanımla beni başbaşa bırakır mısınız!

Bir kişinin tövbe ettiğini ne acılar çektiğini bilmeden yorumlayanlara Allah düşmanımı bile korusun bu durumdan diyorum.

Bi git annem ya.
Neyin vicdanı ?

Ben olsam doğurur üstüne babalık davası acar hayatına kabus gibi çökerdim galiba.
Yaşınızda müsait,çocuğa bakacak imkânınız varsa doğurun,o haysiyetsiz de huzursuzluktan geberir.

Allah akıl fikir vermiş değil mi
Korunmasız sevişirsen hamile kalma olasılığın yüksek

Neyse ben ışıkları söndürüp kapıyı çekip çıkıyorum

Evet bebeğiyle 2 kişilik bir hayatı olsun,hep mutlu olsunlar çünkü burası İsveç

İyi düşün tart konu sahibi,hoş konu gerçek gibi de gelmedi ama gerçekse bile geri dönmesini falan bekleme adamın,çocuğunu doğuracaksan sen bakacaksın doğurmayacaksan da psikolojik olarak hazırla kendini.İki durumda da işin zor,umarım her şey iyi gider.

Çocuğu aldırmak ne kadar basit böyle .. sanki tümör aldiriyor!millete rezil olmaktan çok Allahtan kork!
Uçkurunuza sahip çikamadiniz peki tamam madem korunsaydinız..
Senin gibi böyle akilsizlar yüzünden masum bebekler ölüyor. Bu resmen cinayet..
Ayrıca korkmuyormusun birdaha çocuğun olmaz diye diyeceğimde sanmam çünkü katil olmayı göze çok rahat almişsiniz!

Vijdanınızıın sesini dinleyin vicdanınızın dinleseniz olmaz zaten :)

Bunu moderatörlere iletin lütfen,kapatırlar konuyu.
O doktor vicdana vijdan yazdığınızı görse de samimi olur muydu ki

Seni KIB inle basbasa birakiyorum. Bakalim kacinci uyelik cikacaksin.

Size ben bayılıyorum ben de anlamıyorum doğur diyenleri akıl fikir versin Allah

Habire çocuk mu aldırıyorsunuz ya ben böyle konularda konuşmak istemiyorum ama siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Sürekli yap et sonra hataydı de! Böyle şey mi olur? Hadi bir kere hata yaptın da 2. Ne oluyor? Kalbi atan o varlıkları aldırıyorsunuz vicdan micdan kalmamış lütfen hastaneye gidin ve kendinizi kısırlaştırın Allah aşkına.

Neyin vicdanı ?[/QUOTE]

Kendi vijdanım bu sizi ilgilendirmez.

acı çekin üzülün bir bebeğin canına kıyıyorsunuz sebep de yarım yamalak tanıdığınız biriyle yaşadığınız ilişki
Madem o sorumluluğu alamayacaksınız 2 dakikalık zevke gelmeden önlemini alacaktınız
Tövbeniz yeni birini bulana kadar olmasın lütfen

Çocuk sahibi olamadığı için bana kızanlar var tabii ama ben sizin için dua etmiştim Allahım bana verme çocuk diye ağlayanlara ver diye..

Yazik olmus.

Yorumlari okudum da hayrete dustum. Babasiz bir cocugu dunyaya gerirmeyi cok kolay zannediyorlar heralde. Babasi kabullenmemis iste. Babasiz ve bekar bir kadin ustelik evlenmeden cocuk sahibi, gelip komsunuz olsa en basta siz sikayet edersiniz bu kadini burda istemiyoruz diye. Yapmis bir hata iste. O cocugu aldirmaktan baska sansi var mi? İcinde atan kalp var diyorsunuz da o cocuk buyudugunde neden diye sormayacak mi? En agir kufurlere maruz kaldiginda ve hakliliklarini fark ettiginde neden anne demeyecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…