- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Bi git annem ya.Herkese düşünceleri için teşekkür ederim. Şimdi kendi vijdanımla beni başbaşa bırakır mısınız!
Bir kişinin tövbe ettiğini ne acılar çektiğini bilmeden yorumlayanlara Allah düşmanımı bile korusun bu durumdan diyorum.
Allah akıl fikir vermiş değil miHerkese düşünceleri için teşekkür ederim. Şimdi kendi vijdanımla beni başbaşa bırakır mısınız!
Bir kişinin tövbe ettiğini ne acılar çektiğini bilmeden yorumlayanlara Allah düşmanımı bile korusun bu durumdan diyorum.
Ellerine sağlık,kır bacım hakkındırSonra cekilinbendaktirim niye kemik kırıyor :)
Vijdanınızıın sesini dinleyin vicdanınızın dinleseniz olmaz zaten :)Herkese düşünceleri için teşekkür ederim. Şimdi kendi vijdanımla beni başbaşa bırakır mısınız!
Bunu moderatörlere iletin lütfen,kapatırlar konuyu.Herkese düşünceleri için teşekkür ederim. Şimdi kendi vijdanımla beni başbaşa bırakır mısınız!
Seni KIB inle basbasa birakiyorum. Bakalim kacinci uyelik cikacaksin.Herkese düşünceleri için teşekkür ederim. Şimdi kendi vijdanımla beni başbaşa bırakır mısınız!
Size ben bayılıyorum ben de anlamıyorum doğur diyenleri akıl fikir versin AllahEvet bebeğiyle 2 kişilik bir hayatı olsun,hep mutlu olsunlar çünkü burası İsveç
İyi düşün tart konu sahibi,hoş konu gerçek gibi de gelmedi ama gerçekse bile geri dönmesini falan bekleme adamın,çocuğunu doğuracaksan sen bakacaksın doğurmayacaksan da psikolojik olarak hazırla kendini.İki durumda da işin zor,umarım her şey iyi gider.
Bir can'a kiymaktansa normal bir hayatı olmayiversin...Ya Allah aşkına bu dediğiniz hiç mantıklı mı Türkiye gibi bir yerde uzaktan davulun sesi hoş geliyor heralde yeni evlenmiş birinden bebek yapacak ve normal bir hayatı olacak
acı çekin üzülün bir bebeğin canına kıyıyorsunuz sebep de yarım yamalak tanıdığınız biriyle yaşadığınız ilişkiHerkese düşünceleri için teşekkür ederim. Şimdi kendi vijdanımla beni başbaşa bırakır mısınız!
Vijdan, lütfen.Bi git annem ya.
Neyin vicdanı ?
Bunu moderatörlere iletin lütfen,kapatırlar konuyu.
O doktor vicdana vijdan yazdığınızı görse de samimi olur muydu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?