KAÇ GÜN SONRA BAŞKASIYLA EVLENDİ?

Yazık günah değil mi o bebeğe konu sahibi bence sen o adamın nişanlı olduğunu ve evleneceğini bile bile o adamla birlikte olmuşsun, bu konu doğruysa başka açıklaması olamaz bence..
Bencede.. yoksa bu herif bir gun icinde birini bulup ertesi gunu nikahi mi basti? Imkansiz birsey bu bizim Turk toplumu icinde

Evet zerre güvenim kalmadı. Biriyle evlenip doğurabilirim sırf inat olsun diye ama böyle adi birinden çocuk istemem. Aldıracağım
Bu sitede ne insanlar var bebek icin doktor doktor gezen nekadar basit cumle "aldiracagim" bebek sizin eglenceniz degil yapmadan once dusunup onlem aldaydiniz! Bir ay icinde yanginmi vardi mal kacirir gibi beraberlik pesinede masum bir cana kiyma cabalari? Yaziklar olsun diyecek birsey bulamiyorum. Rabbim haketmeyene nasip etmese keske

Ya Allah aşkına bu dediğiniz hiç mantıklı mı Türkiye gibi bir yerde uzaktan davulun sesi hoş geliyor heralde yeni evlenmiş birinden bebek yapacak ve normal bir hayatı olacak

Adam sizi hamile bırakmamış, sevişmişsiniz ve hamile kalmışsınız. Olay bu kadar basit, her ilişkide böyle bir risk olduğunu bile bile, haplara rağmen, doğru dürüst tanımadığınız biriyle yaşadığınız ilişkinin sonuçları da en çok sizi bağlar. Evet adamın da sahip çıkması gerekir çocuğuna ancak bu çocuk haberini almadan başka biriyle evlenen adam için ne olmasını bekliyorsunuz. Onu boşayıp sizinle evlenmesini mi? Bu ikinci vakanızmış, lütfen artık evlilik dışı ilişki yaşamayın. Çocukların günahına girmeyin. Yazıktır

Ooo 22 kullanıcı ve 40 ziyaretçi en sevdiğim konulardan konu sahibi ya aldırıcaksın ya doğuracaksjn başka seçenek yok ha ben olsam aldırırdım bebek var diye o adam sana dönmez

Türkiye gibi bir yerde, bebeği doğurmak mümkün değil ama evlenmeden biriyle birlikte olup hamile kalmak normal mi? Devlet, kürtaja karşı çıktığında, bu neyin kafası demiştim.. Herkes için değil ama sizin gibiler için yasak olmalı.. Milletin kırk kerede tutturamadığını nasıl bir kere de tutturıyorsunuz? Bir değildir.. Siz verdikçe adam ilgili davranmış, olay bu.. Sevme filan yok.. Bir daha, başkasıyla evlenmesine üzüleceksiniz, önce evlenmeyi deneyin BENCE!

Hamile bırakmak?
Nasıl yani,
Güvenip de korunmadan sevişen siz değil misiniz?
Yapmayın şunu,
Ailesiyle tanıştırması neyi kanıtlıyor?
Ertesi gün ölebilirdi de bu adam,o zaman da aynı kapıya çıkardı,
Evlilik dışı çocuk olurdu yine.
Suçlamamak lazım kimseyi,kendi suçumuzu da bilmek lazım.
Ella olayına da hiç inanmadım.
Neyse.

Adam doktorMUŞ birşey olmaz deMİŞ

Olayın olduğu gece.

olay vuku bulurken.
Şu ifadelere bayıldım.
Bunu onun yanına bırakmam,ben yandım o da yansın diyorsan babalık davası aç. Yok ben çocuğuma yeterim, kimseye muhtaç değilim benden uzak olsun dersen hiç uğraşma doğur bak bebeğine. İkisine de yapamam diyorsan tek bir seçenek kalıyor zaten.

Bilinçsiz düşüncesiz 5 dk zevk sonucu bir masum can...
Karşı tarafta hata yok hata sizde bile isteye yapmış sınız !!

Bnce çocuğu aldırma.. bebeğinle sen yeni bi hayatın olsn o adamada hiç bahsetme bile..yaşam şartlar ve durumunu bilmiyorum tabi..
çocuğu aldıracaksan o adamın hayatınada küçük bi dokunuş yap ailesine fin duyur bi şekilde..

Ya konu sahte. 1 günde hamile kaldığınızı nasıl öğrendiniz bir günde eğer o çocuk fizyolojik olarak gelişmeye başladıysa kesin Derviş falan olur doğurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…