- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
Bencede.. yoksa bu herif bir gun icinde birini bulup ertesi gunu nikahi mi basti? Imkansiz birsey bu bizim Turk toplumu icindeYazık günah değil mi o bebeğe konu sahibi bence sen o adamın nişanlı olduğunu ve evleneceğini bile bile o adamla birlikte olmuşsun, bu konu doğruysa başka açıklaması olamaz bence..
Aynen katılıyorum sanaNasil yani? Daha once tecruben var ve sen korunmadan iliskiye mi girdin yani?
Bi gun belki cok isteyeceksin ve sana o cocugu vermezse yaratan? O zaman pisman olmayacakmisin?
Bebekle adamın eşine yazık..Bencede.. yoksa bu herif bir gun icinde birini bulup ertesi gunu nikahi mi basti? Imkansiz birsey bu bizim Turk toplumu icinde
Bu sitede ne insanlar var bebek icin doktor doktor gezen nekadar basit cumle "aldiracagim" bebek sizin eglenceniz degil yapmadan once dusunup onlem aldaydiniz! Bir ay icinde yanginmi vardi mal kacirir gibi beraberlik pesinede masum bir cana kiyma cabalari? Yaziklar olsun diyecek birsey bulamiyorum. Rabbim haketmeyene nasip etmese keskeEvet zerre güvenim kalmadı. Biriyle evlenip doğurabilirim sırf inat olsun diye ama böyle adi birinden çocuk istemem. Aldıracağım
Ya Allah aşkına bu dediğiniz hiç mantıklı mı Türkiye gibi bir yerde uzaktan davulun sesi hoş geliyor heralde yeni evlenmiş birinden bebek yapacak ve normal bir hayatı olacakBu sağlıklı bir bebekse aldırma lütfen bak ben bebeğimi kaybettim bir Bebek ne kadar değerli bir bilsen derler ya yaşayan bilir diye bak şimdi ben evlat hasretiyle tutusuyorum.
Bir gün bebeğim olsun dersin ilerde o zaman olmazsa yaptıklarını hatırlar pişmanlık duyarsin.
Hamile bırakmak?Bana evlenme teklifi eden ailesiyle tanıştıran adam beni hamile bıraktığı günün sonrası beni terketti 7 gün sonrada evlenmiş! Bekarlığa veda eğlencesi mi yaptı? Hamile olduğumu öğrendiğim gün ona haber verdim telefonunu kapattı faceden mesaj yazayım dedim bir de ne göreyim biriyle evlenmiş. Psikolojim alt üst.
İlk yarım saat içinde Ella içmiştim işe yaramadı maalesef.
Adam doktorMUŞ birşey olmaz deMİŞHamile bırakmak?
Nasıl yani,
Güvenip de korunmadan sevişen siz değil misiniz?
Yapmayın şunu,
Ailesiyle tanıştırması neyi kanıtlıyor?
Ertesi gün ölebilirdi de bu adam,o zaman da aynı kapıya çıkardı,
Evlilik dışı çocuk olurdu yine.
Suçlamamak lazım kimseyi,kendi suçumuzu da bilmek lazım.
Ella olayına da hiç inanmadım.
Neyse.
Adam doktorMUŞ birşey olmaz deMİŞ
Olayın olduğu gece.
Şu ifadelere bayıldım.olay vuku bulurken.
Adamın yumurtlama günü değilse zaar
Kesin hipokrat yeminini etmemiş doktordur
Sonra cekilinbendaktirim niye kemik kırıyor :)
Kesin hipokrat yeminini etmemiş doktordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?