Kaç güne bir

dlnmss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
140
50
13
Burda evli olanların bir çoğu Her gün ilişkiye girdiğini yazıyor kimisi tam tersi hiç denecek kadar az diyor . Sorum şu hergün ilişkiye girmek isteyen kadınlar eşiniz buna tepki vermiyor mu yani ben çok şey edemedim bu durumu

Canımızın istediği zaman yaparız valla..günde 2 olduğu da olur..
Ama gün aşırı yapmak ideal bize göre..

Ama ara vererek yapmanın verdiği zevkte bi başka oluyor .. mesela regli günlerimden sonra daha farklı oluyor bende daha çok arzuluyorsun falan..

Ama ara vererek yapmanın verdiği zevkte bi başka oluyor .. mesela regli günlerimden sonra daha farklı oluyor bende daha çok arzuluyorsun falan..
Bendede tam tersi adetten birkaç gün önce hormonlar tavan,ay boyu nazlanirim ama günler ben eşimi zorlarim

Aynen kişiden kişiye değişir. Bana haftada bir yeter eşime de öyle. İkimiz de memnunuz önemli olan karşılıklı isteklerin uyumu. O hergün isteseydi napardım. Banyo yap her yer saç. Baştan sona temizlik. Saçını düzleştir. Ve her yer saç. Yani tamam güzel bir şey cinsellik ama her yer saç. Niye istemediğimi söyledim mi her yer saç. HER YER SAAAAÇ

Yani ben evli değilim nişanlıyım evli olduğum da her gün isteyeceğimi düşünüyorum . Nişanlım her gün bıkar mı açıkçası bu beni üzer

veriyosa da vermiyorsa da anket mi yapıyorsun hayırdır? herkesin ateşi kendine

bi ara hergün yapıyorduk zamanla azaldı şimdilerde haftada 1 cumartesi günler.Hafta içi iş koşuşturması gerçekten ikimizde çok yoruluyoruz eve gelince yemek yiyip biraz oturup uyku moduna geçiyoruz hemen,Haftada bir kez olması bir yandan iyi daha çok istek oluyor

Kişilere göre değişir standart bu sayı gün olmaz kimisi hergün kimisi 10 gün de 1 olur

Sorum şu hergün ilişkiye girmek isteyen kadınlar eşiniz buna tepki vermiyor mu yani ben çok şey edemedim bu durumu
Ara ara buda köy çeşmesi değil ki dediği oluyor ama hergün yapmak kocamın da işine geliyor.Şikayetçi olacağını zannetmiyorum

10 senelik evliyim 4 yılda eveliyati var ve her gün bayan istesede is hayati yorgunluk stres vs cinsel hayati etkiliyor eger hafif bi isi varsa neden olmasin ama onun dışına her gün zor bea haftada 3 bence ideal...

10 senelik evliyim 4 yılda eveliyati var ve her gün bayan istesede is hayati yorgunluk stres vs cinsel hayati etkiliyor eger hafif bi isi varsa neden olmasin ama onun dışına her gün zor bea haftada 3 bence ideal...
Iş hayatı stres etkiliyor ben 10 yıllık evliyim allaha şükür şikayetçi degilim form a bakıyorum çok kötü durumda olan daha cok ilişki hayatlari

Eşim en son illallah etti nası bi beddua ettiyse doğurdum bende 40 gün boyunca kafası rahat ühü ühü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…