Bendede tam tersi adetten birkaç gün önce hormonlar tavan,ay boyu nazlanirim ama günler ben eşimi zorlarimAma ara vererek yapmanın verdiği zevkte bi başka oluyor .. mesela regli günlerimden sonra daha farklı oluyor bende daha çok arzuluyorsun falan..
veriyosa da vermiyorsa da anket mi yapıyorsun hayırdır?Burda evli olanların bir çoğu Her gün ilişkiye girdiğini yazıyor kimisi tam tersi hiç denecek kadar az diyor . Sorum şu hergün ilişkiye girmek isteyen kadınlar eşiniz buna tepki vermiyor mu yani ben çok şey edemedim bu durumu
Aynen kişiden kişiye değişir. Bana haftada bir yetereşime de öyle. İkimiz de memnunuz önemli olan karşılıklı isteklerin uyumu. O hergün isteseydi napardım. Banyo yap her yer saç. Baştan sona temizlik. Saçını düzleştir. Ve her yer saç. Yani tamam güzel bir şey cinsellik ama her yer saç. Niye istemediğimi söyledim mi her yer saç. HER YER SAAAAÇ
Ara ara buda köy çeşmesi değil ki dediği oluyor ama hergün yapmak kocamın da işine geliyor.Şikayetçi olacağını zannetmiyorumSorum şu hergün ilişkiye girmek isteyen kadınlar eşiniz buna tepki vermiyor mu yani ben çok şey edemedim bu durumu
Iş hayatı stres etkiliyor ben 10 yıllık evliyim allaha şükür şikayetçi degilim form a bakıyorum çok kötü durumda olan daha cok ilişki hayatlari10 senelik evliyim 4 yılda eveliyati var ve her gün bayan istesede is hayati yorgunluk stres vs cinsel hayati etkiliyor eger hafif bi isi varsa neden olmasin ama onun dışına her gün zor bea haftada 3 bence ideal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?