49 ile hamile kaldım şu anda 25+1 hamileyim ama maalesef 59 olmuşum 10 kilo almışım gerçi 57 kilo benim normal kilom olmalı ama gene de çok almaktan korkuyorum sorun çıkarır diye......
81 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ay 4 kilo verdim şimdi 22+6 günlüğüm ve 1 kilo aldım 78 kilodayım . pek iştahım da yok zaten bebiş kilo alsın diye yiyorum bol bol meyve
37.haftamdayım.. toplamda 9 kilo aldım... ama tabii ilk aylarda kilo kaybım oldu.. 55,5 kg ile hamile 51,5 kg düştüm.. şu anda 60.5 ile devam ediyorum.. son 3 haftada ne kadar alırım bilmiyorum.. :))
ben de 51 kilo ile hamile kaldım 24+ lardayım 56.5 / 57 kilo civarlarındayım
ağzımın tadı çok iyi ne yesem büyük bir zevkle yiyorum bayıla bayıla
en çok ta meyve son zamanlarda bakalım ne kadar kilo alacağım
herkesin iştahı yerinde maşaşllah bende kilo kaybettim ilk kaldığımda 88 im şuanda 24+5 im 87 im ama 4 kiloyu verdi kabul etmiyo dr um 84 le başladı sayıyor beni
26 haftalık hamileyim şu ana kadar altı kilo aldım doktor çok iyi olduğunu söyledi. altı kilo daha hakkım varmış. birde doktor şurda birbuçuk ay daha kilo alırsın dedi. son aylarda kilo alman durur dedi. ama herkes son aylarda çok alındığını söylüyor
ben de 63 le hamile kaldım. ilk 2 ay içinde 62 yi bile gördüm ama şimdi 65.5 kilo oldum. bu arada 18. haftam.... inşallah çok kilo almayız kızlar ve alırsak da inşallah aldığımız kadar kolay ve hızlı geri verebiliriz.... inşallah :))))kaydirigubbakcemile3
26+6 dayım 8 kilo aldım,şoktayım..Çünkü 29 yaşındayım ve bu yaşıma kadar kilo almayan bir yapım vardı.58 kiloydum şuan 66 kiloyumve de ilk aylarda 2-3 kilo almıştım seviniyodum öyle gider diye 5.aydan sonra coştu kilolar..
son aylarda daha çok alınıyomuş herkes öyle söylüyo ama
hepsi verilir aslındada tek korkum çatlaklar..