Kaç haftalık hamileyiz, kaç kilo aldık? Buyrun...

36+2 deyim bugün, 58 kiloyla hamile kaldım, 70 kiloyum şu anda, yani toplamda 12 kilo aldım, ama yaklaşık son 1,5 ayımda toplamda 1 kilo almamışımdır. inşallah daha almam, baştan beri en fazla 70 diyodum çünkü

Son düzenleme:
22 haftalık hamileyim... 70 kiloyum... hamile kalmadan önce 63'lerde falandım galiba...
benim vaziyet pek iyi görünmüyor sizinkilere bakınca anladım...

canım merhaba bede senin gibiyim valla 23 haftalık hamileyim 55 ile hamile kaldım 62 oldum napıcam bilmiyorum böyle gidarse top gibi olucam valllmaz:

ben 39 haftalik hamileyim ve hamile kalmadan once 48 kiloydum simdi ise 63 kiloyum bana gore mukemmel cunku iki senedir ayni kiloda oldugum icn... yani 14 kilo fallan almis oldum

25 deyim dün kontrolüm vardı toplamda 3 kilo aldım drum 5 kilo daha alabileceğimi ama kontrollü gidersem söyledi ben 10 kg ile bitirmeye razıyım ama

Ay beni çok kötü paniklettiniz..Ben daha 10 haftalık hamileyim ama 4 kilo fazla gözüküyorum şimdiden..72 ken 76 oldum (Boyum 1.78 Allahtan) Ne kadarı kilo ne kadarı ödem bilmiyorum ama çünkü ellerim ayaklarım hep şişti. Eski kıyafetlerime giremiyorum ve göbeğim çıktı..Ben de bir anormallik var galiba:sinifsinif:

bende 60 la hamile haldım 58 e düştüm şimdi 62 yim 4 kilo almış oldum. eski kıyafelerimden bol olanları giyiyorum şimdilik. yakında onlarda olmaz heralde.

en şanslı benim 87kiloyla hamile kaldım 31. haftadayım 81 kiloyum minik kızımda geçen pazartesi 1519gr dı allah herkezin yardımcısı olsun herkeze hayırlı doğumlar:Saruboceq:

bende 18+3 haftalık hamileyim 58 kilo ile hamile kaldım şuan 61.5 kiloyum.sonra ne olur bilmem ama bebeğim sağlıklı olsun o bana yeter veririz nasıl olsa kızlaaaaar.

Ben 17 haftalık hamileyim. 57 ile hamile kaldım 56 ya düştüm şuan 59 kiloyum. Kotlarım dar gelmeye başladı. İnşallah çok fazla kilo almam. Herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorumm yerimseniben

cnm sen biraz dikkatli gitmelisin çünkü kilolua daysın bizler gibi ben 25 teyim 3 kilo aldım ama çok dikkatli gidiyorum özlellikle ilk 3 ay sen hiç bişey yemesen beile bebişe yetiyor çünkü sürekli mide bulantısından çıkaranlar var biliyorsun .sen ekmeği bikere kıs mümknü olduğunca özellikle yemeğin yanında pilav gibi bişey varsa hiç yeme çünkü bebeişe hiç faydası yok meyveyi sık yeki seni tok tutsun birde tatlılardan kaç yememeye çalış çay içiyorsan kahve şekerini kıs böle küçük önlemler inan çok faydalı olucaKTIR

ayy moralim bozuldu valla ya. ben 22 haftalık hamileyim 62 ile hamile kaldım, iki ay sonra 57 ye düştüm. şu anda 64 üm. Toplamda artı 2 olsa, aslında 7 kilo aldım yani. Böyle giderse 20 kiloyu bulurmuyum ki, nasıl vercem geri yaaa.. Herkes ne güzel az almış, özendim vallaa

Selam canım bence dikkat et şimdiden şişlik olması normal değil bence tuzu kes preeklemsi diye bir hastalık var hamilelikte ben yaşadım bence doktorunla görüş ve önlemini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…