- 21 Mart 2015
- 186
- 166
- 53
- 38
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Herkeste farklı etkileri var hamileliğin.ben başlamıştım senin haftandayken sonra 2,5-3 ay yataktan kalkamadım kusmaktan.inşallah seninki bulantısız geçer.çok zor oluyo yoksa.anneniz veya ananeniz nasıl gebelikler geçirmiş onlarınkiler size yol gösterebilir.ama buna rağmen yine de sizinki size özel semptomlu gebelikte olabilir.Merhaba bayanlar bende 5. haftamdayim ve hic bulantim olmadi,, bulanti icin erken sanirim!!
Yaaa bende tam tersi durumdan şikayetçiyim aslında dün !akşam misafirlik teydik hadi bakalım inş seninde şöyle bi erkek çocuğun olur dedi biri ki o kişi kız sevdiğimi ve çok istediğimide bilen birisi (sinir oldum tavrınada ) neyse ay dur dedim ben kız olsun diye dua ediyorum dedim neyse ardından rahatım bi sıkıntım yok bulantımda hiç yok valla dedim ahhaa kesin erkek dedi şomağızlı , sonra oradaki diğer bayanlarda AA evet bulantın yoksa erkek dediler erkekte bulantı olmazmış öyle sabah bulantısı falan hiç eve gelince de netten baktım aynen erkek çocuk ta bulantı olmuyomuş15 haftalık hamileyim
6. Haftada başlayıp 8. Haftada bir hafta yok olan ve 9. Haftadan itibaren tekrar geri dönen mide bulantılarım var .
İlk başlarda da çok zorlarken sadece sabah çekerdim .
Şuan gece gündüz hiç farketmiyor .
Yemek dahi zoraki yiyorum midem hem ağzımda .
Geçmiyorda , bebeğim kız
Kız gebelikler nazlı olurmuş
Arkadaşım da doğuma kadar devam etti benim diyor
İyice gözüm korktu artık
Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?
Bebeğinizin cinsiyeti ne acaba öğrenebilir miyimbenimde hic olmadı halada yok canım :) Biraz olsaydı iyidi :))
Sanırım seninkide kız , bende 5 haftalığım ama bulantı falan hiç yokdaha 5. haftadayım ama midem çok bulanıyor
Hiç alakası yok erkek yada kız olması tesadüfi bi durum. Bulantıyla bağdaştırmak yanlıs olur. Benım ılkı erkekte bulantıdan ölecektim. Sımdıkının cınsıyetını henuz bılmıyorum ama hıc bulantım yokYaaa bende tam tersi durumdan şikayetçiyim aslında dün !akşam misafirlik teydik hadi bakalım inş seninde şöyle bi erkek çocuğun olur dedi biri ki o kişi kız sevdiğimi ve çok istediğimide bilen birisi (sinir oldum tavrınada ) neyse ay dur dedim ben kız olsun diye dua ediyorum dedim neyse ardından rahatım bi sıkıntım yok bulantımda hiç yok valla dedim ahhaa kesin erkek dedi şomağızlı , sonra oradaki diğer bayanlarda AA evet bulantın yoksa erkek dediler erkekte bulantı olmazmış öyle sabah bulantısı falan hiç eve gelince de netten baktım aynen erkek çocuk ta bulantı olmuyomuşresmen midem bulansın istiyorum Yaa ( senin bulantı kızdan yani ne güzeeell
Valla onlar tamamen rurafe canım takılma benim arkadaşım 9 ay boyunca bulantı yaşadı ve oğlu oldu yani... saçma sapan şeyler onlar canını sıkma :))Yaaa bende tam tersi durumdan şikayetçiyim aslında dün !akşam misafirlik teydik hadi bakalım inş seninde şöyle bi erkek çocuğun olur dedi biri ki o kişi kız sevdiğimi ve çok istediğimide bilen birisi (sinir oldum tavrınada ) neyse ay dur dedim ben kız olsun diye dua ediyorum dedim neyse ardından rahatım bi sıkıntım yok bulantımda hiç yok valla dedim ahhaa kesin erkek dedi şomağızlı , sonra oradaki diğer bayanlarda AA evet bulantın yoksa erkek dediler erkekte bulantı olmazmış öyle sabah bulantısı falan hiç eve gelince de netten baktım aynen erkek çocuk ta bulantı olmuyomuşresmen midem bulansın istiyorum Yaa ( senin bulantı kızdan yani ne güzeeell
canım ben 7. haftada hem keseyi hem kaşp atışını gördüm beta değerim 935.1 di bulantıların çok çok normal benim geçmişti 4 gün önce ama tekrar başladı bugünŞu an 5 haftalık daha tam yoğun başlamamiştı mide bulantım ama şimdi yatağıma yattım ve aşırı bi yanma ve aniden çıkarma hissi oluyo ve bişey daha söylemek istiyorum beta değerim 770 ken doktor ultrasonda göremedi beşinci yada altıncı haftada anca görünür dedi endişelenmeyim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?