Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Merhaba bayanlar bende 5. haftamdayim ve hic bulantim olmadi,, bulanti icin erken sanirim!!
Herkeste farklı etkileri var hamileliğin.ben başlamıştım senin haftandayken sonra 2,5-3 ay yataktan kalkamadım kusmaktan.inşallah seninki bulantısız geçer.çok zor oluyo yoksa.anneniz veya ananeniz nasıl gebelikler geçirmiş onlarınkiler size yol gösterebilir.ama buna rağmen yine de sizinki size özel semptomlu gebelikte olabilir.
Diyorlarki herkesin gebelikte yaşadıkları farklıdır hatta aynı kişinin diğer gebeliklerde yaşadıkları da birbirinden farklı olabiliyormuş.yani bu olay tam bir sır ve mucize

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni katıldım aranıza 8+6 haftalik hamileyim mide bulantilarim 6.haftada basladı. Mide bulantısı aşırı baş dönmesi var. Gozlerimi hareket ettirdiğimde yer ayağımın altından kayıyo gibi. Doktorum bitkisel bi ilac verdi ama ise yaramadı. Istahımda hic yok. Cok erken uyanmak ve tansiyon düsüklüğü mide bulantısı cok yapiyor ve bunun caresini bende bulamadim 12.haftadan sonra bulantın kalmaz dedi doktorum. Ilk cocugumda mide bulantisi istahsizlik hic yaşamamıştım

Merhabalar. Benim bebeğim de 5+1 de. bende de henüz bulantı kusma filan yok. Tam tersi iştahım açık normalde zayıfımdır inşallah bulanmaz midem yoksa bir deri bir kemik kalırım :))

6 hafatlıkken başladı çok kötüydüm şimdi 9. haftadayım hala bulanıyor ama epey azaldı . sabah erken kalkmak iyice kötü yapıyor

5.haftamdayım hala tık yok. Hatta iştahım fazlaca açık. Öküz gibi olucam doğurana kadar belli oldu. İlkinde kılo bıle vermıstım kusmaktan sımdı napıcam bılemıyorum. Zaten kendı kılomda var doguma kadar allah yardım etsın bana

Yaaa bende tam tersi durumdan şikayetçiyim aslında dün !akşam misafirlik teydik hadi bakalım inş seninde şöyle bi erkek çocuğun olur dedi biri ki o kişi kız sevdiğimi ve çok istediğimide bilen birisi (sinir oldum tavrınada ) neyse ay dur dedim ben kız olsun diye dua ediyorum dedim neyse ardından rahatım bi sıkıntım yok bulantımda hiç yok valla dedim ahhaa kesin erkek dedi şomağızlı , sonra oradaki diğer bayanlarda AA evet bulantın yoksa erkek dediler erkekte bulantı olmazmış öyle sabah bulantısı falan hiç eve gelince de netten baktım aynen erkek çocuk ta bulantı olmuyomuş resmen midem bulansın istiyorum Yaa ( senin bulantı kızdan yani ne güzeeell

Hiç alakası yok erkek yada kız olması tesadüfi bi durum. Bulantıyla bağdaştırmak yanlıs olur. Benım ılkı erkekte bulantıdan ölecektim. Sımdıkının cınsıyetını henuz bılmıyorum ama hıc bulantım yok

her yemekten sonra midem kavruluyor bulanıyor kusuyorum rahatlıyorum ama bu seferde acıkıyorum yemek yiyince tekrar kusuyorum sersem gibiyim sabah daha da kötü oluyor kusmaktan ölüyorum artık iğrenç bişi. 3. haftada falan başladı kusma . bebeğim sağlıklı olsun yeter ama çalışıyorum ve çok zorlanıyorum kafamı toplayamıyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun

Valla onlar tamamen rurafe canım takılma benim arkadaşım 9 ay boyunca bulantı yaşadı ve oğlu oldu yani... saçma sapan şeyler onlar canını sıkma :))

bende 8 haftalık gebeyim 7.haftanın ortasına kadar bulantılarım aşırı derecedeydi 8.haftada birden kesildi bişey oldu diye çok tedirginim

Şu an 5 haftalık daha tam yoğun başlamamiştı mide bulantım ama şimdi yatağıma yattım ve aşırı bi yanma ve aniden çıkarma hissi oluyo ve bişey daha söylemek istiyorum beta değerim 770 ken doktor ultrasonda göremedi beşinci yada altıncı haftada anca görünür dedi endişelenmeyim değil mi

canım ben 7. haftada hem keseyi hem kaşp atışını gördüm beta değerim 935.1 di bulantıların çok çok normal benim geçmişti 4 gün önce ama tekrar başladı bugün

Bugün 5+4 yani 6. Haftadayım
Mide bulantım hiç olmadı. Ama midem Bi tuhaf. Hani hasta olurdum da canım hafif şeyler yemek ister ağır yemekleri kaldıramaz ya.. İşte o durumdayım
İleride başlar mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…