Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 6 haftalık hamileyim bende. 3 haftalıktı öğrendiğimde, aşılama tedavisi ile olunca tabi. İlk başlardaki gibi sakin olur herşey diyordum ama 5+5de keseyi gördük. Ama daha kalp sesini duymadık. Umarım sağlıklıdır. Bir haftadır midemdeki hareket beni yordu, hiç kusmadım ama yemekler kokuyor, düşüncesi rahatsız ediyor. Nasıl geçer ki? Kaç hafta da geçer bu bulantılar?

Canım bulantı her hamilelikte farklı seyreder misal ben ilk gebeligim de 20 hafta sürdü bu gebeligim de 18 hafta. Ben ilaçlarla ayakta durdum yoksa kizima yemek bile yediremeyecek haldeydim Allah yardımcın olsun. Hayırla kavuş kuzucuguna ❤

Sizin ne kadar uzun sürmüş öyle çok başındayım ya daha da artarsa diye endişeleniyorum. Ama tabi o bulantı hisside bebişim büyüyor demekki diye mutlu ediyor

Sizin ne kadar uzun sürmüş öyle çok başındayım ya daha da artarsa diye endişeleniyorum. Ama tabi o bulantı hisside bebişim büyüyor demekki diye mutlu ediyor
Sorma benim iki gebeligimin yarısı bulantıyla geçti şimdi içimde kıpır kıpır ediyor kuzum senin ki de biraz daha büyüsün mide bulantında geçince daha keyif alacaksın hamilelikten

6+6 yim. rahatsız edici bir mide bulantim yok hatta bir seyler yolunda mi gitmiyor acaba diye dusunuyorum bazen.
ama sürekli uykum var. halim yok hic.

Benimde az bir mide bulantim var, hatta karnımdaki sisligim inse belki beni rahatsız etmeyecekte, 7. Haftaya girerken başladı,herkesin ki farklı anladığım kadarıyla ama acaba benim ki artar mı , yoksa suanki gibi mi geçecek merak ediyorum

Sorma benim iki gebeligimin yarısı bulantıyla geçti şimdi içimde kıpır kıpır ediyor kuzum senin ki de biraz daha büyüsün mide bulantında geçince daha keyif alacaksın hamilelikten

Cidden mi ya. Ben hem halsizim hem mide bulantısı hissediyorum. Kafamı sürekli koyacak biryerler arıyorum. Açıkcası şuanki halimden hiç memnun değilim. Hayattan keyif alamıyorum hatta ara ara ağlıyorum

Bendeki o şişlik adet olunca iniyordu vücudum adeta rahatlıyordu. Şimdi kaldı o şişkinlik

Cidden mi ya. Ben hem halsizim hem mide bulantısı hissediyorum. Kafamı sürekli koyacak biryerler arıyorum. Açıkcası şuanki halimden hiç memnun değilim. Hayattan keyif alamıyorum hatta ara ara ağlıyorum
Canım.geçecek cidden bu bir süreç ne kadar uzun sürebilir ki en nihayetinde 9 ayın sonunda bitecek :) ben de geçtim o yollardan çok çok iyi anlıyorum sizi biraz daha sabredin. Ben Allah günah yazmasın keşke hamile kalmasaydım bile dedim o psikoloji insanı mahvediyor ben çok dua ettim bir de ilaç kullandım en azından kizima bakabilecek kadar ayakta kalmam gerekiyordu yoksa çocuk bütün gün aç geziyordu benim yüzünden

Sanırım şişlikte normalmiş, o kadar şişmiş hissediyorum ki kendimi, karnım hiç inmiyor. Ben kistleşen yumurtalarıma bağlamıştım ama oluyor demekki. Bebişim hisseder diye hiç şikayet etmiyorumama kendimi şu birkaç gündür pek iyi hissettiğim söylenemez. Bebişimi hissetsem geçer ama biliyorum

Valla inanırmısınız ben de kendi kendime, kızım senin neyine çocuk dediğimi, sonucu öğrendikten sonra pişman oldum diye hüngür hüngür ağladığımı da bilirim. Yani içimde çocuğum olsun doğurayım bakayım büyütelim diye duygu yoktu ne yalan söyleyim. Bir yandan da şuan 29 yaşındayım ya ileride pişman olursam diye tereddütlerim vardı. Üstüne bu bulantılar koku hassasiyeti halsizlik mahvetti beni. Sabretmekten ve kaderime razı olmaktan başka çarem yok. Teşekkür ederim desteğiniz için, benim gibi yaşamış olanları okuyunca biraz olsun içime su serpiliyor.

Dimi öyle oluyor cidden , adet zamanı da bende benzer durum yaşıyordum, şimdi daha iki aylık olmasına rağmen karnimda altı aylık gibi :/

Benim daha öyle çok değil ama yinede şişkin. Normalde de zayıf biri değildim zaten.

Malesef henüz olmadı. 10 gün sonra grl dedi doktorum, belki o zaman görebilriiz dedi. Çevremdeki herkes yüzün bozulmamış kesin erkek diyor ya bakalım. Hayırlısı
Bak benim bebeğime de kız dedi doktor yüzüm eskisinden daha güzel oldu :) boşver cinsiyete hiç takılma yeter ki sağlıkları yerinde olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…