- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Canım bulantı her hamilelikte farklı seyreder misal ben ilk gebeligim de 20 hafta sürdü bu gebeligim de 18 hafta. Ben ilaçlarla ayakta durdum yoksa kizima yemek bile yediremeyecek haldeydimMerhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 6 haftalık hamileyim bende. 3 haftalıktı öğrendiğimde, aşılama tedavisi ile olunca tabi. İlk başlardaki gibi sakin olur herşey diyordum ama 5+5de keseyi gördük. Ama daha kalp sesini duymadık. Umarım sağlıklıdır. Bir haftadır midemdeki hareket beni yordu, hiç kusmadım ama yemekler kokuyor, düşüncesi rahatsız ediyor. Nasıl geçer ki? Kaç hafta da geçer bu bulantılar?
Canım bulantı her hamilelikte farklı seyreder misal ben ilk gebeligim de 20 hafta sürdü bu gebeligim de 18 hafta. Ben ilaçlarla ayakta durdum yoksa kizima yemek bile yediremeyecek haldeydimAllah yardımcın olsun. Hayırla kavuş kuzucuguna ❤
Sorma benim iki gebeligimin yarısı bulantıyla geçtiSizin ne kadar uzun sürmüş öyleçok başındayım ya daha da artarsa diye endişeleniyorum. Ama tabi o bulantı hisside bebişim büyüyor demekki diye mutlu ediyor
Sorma benim iki gebeligimin yarısı bulantıyla geçtişimdi içimde kıpır kıpır ediyor kuzum senin ki de biraz daha büyüsün mide bulantında geçince daha keyif alacaksın hamilelikten
Benimde az bir mide bulantim var, hatta karnımdaki sisligim inse belki beni rahatsız etmeyecekte, 7. Haftaya girerken başladı,herkesin ki farklı anladığım kadarıyla ama acaba benim ki artar mı , yoksa suanki gibi mi geçecek merak ediyorum
Canım.geçecek cidden bu bir süreç ne kadar uzun sürebilir ki en nihayetinde 9 ayın sonunda bitecek :) ben de geçtim o yollardan çok çok iyi anlıyorum sizi biraz daha sabredin. Ben Allah günah yazmasın keşke hamile kalmasaydım bile dedimCidden mi ya. Ben hem halsizim hem mide bulantısı hissediyorum. Kafamı sürekli koyacak biryerler arıyorum. Açıkcası şuanki halimden hiç memnun değilim. Hayattan keyif alamıyorum hatta ara ara ağlıyorum
Dimi öyle oluyor cidden , adet zamanı da bende benzer durum yaşıyordum, şimdi daha iki aylık olmasına rağmen karnimda altı aylık gibi :/Bendeki o şişlik adet olunca iniyordu vücudum adeta rahatlıyordu. Şimdi kaldı o şişkinlik
Canım.geçecek cidden bu bir süreç ne kadar uzun sürebilir ki en nihayetinde 9 ayın sonunda bitecek :) ben de geçtim o yollardan çok çok iyi anlıyorum sizi biraz daha sabredin. Ben Allah günah yazmasın keşke hamile kalmasaydım bile dedimo psikoloji insanı mahvediyor ben çok dua ettim bir de ilaç kullandım en azından kizima bakabilecek kadar ayakta kalmam gerekiyordu yoksa çocuk bütün gün aç geziyordu benim yüzünden
Dimi öyle oluyor cidden , adet zamanı da bende benzer durum yaşıyordum, şimdi daha iki aylık olmasına rağmen karnimda altı aylık gibi :/
Benimde rahat geçiyor, bulantısı az olaarin erkek olur derler eskiler :) Sizin cinsiyet belli oldu muDoktorumun dediğine göre bende 13+5 teyim. 6. Ve 7. Haftalardan sonra çok hafif bulantılarım oldu. Onun dışında çok rahat geçiriyorum.
Yok canım o şehir efsanesi bence :) benim halam 8 ay kusmus oğlun da :)Benimde rahat geçiyor, bulantısı az olaarin erkek olur derler eskiler :) Sizin cinsiyet belli oldu mu
Malesef henüz olmadı. 10 gün sonra grl dedi doktorum, belki o zaman görebilriiz dedi. Çevremdeki herkes yüzün bozulmamış kesin erkek diyor ya bakalım. HayırlısıYok canım o şehir efsanesi bence :) benim halam 8 ay kusmus oğlun da :)
Malesef henüz olmadı. 10 gün sonra grl dedi doktorum, belki o zaman görebilriiz dedi. Çevremdeki herkes yüzün bozulmamış kesin erkek diyor ya bakalım. HayırlısıBenimde rahat geçiyor, bulantısı az olaarin erkek olur derler eskiler :) Sizin cinsiyet belli oldu mu
Bak benim bebeğime de kız dedi doktor yüzüm eskisinden daha güzel oldu :) boşver cinsiyete hiç takılma yeter ki sağlıkları yerinde olsun.Malesef henüz olmadı. 10 gün sonra grl dedi doktorum, belki o zaman görebilriiz dedi. Çevremdeki herkes yüzün bozulmamış kesin erkek diyor ya bakalım. Hayırlısı
:) Bu işin bizim anlayabileceğimiz yani yanı yok demekki :)Yok canım o şehir efsanesi bence :) benim halam 8 ay kusmus oğlun da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?