- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
İnşallah hayırlısı olur :)Malesef henüz olmadı. 10 gün sonra grl dedi doktorum, belki o zaman görebilriiz dedi. Çevremdeki herkes yüzün bozulmamış kesin erkek diyor ya bakalım. Hayırlısı
Aynen canım ben kızı olup hiç kusmayan arkadaşımı biliyorum:) Bu işin bizim anlayabileceğimiz yani yanı yok demekki :)
Tek isteğim sağlıklı olması. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Bak benim bebeğime de kız dedi doktor yüzüm eskisinden daha güzel oldu :) boşver cinsiyete hiç takılma yeter ki sağlıkları yerinde olsun.
.Her şeyin kokudan ibaret olduğu başka bir boyutta yaşıyorum özellikle son 1 haftadır. 7/24 koku sorunu yaşıyorum. Sokak kokuyor, ev kokuyor, odalar kokuyor. Paketlenmiş şeylerin bile kokusunu alıyorum. İnsanların kokusunu 1 metre öteden burnumu dayamış gibi alıyorumburun bir süre sonra koku almazmış ya benimki öyle değil her nefeste fenalık geliyor. Bazı şeyleri nefes almadan yapıyorum ya da bir yerden geçerken nefes almadan geçiyorum. Yeni biçilmiş çim kokusu, sarımsak kokusu, yemek kokusu, yıkanmış çamaşır ya da deterjan kokusu, insan kokusu, ambalaj kokusu, herhangi bir eşyanın kokusu vsvsvsvsv. Kurtadama mı dönüşüyorum yoksa? Bulantıdan bahsetmeme gerek bile yok...
Canım oran kaçta kaç çıktı. Benim 1/200000 falan çıkmıştı. Senin oranın kaç?Merhaba arkadslar eger nasip olursa bende aralik annesi olacagim.benim ikili test sonucum riskli cikti. Dr.bana amniyosentez onerdi.ama yaptirmicam.sizlerin nasil cikmisti test sonuclari.
6.hafta bitmek üzere bulantılarım tavan . Dayanamıyorum . Neler yapıyorsunuz
Canım ikinci çocuğum olacak nasip olursa ... sürekli öguruyorm dayanamıyorumMerhaba canım. Şuan 20. Haftama geldim yavaş yavaş azalışa geçmişti.Ama 18. Haftada idrar yolu enfeksiyonu sonucu tekrar bulantı ve kusmalar merhaba dedi malesef. Koku zaten berbat herşey iğrenç kokuyor. 5. Haftada kabus gibi günler başlamıştı benimde. Kiminin hiç olmuyor hayret ediyorum ya. Bunların üzerine ağız tadım yine fena bozuldu. Günler i bırak dakika sayar oluyordum. Henüz başındasın inşallah çok şiddetli yaşamazsın. Herşeyi yiyemediğin için arayışa giriyor insan bende çok aradım ama ne yemeye çalışsam cıktı. O yüzden neyi tavsiye edeceğimi bilemiyorum. İlaç verdi doktorum ama ben çok ağladım direndim kullanmamak için. Aslında iyi de yapmadım ama öyle yapmak istedim. Artık ben bile bitsin diyorum bu haftada bebiş büyüdü Ve COOK MU ÇOK acıkıyorum
.Canım ikinci çocuğum olacak nasip olursa ... sürekli öguruyorm dayanamıyorum
Amin canım benim insallah İnan bulantılar beni krize sokuyor öyle kötü oluyorum ki.
Allah bağışlasın inşallah evlatlarımızı.Haklısın çok dayanılacak gibi birşey değil bulantı hele ki hamilelik bulantısı.Hormon sürekli çalışır vaziyette çünkü.Rabbim tüm zorda olanlara güç versin inşallah.Evimde bu 4. Ay hala salonda yatıyorum. İki metre öteden insan kokusu nasıl alınır şaşkınım. Allahım yardım etsin inşallah. Bizler böyle zorluk çekiyorsak Rabbimin vardır mükafatı inşallah hep ona hayra yoruyorum.İnşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı alırız.
Bende buradayım. Bu doktorla ve alışverişle uğraşmaktan hiç giremedim siteye. Bende de 24. Hafta bitti fakat herşey mideme dokunuyor.eskisi gibi yatalak değilim.kusmalarım azaldı.ama et sebze yağlı baharatlı soğanlı ve özellikle de sarımsaklı şeyler yiyemiyorum.yemek yapınca soğansız sarımsaksız yapıyorum yine de yağın kavrulma kokusundan dolayı midem kalkıyo biraz gidip dinleniyorum. Gastirit ve reflüm devam ediyor.yani olumlu olarak eskiye nazaran bişiler yiyebiliyorum ama herşey dokunuyor.petibör bisküviyle büyüyo çocuk.bu arada doktorun verdiği vtamin ve ilaçlar da dokunuyor.Selam arkadaşlar. Nerelerdesiniz.kimseler yazmamış. Durumlar nasıl bulantılarınız nasıl oldu. Ben 24. Haftaya geldim ama hala soğan sarımsak lı yiyecekler yiyemiyorum kokular hala devam ediyor. Sabahları erken vakitte bulantı bastırıyor. Sanki böyle doğuma kadar gidecek gibime geliyor ya Allah'tan hayırlısı inşallah sağ salim kavuşuruz inşallah.mujimujgan canım nerdesin durumundan bi haber ver sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?