Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı? Benimki 13 haftalık çıktı ultrasonda doktor kıza benziyor dedi. Yanılma payı da varmış.

Her şeyin kokudan ibaret olduğu başka bir boyutta yaşıyorum özellikle son 1 haftadır. 7/24 koku sorunu yaşıyorum. Sokak kokuyor, ev kokuyor, odalar kokuyor. Paketlenmiş şeylerin bile kokusunu alıyorum. İnsanların kokusunu 1 metre öteden burnumu dayamış gibi alıyorumburun bir süre sonra koku almazmış ya benimki öyle değil her nefeste fenalık geliyor. Bazı şeyleri nefes almadan yapıyorum ya da bir yerden geçerken nefes almadan geçiyorum. Yeni biçilmiş çim kokusu, sarımsak kokusu, yemek kokusu, yıkanmış çamaşır ya da deterjan kokusu, insan kokusu, ambalaj kokusu, herhangi bir eşyanın kokusu vsvsvsvsv. Kurtadama mı dönüşüyorum yoksa? Bulantıdan bahsetmeme gerek bile yok...

.
.
.
Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra ben geldim şükür. 16. Haftadayım ama bulantım geçmedi daha. Evet arkadaşım bende de kokular dehşet derecede. Ev ,odalar ,mobilya, insan kokusu yeni yıkanmış çamaşır, tüm deterjanlar ,parfüm, soğan ve sarımsak ve bunlarla olan tüm yemekler, ve bir de eşim Ağzım zehir gibi zaten. Rabbim yardımcımız olsun. İlk hamilelikte bu aralar geçmişti şimdi geçmiyor nedense Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Burada aynı duyguları paylaşınca bir tek ben değilmişim hissi bi nebze olsun rahatlatıyor. Benim de erkek bu arada hiç bir şey tutmadı bendede bulantı , nub teorisi, aşerme vs mujimujgan nerelerdesin canım. Bebiş nasıl öğrendin mi cinsiyeti.

Kızlarr selam bugün cinsiyeti öğrendim :)) o birrrr kızzzzz :) büyün belirtiler ve deneyler hepsi tuttu :)) çok sevindik şükür.

Merhaba arkadslar eger nasip olursa bende aralik annesi olacagim.benim ikili test sonucum riskli cikti. Dr.bana amniyosentez onerdi.ama yaptirmicam.sizlerin nasil cikmisti test sonuclari.

Kızlar bulantim çok az oluyordu , on gündür azalacağına arttı, hatta üç kez istifra ettim. Sabah yemek yemiyorum öyle olmasın diye. Böyle olan var mı acaba

6.hafta bitmek üzere bulantılarım tavan . Dayanamıyorum . Neler yapıyorsunuz

Merhaba canım. Şuan 20. Haftama geldim yavaş yavaş azalışa geçmişti.Ama 18. Haftada idrar yolu enfeksiyonu sonucu tekrar bulantı ve kusmalar merhaba dedi malesef. Koku zaten berbat herşey iğrenç kokuyor. 5. Haftada kabus gibi günler başlamıştı benimde. Kiminin hiç olmuyor hayret ediyorum ya. Bunların üzerine ağız tadım yine fena bozuldu. Günler i bırak dakika sayar oluyordum. Henüz başındasın inşallah çok şiddetli yaşamazsın. Herşeyi yiyemediğin için arayışa giriyor insan bende çok aradım ama ne yemeye çalışsam cıktı. O yüzden neyi tavsiye edeceğimi bilemiyorum. İlaç verdi doktorum ama ben çok ağladım direndim kullanmamak için. Aslında iyi de yapmadım ama öyle yapmak istedim. Artık ben bile bitsin diyorum bu haftada bebiş büyüdü Ve COOK MU ÇOK acıkıyorum

Canım ikinci çocuğum olacak nasip olursa ... sürekli öguruyorm dayanamıyorum

Canım ikinci çocuğum olacak nasip olursa ... sürekli öguruyorm dayanamıyorum
.
Allah bağışlasın inşallah evlatlarımızı.Haklısın çok dayanılacak gibi birşey değil bulantı hele ki hamilelik bulantısı.Hormon sürekli çalışır vaziyette çünkü.Rabbim tüm zorda olanlara güç versin inşallah.Evimde bu 4. Ay hala salonda yatıyorum. İki metre öteden insan kokusu nasıl alınır şaşkınım. Allahım yardım etsin inşallah. Bizler böyle zorluk çekiyorsak Rabbimin vardır mükafatı inşallah hep ona hayra yoruyorum. İnşallah sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı alırız.

Amin canım benim insallah İnan bulantılar beni krize sokuyor öyle kötü oluyorum ki şimdi yemek yiyebildim acıkıyorum da yiyemiyorum cok kötü bisey. İnsallah rabbim sağ Salim kucağımıza verir ...

Selam arkadaşlar. Nerelerdesiniz.kimseler yazmamış. Durumlar nasıl bulantılarınız nasıl oldu. Ben 24. Haftaya geldim ama hala soğan sarımsak lı yiyecekler yiyemiyorum kokular hala devam ediyor. Sabahları erken vakitte bulantı bastırıyor. Sanki böyle doğuma kadar gidecek gibime geliyor ya Allah'tan hayırlısı inşallah sağ salim kavuşuruz inşallah. mujimujgan canım nerdesin durumundan bi haber ver sen nasılsın.

Bende 6. Haftadayım bi kaç gündür midem cok kötü cok iştahsızım bişey yiyemiyorum önceki iki hamileliğimde de böyle değildi çok rahattım inşaAllah bi an önce normale dönerim mide bulantısı insanı baya zorluyor ama çok şükür ki istifra etmiyorum o durumu yaşayanlara Allah yardım etsin

Bende buradayım. Bu doktorla ve alışverişle uğraşmaktan hiç giremedim siteye. Bende de 24. Hafta bitti fakat herşey mideme dokunuyor.eskisi gibi yatalak değilim.kusmalarım azaldı.ama et sebze yağlı baharatlı soğanlı ve özellikle de sarımsaklı şeyler yiyemiyorum.yemek yapınca soğansız sarımsaksız yapıyorum yine de yağın kavrulma kokusundan dolayı midem kalkıyo biraz gidip dinleniyorum. Gastirit ve reflüm devam ediyor.yani olumlu olarak eskiye nazaran bişiler yiyebiliyorum ama herşey dokunuyor.petibör bisküviyle büyüyo çocuk.bu arada doktorun verdiği vtamin ve ilaçlar da dokunuyor.
Geçenlerde canım domates çorbası çekti yaptım bi de güzel olmuş içtim.yarım saat sonra tuvalette.dedim noldu şimdi.9 ay böle geçecek.dediğim gibi ilk 3 ay bulantıdan hiç kalkamıyodum.4-5 kilo vermiştim.en azından şimdi bisküvi tost makarna etsiz mantı az yağlı börek bunun gibi hamur işlerini yiyebiliyorum.tabii önceden çok ciddi kabızlık vardı.4 gün içimde kalıyodu herşey hafif yağlı şeyler yemeğe başlayınca tuvalete de çıkmaya başladım çok şükür.ben de böle işte.hamilelik zor iş.annelerimizin değerini her geçen gün daha da daha da anlıyoruz.herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…