- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
midem bulana da nasılsa çıkarmıyorum diye yemek yiyor şimdilik :)Kişiden kisiye değişiyor herhalde. Araya araya bulacagiz artık. Aman 9 ay surmesinde.. doyasiya yemek yemeyi ozledim :)
O kaplamali leblei dediğiniz tatlı mıydı?Benim de çok fenaydı mide bulantılarım su içsem çıkarıyordum suya limon sıktım elma koydum neler ettim. Çubuk kıraker ve tuzsuz sarı leblebiler derken formülü buldum (doktorum sağolsun) bu nohut gibi büyük beyaz kaplamalı leblebiler var çok güzel mide yanmasını ve bulantısını alıyor birde eti form un yulaflı sade büskivisi. Yataktan kalkmadan önce biraz o nohut gibi olan leblebiden 1-2 tane yulaflıdan yedim çok iyi geldi. 11.haftada da tamamen geçti. Ara ara oluyor ama kesinlikle kusmam olmuyor. Hepinize çok geçmiş olsun inşallah sizde de işe yarar
Aynen hic su icemiyorum ben deBende 6.haftadayım çok fena bulantılarım var ne yesem çıkarıyorum afedersiniz ne zamana kadar sürer ki bu halimsu içmeyi bile özledim
Senin kaç haftalıkAynen hic su icemiyorum ben de
Hafif tatlı gibi canım şöyleydiO kaplamali leblei dediğiniz tatlı mıydı?
Ben günde 3 lt içerken artık içemiyordum daha yeni içmeye başladım.. suya hasret kalmıştım resmenAynen hic su icemiyorum ben de
Sprite yerine soda limonu tercih et derim. Hem magnezyum hemde mide yanmanı ve bulantını hafifletiyor (günde 1 tane tabi)Merhaba kizlar, ben de 7+1'deyim. Mide bulantilarim bu hafta basladi, oncesinde hic yoktu, cok rahattim, istahim yoktu sadece. Simdi yemek dusununce bile midem bulaniyor, su icince de bulaniyor. Gazli icecekler cok iyi degil biliyorum ama mecbur kaldikca Sprite iciyorum, o iyi geliyor. Cubuk kraker yiyorum, o da ise yariyor, bir de yanimdan ayirmadigim kolonya sisem var tabi :)
Canım hiç korkma bende diabet tip 1 var ben hamile olduğumu bilmiyordum 10gün hastanede yattım doktorlar anlamamış hamile olduğumu ve aldığım insülinin şeker yüklemesinin kortizonlu ilaçların haddi hesabı yok kontrastlı mr bile çekildi 8.haftadayım şu an ama rutinlerim gayet iyi çıktı korkma sendeBende yeni öğrendim arkadaşlar hamileliğimi 5 haftalık 4+3 ken çarpıntı nedeniyle hastaneye gittim ilaç yaptılar bebeğime bi zarar verir mi birde kalp atışını ne zaman duydunuz lütfen soruma cevap verin arkadaşlar
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah sağlıkla gelir bebişlerCanım hiç korkma bende diabet tip 1 var ben hamile olduğumu bilmiyordum 10gün hastanede yattım doktorlar anlamamış hamile olduğumu ve aldığım insülinin şeker yüklemesinin kortizonlu ilaçların haddi hesabı yok kontrastlı mr bile çekildi 8.haftadayım şu an ama rutinlerim gayet iyi çıktı korkma sende
Ben 6+2 de gittigimde keseyle bebegi gorduk kalp atisini da gorduk ultrasonda ama duyamadik kisiden kisiye degisiyor herhaldeMerhaba arkadaşlar 5+4 haftalık hamileyim yarın doktora gidicem kalp atışı duyulur mu siz kaç haftayken duydunuz
Rica ederim canım Amin inşallahÇok teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah sağlıkla gelir bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?