Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Benim de çok fenaydı mide bulantılarım su içsem çıkarıyordum suya limon sıktım elma koydum neler ettim. Çubuk kıraker ve tuzsuz sarı leblebiler derken formülü buldum (doktorum sağolsun) bu nohut gibi büyük beyaz kaplamalı leblebiler var çok güzel mide yanmasını ve bulantısını alıyor birde eti form un yulaflı sade büskivisi. Yataktan kalkmadan önce biraz o nohut gibi olan leblebiden 1-2 tane yulaflıdan yedim çok iyi geldi. 11.haftada da tamamen geçti. Ara ara oluyor ama kesinlikle kusmam olmuyor. Hepinize çok geçmiş olsun inşallah sizde de işe yarar

Bende 6.haftadayım çok fena bulantılarım var ne yesem çıkarıyorum afedersiniz ne zamana kadar sürer ki bu halimsu içmeyi bile özledim

O kaplamali leblei dediğiniz tatlı mıydı?

Merhaba kizlar, ben de 7+1'deyim. Mide bulantilarim bu hafta basladi, oncesinde hic yoktu, cok rahattim, istahim yoktu sadece. Simdi yemek dusununce bile midem bulaniyor, su icince de bulaniyor. Gazli icecekler cok iyi degil biliyorum ama mecbur kaldikca Sprite iciyorum, o iyi geliyor. Cubuk kraker yiyorum, o da ise yariyor, bir de yanimdan ayirmadigim kolonya sisem var tabi :)

Sprite yerine soda limonu tercih et derim. Hem magnezyum hemde mide yanmanı ve bulantını hafifletiyor (günde 1 tane tabi)

3 gün sabahları mide bulantım oldu ama bugün geçti 6 haftanın içindeyim
Umarım bi daha olmaz

9. Haftanın içindeyim dün hastanede serum taktılar 57yle hamile kaldım bugün 54 olmuşum hiç bir şey durmuyor midemde daha da çoğalıyor tansiyonum düşüyor sürekli

Şükür henüz başlamadı bulantilarım ama dün çok saçma bişey geldi başıma..Sanırım midesi bulanmadan kusan ilk insan olucam, öķsüruyordum öyle masum bi öksürük ama sonra ben antrede bi ...neye uygradigimi şaşirdim hapşururken çişini tutamayan teyze misali oldum resmen

Canım hiç korkma bende diabet tip 1 var ben hamile olduğumu bilmiyordum 10gün hastanede yattım doktorlar anlamamış hamile olduğumu ve aldığım insülinin şeker yüklemesinin kortizonlu ilaçların haddi hesabı yok kontrastlı mr bile çekildi 8.haftadayım şu an ama rutinlerim gayet iyi çıktı korkma sende

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah sağlıkla gelir bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…