- 3 Şubat 2018
- 432
- 393
- 103
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Ben de böyleyim, sürekli atıştırıyorum çünkü yapmazsam bulantım artıyor. Ekşi yemek bulantıyı güzel bastırıyor. Açlığı da muzla bastırıyorum.Kizlar benim gibi olan varmi acaba surekli midem bulanıyor ve cok acikiyorum yarim saat sonra yine karnim kazinircasina acikiyor bisey yerken midem bulaniyor ne yapmam lazim
Ilk defa boyle oluyorum agzima kadar su geliyo Allahim baska dert vermesinBen de böyleyim, sürekli atıştırıyorum çünkü yapmazsam bulantım artıyor. Ekşi yemek bulantıyı güzel bastırıyor. Açlığı da muzla bastırıyorum.
Amin. Kaç haftadasınız?Ilk defa boyle oluyorum agzima kadar su geliyo Allahim baska dert vermesin
Ya 5 yada 6 galibaAmin. Kaç haftadasınız?
Ben bugun kontrole gittim bana bulanti koku icin burun spreyi verdiMerhaba arkadaşlar 7 haftalık hamıleyım bu haftaya kadar bışey yoktu ama ara ara mıdemde bulantı gıbı bışeyler oluyor krakerle bastırıyorum gercekten cok ıse yarıyor mutlaka cantanızda bulundurun.
İyi geldi mi canım?? Spreyin adını yazar mısınBen bugun kontrole gittim bana bulanti koku icin burun spreyi verdi
Ben almadım canın bulantım azaldı eskısı gıbı kalmadı adı endemesısİyi geldi mi canım?? Spreyin adını yazar mısın
Migren bende de var, gecen 2 hafta mahvetti beni. Mide bulantisiyla birlesince iyice beter oluyor. 8+6'dayim ben de. 6.haftaya kadar olmamisti, gecti galiba diye sevinmeye baslamistim, yanilmisim10+1 benim.2 gündür migrenim tuttu. Midem de çok bulanıyor. Giremedim ve anca cevap yazabildim kusura bakmayın
Aynen arkadaşım. Bir de benim migren regl migreniydi.. yani sadece adet dönemlerinde migrenim tutardı.. su an 11+5'teyim ve bu zamana kadar 3 kere atak geçirdim. En sin atagim 4 gun surdu. 4 aydan itibaren azalır diyorlar. İnsallah oyle olur zira dayanmasi cok zor. Allah yardımcımız olsun..Migren bende de var, gecen 2 hafta mahvetti beni. Mide bulantisiyla birlesince iyice beter oluyor. 8+6'dayim ben de. 6.haftaya kadar olmamisti, gecti galiba diye sevinmeye baslamistim, yanilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?