Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Kizlar benim gibi olan varmi acaba surekli midem bulanıyor ve cok acikiyorum yarim saat sonra yine karnim kazinircasina acikiyor bisey yerken midem bulaniyor ne yapmam lazim

Kizlar benim gibi olan varmi acaba surekli midem bulanıyor ve cok acikiyorum yarim saat sonra yine karnim kazinircasina acikiyor bisey yerken midem bulaniyor ne yapmam lazim
Ben de böyleyim, sürekli atıştırıyorum çünkü yapmazsam bulantım artıyor. Ekşi yemek bulantıyı güzel bastırıyor. Açlığı da muzla bastırıyorum.

5+4 deyim henuz bulantim yok normalde her gun birkac kez midesi bulanan biriydim bakalim ne zaman baslayacak

7+4 olduk kusmam yok bugün duyduğum kokulardan çıkarmama az kaldı ama. acaba kusunca rahatlıyor mu insan. çünkü bütün güne yayılmış bir ağız bozukluğu ve bulantı hali var. o da çok yıpratıyor beni. ne bir şey yiyesim ne içesim oluyor. günüm gününü de tutmuyor ama mesela 2 gündür fena değildi bugün acayip bulantım var hiç belli olmuyor ya. inşallah çok uzun sürmez bir an önce bulantıların bitip rahata erdiğimiz diğer haftalara geçeriz.

Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamıleyım bu haftaya kadar bışey yoktu ama ara ara mıdemde bulantı gıbı bışeyler oluyor krakerle bastırıyorum gercekten cok ıse yarıyor mutlaka cantanızda bulundurun.

Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamıleyım bu haftaya kadar bışey yoktu ama ara ara mıdemde bulantı gıbı bışeyler oluyor krakerle bastırıyorum gercekten cok ıse yarıyor mutlaka cantanızda bulundurun.
Ben bugun kontrole gittim bana bulanti koku icin burun spreyi verdi

Merhaba arkadaşlar 6+1 deyim bir haftadır kusuyorum. 6. Haftada çok şiddetlendi ve hiç geçmek bilmeyen bulantım var .Ağız tadım berbat Herşey evdeki her yer kokuyor daha çok başındayım şimdiden böyleyim. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Vakit nasıl geçer bilmiyorum.

Merhabalar. Ben de 8+6'dayim. Mide bulantilarim 7.haftada basladi. Cok fazla birsey yemedigim icin kusmamak icin tutuyorum hep kendimi. Cubuk kraker, soda, zencefil, kolonya ile idare etmeye calisiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

10+1 benim.2 gündür migrenim tuttu. Midem de çok bulanıyor. Giremedim ve anca cevap yazabildim kusura bakmayın
Migren bende de var, gecen 2 hafta mahvetti beni. Mide bulantisiyla birlesince iyice beter oluyor. 8+6'dayim ben de. 6.haftaya kadar olmamisti, gecti galiba diye sevinmeye baslamistim, yanilmisim

son adet tarihimi hatirlamiyorum ama 4 gun once beta hcg 476 cikti. suan hicbir belirti yasamiyorum. umarim sorun yoktur. yarin tekrar kan vericem. adet tarihimi tahmini hesapladigimda 23 subat oluyor sanirim.

Migren bende de var, gecen 2 hafta mahvetti beni. Mide bulantisiyla birlesince iyice beter oluyor. 8+6'dayim ben de. 6.haftaya kadar olmamisti, gecti galiba diye sevinmeye baslamistim, yanilmisim
Aynen arkadaşım. Bir de benim migren regl migreniydi.. yani sadece adet dönemlerinde migrenim tutardı.. su an 11+5'teyim ve bu zamana kadar 3 kere atak geçirdim. En sin atagim 4 gun surdu. 4 aydan itibaren azalır diyorlar. İnsallah oyle olur zira dayanmasi cok zor. Allah yardımcımız olsun..

Merhaba arkadaşlar şuan 7+5 deyim doktor 2 haftada bir kontrole çağırıyor siz ne sıklıkla gidiyorsunuz duyduklarım hep ayda 1 diypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…