- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Sodanin tadini hic sevmiyorum ama iyi fikir aslinda cunku Sprite kadar zararli degildir herhalde, deneyecegim onu, tesekkur ederim.Sprite yerine soda limonu tercih et derim. Hem magnezyum hemde mide yanmanı ve bulantını hafifletiyor (günde 1 tane tabi)
Sodanin tadini hic sevmiyorum ama iyi fikir aslinda cunku Sprite kadar zararli degildir herhalde, deneyecegim onu, tesekkur ederim.
10+1 benim.2 gündür migrenim tuttu. Midem de çok bulanıyor. Giremedim ve anca cevap yazabildim kusura bakmayınSenin kaç haftalık
Canım hiç birşey uzun etkili değil zaten sürekli atıştırmak gerekiyor zencefilli yoğurtta iyi geliyor elmaya zencefil tozu dökmekte benim 12 de bitti bulantılarım inşallah sizinde biter.. hepinize sağlık diliyorumBenim de bulantım hiç geçmiyor 8+3teyim salatalık dışında hiç bişey yiyemiyorum taze zencefil iyi geliyormuş ben denedim ama uzun süreli bi etkisini göremedim sizde deneyin bi bünyeden bünyeye değişiyor
İnşallah canım ya 7kilo vermişim tartıldım bugünCanım hiç birşey uzun etkili değil zaten sürekli atıştırmak gerekiyor zencefilli yoğurtta iyi geliyor elmaya zencefil tozu dökmekte benim 12 de bitti bulantılarım inşallah sizinde biter.. hepinize sağlık diliyorum
15 haftalık hamileyim
6. Haftada başlayıp 8. Haftada bir hafta yok olan ve 9. Haftadan itibaren tekrar geri dönen mide bulantılarım var .
İlk başlarda da çok zorlarken sadece sabah çekerdim .
Şuan gece gündüz hiç farketmiyor .
Yemek dahi zoraki yiyorum midem hem ağzımda .
Geçmiyorda , bebeğim kız
Kız gebelikler nazlı olurmuş
Arkadaşım da doğuma kadar devam etti benim diyor
İyice gözüm korktu artık
Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?
Bende 6.haftama girdim bulantılarım var ilk defa bu sabah çok az istifra yaptım sizde nasıl kaçıncı haftada başladı hala devam ediyor muHiç bir şey yiyemiyorum mutfağa giremiyorum herşey kokuyor
6. Haftada başladı 10. Haftamdayım hala aynı geçen hafta serum taktılar bulantı hapı verdi doktorum ama oda kusturmuyo ama elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor içsem ayrı içmesem ayrı Allah yardımcımız olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede nasip etsin inşallahBende 6.haftama girdim bulantılarım var ilk defa bu sabah çok az istifra yaptım sizde nasıl kaçıncı haftada başladı hala devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?