Kaç haftalıksınız , bulantılarınız ne durumda ?

Hayır canım zararlı değil hatta günde 1 tane yararlı sprite aşırı şekerli yine gazlı içecekler içerisinde en masum olanlarından biri ama soda ve taze limon daha güzel ve yararlı :) inşallah seversin
Sodanin tadini hic sevmiyorum ama iyi fikir aslinda cunku Sprite kadar zararli degildir herhalde, deneyecegim onu, tesekkur ederim.

Anirim buraya yazmistim bulanti hic cekmiyorum cok guzel gidiyo hamileligim diye. Masallah dedigim 3 gun hesabi dun sabah ve bu sabah istifra ettim 10+1deyim canim

Benim de bulantım hiç geçmiyor 8+3teyim salatalık dışında hiç bişey yiyemiyorum taze zencefil iyi geliyormuş ben denedim ama uzun süreli bi etkisini göremedim sizde deneyin bi bünyeden bünyeye değişiyor

Benim de bulantım hiç geçmiyor 8+3teyim salatalık dışında hiç bişey yiyemiyorum taze zencefil iyi geliyormuş ben denedim ama uzun süreli bi etkisini göremedim sizde deneyin bi bünyeden bünyeye değişiyor
Canım hiç birşey uzun etkili değil zaten sürekli atıştırmak gerekiyor zencefilli yoğurtta iyi geliyor elmaya zencefil tozu dökmekte benim 12 de bitti bulantılarım inşallah sizinde biter.. hepinize sağlık diliyorum

Bende 6 haftalık hamileyim bulantılarım yok koku hassasiyeti var ne kullanıyorsun vitamin falan yeni öğrendim çok bilgisizim

Bazı günler ayakta bile duramayacak kadar fazla bulantım oluyor (tansiyonum düşüktür). Çalışırken konsantre olmakta zorlanmaya başladım, bulantım azalsa bile hiçbir an tamamen geçmiyor. Ama 2 gündür epey az çok şükür.

Yemek yemekte zorlansam da kendimi zorlayarak yiyebiliyorum şimdilik. Örneğin bir çatal midemi kaldıran yemekten alıp arkasından bir kaşık cacık içip kendimi rahatlatıyorum. Sonra yine bir çatal diğer yemekten...
Genel olarak midemi hiç boş bırakmıyorum aslında, sürekli atıştırıyorum. Biraz boş kalınca içeride fırtınalar kopuyor :))

Bir de bana ilginç gelen bir koku hassasiyetim var. Şöyle ki, normal parfüm/deodorant kokularıyla genel olarak hiç sorunum yok ama deterjan, duş jeli, sabun gibi ürünlerin eskiden çok hoşuma giden parfüm kokularına karşı acayip tiksintim oluştu Dün eşim banyodan çıkıp odaya geldiğinde kendimi odadan dışarı zor attım :)
Ya da salondan tuvalette elini yıkayan eşime sesleniyorum, "yaa yine o lavantalı sabunla mı yıkadın elini bööğh" diye. O sabunu da güya nette lavanta kokusunun hamileleri rahatlattığını okuduğum için almıştım.Benim için tamm bir fiyasko oldu

İnşallah canım ya 7kilo vermişim tartıldım bugün

Benim erkek ve ilk gebeligimdi.
6. Aya girinceye kadar kustum.
3. Ve 4 . Aya kadar hiçbişey yiyemedim
Iki defa hastanede yattım

Şuan kusmuyorum

İyi akşamlar arkadaşlar bugün bebeğimin kalp atışını duyduk ona sevinemeden yine çarpıntım oldu ve ilaç yaptılar c Grubu lütfen dua edin bebeğime etki etmesin 6+2 deyim şuan

Bende 7.haftama girdim bulantılarım başladı ama o kadar yogun değil sadece kokulara karsı hassaslaştım ♡

Bende 6.haftama girdim bulantılarım var ilk defa bu sabah çok az istifra yaptım sizde nasıl kaçıncı haftada başladı hala devam ediyor mu
6. Haftada başladı 10. Haftamdayım hala aynı geçen hafta serum taktılar bulantı hapı verdi doktorum ama oda kusturmuyo ama elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor içsem ayrı içmesem ayrı Allah yardımcımız olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…