kaç kardeş ideal

eymen seymen

Evli mutlu iki çocuklu☺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
101
40
13
38
Hanımlar merhaba benim Allah bagislarsa iki oğlum var başka da düşünmüyorum ama kimileri iki kardeş az ilerde pişman olursun yap bi tane daha diyor tabi bunları büyütmek kolay olmuyor uykusuz geceler hastalıklar yemek yememe sorunları falan bi sürü ışte iki sezeryan oldum tekrar bi ameliyat da korkutuyor beni büyüyünce hepsini unutursun diyorlar ama insanın gençliği gidiyor siz ne düşünürsunuz acaba

Merhaba arkadaşım şöyle bişey diyorlar ,ben demiyorum , 1 tam ,2 karar 3.sü zarar , Allah uzun uzun ömürler versin , sen gönlünden geçeni uygula bence ,en doğru kararı sen verirsin

Merhaba arkadaşım şöyle bişey diyorlar ,ben demiyorum , 1 tam ,2 karar 3.sü zarar , Allah uzun uzun ömürler versin , sen gönlünden geçeni uygula bence ,en doğru kararı sen verirsin
bende artık rahat etmek istiyorum ama ilerde pişman olurum diye korkuyorum ışte keşke de demek istemem

Bu arkadaşlarınızı veya başka birisini ilgilendiren bir konu değil ki. Tamamen sizin duygularınıza bakma gücünüze bağlı bir olay. Sonuçta yap diyorlar ama onlar bakmayacak yanii.. Ben olsam maddi durumum yeterliyse iş sorunum yoksa yapardım. Çocukları severim. Ama siz düşünmüyorsanız başkaları dedi diye yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi.

Canım onlar istiyor diye değil haklı çıkarlar mi acaba diye tedirginim ev hanımıyim maddi açıdan da orta halli bi aileyiz ışte hayırlısı deyip zamana bırakmak en iyisi sanırım

Bunun bir doğrusu yok fakat tek çocuk her zaman dezavantajdır.
Sizin zaten 2 tane oğlunuz var, birbirlerine hem arkadaş hem kardeşler.
3.bir çocuk maddi manevi çok daha fazla sorumluluk gerektirir.
Eğer birgün çok çok zengin olursam ancak o zaman 3.çocuğu düşünebilirim çünkü çocklarıma sunabildiğim her şeyin en iyisini vermek isterim.
Ama kardeş sayısı arttıkça yaşam kalitesi herbirinin düşeceği için, var olan evlatlarımı seçerim.

Biz üc kardeşiz ablam ve abim var en küçükleri benim ve bir kardeşim olmasını çok istemiştim allah sağlık versin 3 iyi bence ama ben hep kardeş istemisimdir :)

millet boş konuşmaya meraklı işte. 3. yapsan bu seferde boşboğazın biri çıkar bu devirde niye 3 çocuk yaptın der. elalem için değil kendin istiosan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…