Kac kilo aldik?

30+5 iken toplam 7 kg aldım.kilolu hamile kalmıştım ama.dezaavantajla başladığım için.en başından beri kilom takipte.

ben de 13 kilo aldımm, artık tartıda 62,5 ila 63 arasında gelip gidiyorum. Bi 5 kilo daha alırım heralde doğuma kadar sempatiksalakcinni

Bayağı okudum kiloları ama beni geçen yok aranızda :) Rekor ben de 16 kilo aldım 31+5 itibariyle .60 kiloyla hamile kaldım 76 oldum.İlk 4 ay 2 kilo aldım ,yediklerimi sürekli çıkardım.Yediklerini çıkartarak nasıl kilo aldın derseniz mide bulantımı sadece patates kızartması bastırıyordu sabah akşam kızartma yiyince 2 kilo aldım asıl ne olduysa 5.aydan sonra oldu. Ama hiç fil gibi değilim karnım büyüdükçe büyüyor diğer her şey olduğu gibi duruyor.Çok merak ediyorum bu tartı neyi gösteriyor Gayet düzenli beslendiğimi düşünüyorum.Hamur işi ,abur cubur yok (çok nadir canım isterse) ama yine de kilo alıyorum .Doktorum yapacak bir şeyin yok dedi bünye meselesi .Aslında ben aynaya bakınca hiç üzülmüyorum gayet hamileyim ,hoş duruyor:dance: absürt bir durum yok ama tartıya çıkıyorum abow kilo almış başını gitmiş Ama artık onu da önemsemiyorum .Eşim de ben de k arar verdik tartımız bozuk :teytey:

cok dogru diyosun canim, aslinda tartidaki rakamdegilde insanin kendini nasil hissettigi önemli aslindakaydirigubbakcemile5

süpermiş, beğendim...:)

Son cümleye bittim süpersin ya :roflol::roflol::roflol:

Ve bende eşime doktorun tartısı bozuk diyorum bana inanmıyor

Son düzenleme:

:) Ama gerçeken bünyeler çok farklı.Çevremden biliyorum bende.Doğumdan sonra hepsi gider.

Bizim dokotrdaki evdeki ile farklı tartıyor Allahtan onu benim evdekine göre yazıyorlar sağlık ocağını hiç söylemiyorum 2 kilo fazla atıyor :)) Birde ben sürekli sabah aç karnına tartılıyorum doktorada tok gidiyorum :) Gerçi ne hemşirem ne doktorum kilo için bişey demediler zaten göbekten başka görünen yok ama :))

cok dogru diyosun canim, aslinda tartidaki rakamdegilde insanin kendini nasil hissettigi önemli aslindakaydirigubbakcemile5
Sadece benim hissetmem değil ki genel de tepkiler böyle 16 kilo aldım dediğim de hani nereye sakladın onları diyorlar :) E artık doğuma kadar 10 kilo daha alıp rekorumu kimsenin egale etmesine izin vermeyeceğim kaydirigubbakcemile3

süpermiş, beğendim...:)
Kilomu mu beğendin bakış açımı mı

O da bir şey mi bizim bir doktorun tartısı doğru evdeki yanlış sağlık ocağını hiç katmıyorum işin içine.Benden sorumlu ebe her defasında yaa olamaz çok kilo almışsın diyor .Hatta 67 kilodan 1 ay sonra gittim 74 tarttı 1 ayda 7 kilo çok dedi olmaz olamaz deyip durdu kendi kendine :kedi:Yahu insan biraz rahatlatır o tam tersini yapıyor kızım erken gelirse ordaki ebe yüzünden gelir kaydirigubbakcemile3 (ALLAH korusun ) 3 kilo fazla gösteriyor o tartı .Gerçi tartı demeye de bin şahit ister.hangarlarda un çuvallarını falan tartmak için kullanılan bir tartıyı kullanıyorlar hala lmaz: en doğrusu doktorumun ki elektronik şaşmaz vereliniortak
Velhasılı kelam ekmek yok hamur işi yok abur cubur yok bol bol yürüyorum hiç hamile gibi davranmıyorum hayatım eskisi gibi devam ediyor ama karnım da büyüyor napim varsın büyüsün opuyorumnanaktan

:) Ama gerçeken bünyeler çok farklı.Çevremden biliyorum bende.Doğumdan sonra hepsi gider.

Bir kaç kilom kalsın ,hatıra niyetine :) Şaka bir tarafa azcık kilo iyidir 2-3 kilo bırakırım diğerleri Allahın izniyle gider :)

Arkadaşlar söylemesi ayıp 1 kilo vermişim geçen pazar tartıldığımda 76 idim.31+6 itibariyle 75 kiloyum yani 15 kilo almışım, 1 kilom gitmiş :sm_cool: Bu nasıl oldu demeyin bilmiyorum sırnaşık şey nasıl kilo alınıyoru anlatabiliyorum da nasıl kilo verildiğini anlatamıyorum fisfisfis çok yürüyorum ve 3 saatte bir besleniyorum herhalde kaybettiğim bir kiloyu ona borçluyum sositososito Ya da şişkinlikti geldi geçti yerimseniben gidenler gitsin kalan sağlar bizimdir yola devam :sm_cool:

34+6 dayım bugün. 8- 9 kilo arası bir şey aldım. Hayırlısı bakalım kaçla bitecek bu güzel serüven?

Sanırım ben 8. ay itibariyle kilomu sabitledim :) 1 ekimden bu yana 700 gram almışım ,onu da büyük ihtimal kızım aldı :)Aslında son haftalar kilo alınıyor diye biliyordum ama sabitlendi şimdilik.5. ,6.,7. aylarda toplam da 13 kilo aldım ilk 4 ayda da 2 kiloalmıştım yani toplam da 15 kilo aldım 32+3 75 kilodayım :) (Hadi hayırlısı bakalım )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…