kaç sevgili,kaç aşk yaşandı şu hayatıızda??

Hımmm...
Düşündüm de günlük/gecelik/anlık ilişkiler dışında sağlam aşklarımın sayısını...
3 desem doğru olur mu?
Evet galiba 3!

En kolayı sanırım şunu demek ben hiç aşık olmadım. Ben bunu düşününce kendimi daha iyi hissediyorum

Şu anda birine aşığım o ayrı.

Ama her aşk birgün bitermiş... ve malesef Aşkların sonu hep kötü bitiyor. Acep bu aşık da sonu kötü bitecek ve ben yine ben hiç aşık olmadım mı diyeceğim ...

:)) o ifadeyi de ekleyince

Benim de sıfır. Çıkmadım hiç ama aşık oldum tabi. Sevdiklerim oldu. Kiminin haberi oldu, beni beğenmedi. Kiminin ruhu bile duymadı, kendi içimde başladı bitti. Hani bazıları şöyle diyor: "ne güzel hiç aşk acısı yaşamamışsın."

Karşılık alamamak da bir tür aşk acısıdır diyorum.

Anneme sorulsa bu soru
ona göre çok tehlikeli bir aşk insanıyım,ama ben sadece 1 kere aşık oldum
anlamını bilmeden kullandığım bir kelimeymiş zamanında
o yüzden evet sadece 1 kere aşık oldum ve aşığım diyebiliyorum şimdi ağız dolusu,
bir de çok büyük bir dersim oldu eğer o dersi o sınavı vermeseydim
asla aşkı bilemezdim
aşkın,tenden bedenden,cisimden şekilden çokkk uzak olduğunu anladım

birkez ayaklarımı yerden kesen aşkı yaşadım ve yaşıyorum
onun hayatımda olamadığı dönemlerde araya serpiştirdiğim atıştırmalıklarım fazlasıyla oldu

çok defa aşık olduğumu sanıyordum ama sanırım gerçek anlamda 2 defa aşık oldum. 1nin sonu hüsrandı. 7 yılım gitti. çok azı birlikte gerisi bekleme ve bekletmeyle..

2.siyle de daha 1,5 sene dolmadan evlendim zaten.

4 ilişkim oldu 3ü uzun biri kısa.enson ilişkimle evlendim çok mutluyum yaşadıklarımdan da pişman değilim.ama bunların haricinde bir de platonik aşkım oldu ve ben ona sölemiştim ama boyumun ölçüsünü almıştım...:)

ask icin hep bir sebep bulunuyor tabiki bitisi icinde,sonra yeni bir aska merhaba demek icinde.ben lisede asik oldumu sanmistim cocuk sigara iciyormus meger diye biraktim.bu asksa 1 diyelim.üni.ye basladimda hoslasmalar bakismalar olur ama o agzini acipta tanistiginda buyu bozulur, ne bileyim konusma tarzi, sesinin tonu gicik eder ve olmaz.ama ben üni.ye basladim yil yakaladim gercek aski sanirim.15 yil önce benden 7 yas buyuk olan o zaman h.....abi dedigim en samimim arkadasimin kuzeni, simdiki esim.eeeeeeeee 4 yil flörtten sonra evlendik.simdi iki kizimiz var.ama kocamda askim degilmis kizlarimin askinin yaninda.

21 yaşındayım.bu zamana kadar 2 kişiyle çıktım
birinci lisedeyken şimdi keşke çıkmasaydım diyorum.hayatımın en büyük hatasaymış.
ikinci ise hal deli gibi sevdiğim ama ayrı olduğumuz kişi keşke bir mucize olsa da bir gün tekrar barışıp evlilikle sonuçlansa ne güzel olur..

4 ay sonra 18'ime gircem.Kimseyle çıkmadım.
Mutluyum,Huzurluyum.
Ayrıcaa..
# Varsın boş kalsın gönül evim ; vermem ben kiraya. Alan temelli alsın, yok öyle 3 - 5 aya

22 yaşındayım 3 yıldır güzel bir ilişkim var ondan önce sadece 1,5 ay süren bir ilişkim olmuştu onun dışında ilkokulda ortaokulda lisede platonik aşklarım olmuş çok ama uzaktan hep böyle çocukcuk ergenlik dönemleri.

bu soruya şuanki ruh halimle cevap verecek olursam koca bir HİÇ.. kendimi resetledim.. acıdan ve pişmanlıktan başka hiçbir getirisi olmadı çünkü bana geçmişteki hataların =(

orta okul bitmek uzereyken mahalleden bi cocuga asik oldum. Oyle boyle 3 ay takildik sonra ben tasindim ve o defter kapandi. Unutmasi 2 senemi aldi ama :))

Lisede hic asik olmadim.
Uni basladiginda online okey oynarken biriyle tanistim. Sohbet, arkadaslik fln derken gorusmeye karar verdik. Bu beni gorur gormez asik oldu. Ikinci gorustugumuzde benden cok hoslandigini vs soyledi ama bende ayni elektrik yoktu. Yine de cok uzuldugunu gorunce dayanamadim kabul ettim. surekli kuse barisa 9 ay devam etti. Sonunda subat ayinda bitti. Hala pesimde

En son bu yaz kucuk bi yaz askim oldu. Yine bana ilgisinden bakislarindan vs etkilendigim icin baslayan iliski bozmasi sezonluk askimin bi gelecegi olmadigini daha iliski baslamdan biliordm. Ve suanda ne hadeyiz bilmiyorum. yaz bitti gorusemiyoruz =))) Ama onu ozluyorum

Ve ve vee bugun okulda bi cocugu gordm acaip tatli bisey bakalim onla ilerleyen gunlerde hayat bize neleri munasip gorecek

Bir kez asik oldum 7 sene once ve suan onunla evliyim (ocakta 5 yil olacak)...

Hala ilk gunku gibi asigim eksigi yok fazlasi var hatta

peki ya eski asklardan eşlerinizin yada yeni askınızın haberi var mı??? varsa nasıl bi acıklama yapıyorsunuz bunu merak ediyorum gercekten???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…