kaç sevgili,kaç aşk yaşandı şu hayatıızda??

19-20 yaşımda bir kere aşık oldum ama çok pis bir aşktı... Yaklaşık 2 sene onu unutmak için başkalarıyla çıktığım oldu, kaç kişi olduğunu bile bilmiyorum ama hiçbirine aşık olmadım ve onu unutturamadı kimse bana... En sonunda şimdiki sevgilimle tanıştım ve erkek arkadaşımla ilk göz göze geldiğim andan itibaren önceyi, geçmişi, o kişiyi, her şeyi unuttum gitti. Şimdi yine hem de çok daha fazla aşığım ama bu sefer inşallah son kişi ve son kez...

Son düzenleme:
peki ya eski asklardan eşlerinizin yada yeni askınızın haberi var mı??? varsa nasıl bi acıklama yapıyorsunuz bunu merak ediyorum gercekten???

yeni sevgili "sevgili" olmadan once arkadasimsa ogreniyor malesef eskiyi. ama cok bi arkadaslik olmadan direk cikmaya baslamissam kesinlikle gecmisten bahsetmem. 2-3 -4 kac tane sevgilim olmussa olsun sadece "senden once hayatimda biri oldu" derim o kadar. hepsini tek bir kisi ve hic sevmedigim mutlu olmadigim bi beraberlik gibi gosteririrm. kiskanmasina yer vermemeye calisirim o kadar

benim yaşim 35 arkadaşlar ben 6 kere sevgilim oldu 16 yaşindan beri tam ask yasadim ama hepsi ayni kızlar kafaniza takmayin erkeklerrrr

bi kere ortaokulda olmuştu..

çocukluk işte .. sonra kız arkadaşı olmamı isteyenler felan oldu ama öyle biri olmadığım için hiçbir zaman ... yani isteyenlerle arkadaşlık etmedim

sonraa... 5 sene 2 ay önce karşıma hayatımm,her şeyim çıktı..

iyiki de çıktııı

eskiler çocukluktu zaten,heves yani daha sevgiyi,saygıyı bile bilmediğin zamanlar..

inşallah tez zamanda da evlenip,kendi yuvamızı kurucaz hayırlısıyla..Allahım tez kavuştur:98::98::98::98:

24 yaşındayım...beş platoniğim olmuş saydım da...gerçek aşkı bir defa tattığım ainnaıyorum hani şu ayaklarını yerden kesen...

hayatımda biri uzun diğeri kısa süreli iki kişi oldu. Şimdi kimse yok ama içimde öyle bir sevgi var ki kimseye vermek istemiyorum verdiğim kişi de son olsun kaderimdeki kişi o olsun istiyorum. Benim bir sevgilim ve henüz tanışmadığım ama varlığını hissettiğim sizde de böyle oluyor mu?

Şuana kadar 2 sevgilim oldu.
Biri 3 ay sürdü.
Şimdiki ise 1 sene 2 ay oldu.
Umarımda ömrümün sonuna kadar onunla olurum...

AŞK AŞK AŞK....

Ne kadar ulaşılmaz ne kadar gizemli ne kadar hoş bir kelime...

Aşk Nedir?

Kimine göre kara Sevda
Kimine göre sadece hoşlantı
Kimine göre ise tek gerçek

Bedelini ödemedikten sonra yaşananın AŞK olduğuna inanmam ben....
Her AŞkın bir bedeli vardır....
İyi - Kötü....

ben şu an hayatımdaki insanı tanıyana kadar aşık olduğumu sanmışm.Aşkı onunla öğrendim ben..O yüzden geçmişe döndüm arkamı..İlk ve tek sayıyorum onu..Eşsiz insanı..

adı sevgili olarak konan 2 kişi oldu. bir tanesi ünv.deyen herkesin sevgilisi var diye 1 ıldır peşimden koşturan bir çocuğa evet dememle başlamıştı . şu an bile keşke o gün evet demeseydim arkadaş dosta kalmaya devam etseydik. o gün kendisine hissettiklerim bugünde aynı ama maalesef bir dönem kendisinin adı sevgili olunca maalesef insanlar anlayamayacağı için kendisiyle görüşmüyorum. Ama çok iyi bir insandı çok vefalıydı, efendiydi, kırmadan konuşurdu dikkat ederdi eşinin de değerini bilecek bir insandı ama benim için aşk değildi, arkadaştı ben hala diyorum ben bir dost kaybettim diye :)

diğeride çok kısa süren bir ilişki oldu ama sevmiştim. hemde görür görmez adı ne acaba diye kendi kendime sormuştum.. gel zaman git zaman aynı ortamda sürekli oluşumuzdan dolayı arkadaş olmuş sonrasında sevgili olmuştuk... ben çok sevdim ayrıldığımızda da çok ağlamıştım çok kısa sürmüş olması ben çok yaralamıştı ortada bir sebep yokken durup dururken bitirmişti... ama şimdi düşünüyorum da bir dost kaybettim derken ben de ilk çıktığım kişiyi aslında kandırmıştım. ortada hiç bir sebep yokken bende onu bırakmıştım özür dileyerek.. yaptığım şeyin karşılığını gördüm belkide kimbilir...
ikisiylede tartışmalı ayrılığım olmadı bu yüzden karşılaştığımda selam veriyorum. ikisi de evendi ve ben ikisi adına da çok sevindim. umarım çok mutlu olurlar ve inanıyorum ki onlarda benim adıma çok mutlu oldular. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.

kocam olan insan benim ilk olmasa da son aşkım. sadece kör bir aşık olmadım onda tutkuyla da sevdim. yaptığı her hareketi davranışı düşündüm yorumladım içinde böyle böyle daha da bağlandım. geçmiş ana çok şey kattı geçmişimin bana eklediklerinin aslında şimdi meyvesini yiyiyorum...

ben şanslı olduğumu düşünüyorum bu konuda karşıma hiç kötü kimse çıkmadı, kalbim kırılmadı nefret besleyeceğim hiç bir durumum olmadı. Allah karşıma iyi insanları çıkardı.. Allah herkesin karşısına iyileri çıkarsın hayırlısını versin hep derim bunu...

Son düzenleme:
20 yasindayim..

3kisi girdi hayatima

ilkinde 16 yasindaydim, 6 ay sürdü.. ask degildi.. hoslanti ve ilk heycan

ikincisi ve hayatmin tek aski.. birdaha böyle kimseyi sevecegimi sanmiyorum.. 18 yasindaydim..1bucuk sene sürdü ve ayrilmak zorunda kaldim...:

ücüncüsü 3aydir devam ediyor ve büyük ihtimal evlenecegim kisi olacak.. :18:

ilk okul ve orta okulda hoşlanmalar v.s oldu ama aşk değil sonra birine aşık oldumplotonik 4 -5 yıl onu sayıkladım gezdim ama asla açılmadım ona uzaktan sevdim hepsonra biriyle çıktım sadece 2 hafta sürdü en başta biraz hoşlanmıştım ama sevmedim öylesine konuştum daha sonra arkadaş olarrak konuşmaya devam etmiştik. ondan ayrıldıktan 1-2 ay sonra net üzerinden birisiyle tanıştım. sadece fotaraftan görmüştüm ama ben ona kamera açmıştım 1-2 ay düzenli konuştuk seviyorum sanıyordum ama sadece sanmışım.sonra bu nete girmiyordu yada ben girmiyordum öyle bi 4 ay oldu çıkmada denilmez ona bunula görüşürken şimdiki aşkımla tanıştım 1 ay aşkımla arkadaş olarak konuştuk. sonra çıkma teklifi etti kabul ettim çok piss hoşlanıyordum zaten ayrıldım ötekisinden şuan halen birllikteyiz 24 yaşımdayım 3 yıl oldu iyikide tanımışım çııkmış karşıma sevmişim çok emek verdik ve çok seviyoruz sonum olacak inşşimdi düşünüyorumda gerçek aşkım şimdiki gerisi hikayeymiş yani kısaca 2 yalan 1 gerçeğim oldu

çok erkek arkadaşım oldu ama kısa süreli flörtlerdi kısa flörtler dışında uzun süreli 2 sevgilim oldu ikisinide sevdim sanmışım çok çektim çok çektirdim ağlarken dua ederken şuanki nişanlım ile tanıştım hayatımda ilk defa bir erkeğe sadık kaldım ve aşık oldum seviyorum kalbim hala onun için ilk günki gibi atıyor ve inş nişanlım kocam olur son olur nişanlım benim ilk ve tek aşkım sadakatim

saymakla bitmez en iyisi hiç yazmayayım ben çok flörtçü bir insanım

azcık çapkınım

gerçekten 2 defa aşık oldum onlarda bitti,bitirdim...

diğerleri laylaylomdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…