- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
tabi önemli olan sağlıklı evlatlar dünyaya getirmek. ben sadece kendi açımdan baktım olaya çocukken yaşadıklarımdan yola çıkarak. ben ilk okula başladığımda annem 41 yaşındaydı ee herkesin annesi 20 li 30 yaşlarda felandı dolayısıyla çocuk herkes sonuçta kendi annelerine bakıp birde benim anneme bakınca bir garip geliyordu. anneme de sorarsanız oda en zor seni büyüttüm der 40 yaşında seni okula getirip götürmek çok zor geliyordu der.
derdim kararsızlık 25 yaşımdayım arkadaşlar senin yerinde olsak erknden yapar büyütürdük diyorlar çok da erken evlenmedim gerçi
kızlar 2. şu zman 3. yü de şu zaman istiyorum diyen arkdaşlara soruyorum nası cesaret kazandınız sonuçta 2 veya 3 çocuk bakmak maddi manevi zor
çok tatlılar ya bundan bir tane daha olsa diyorsun sevgisi hiç bir şeye benzemiyor, bir tane büyütünce alışmış oluyorsun, tek olmasın kardeşi olsun diye düşündük biz tabi zor olur maddi manevi ama değer.
25 yasinda anne oldumkaç yaşında anne oldunuz kızlar
Ben boyle birseyi cok istiyorum hos daha 1.si olmadi :) 27 yaşındayım 42 43 yasindayken de bitane olsa 2.bahar misali siz cok şanslısınız benceArkadaşlar ben 23 yaşında kızımı doğurdum şimdi 41 yaşındayım 2.bebeğe hamileyim
Ay cnm böylemi düşünüyorsun gerçekten saol ya bende kafayi takıyorum ne zamandır ara vermeyi istemezdim bu kadar ama istemediğim aklımdan sildiğim anda oldu hamilelik kıyamadım aldırmaya eşim havalarda uçuyor kardeş kardestir diolar takma kafana diolar bakalımBen boyle birseyi cok istiyorum hos daha 1.si olmadi :) 27 yaşındayım 42 43 yasindayken de bitane olsa 2.bahar misali siz cok şanslısınız bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?