kaç yasında cinsel hayatınız basladı??

Hakkaten bak onu ben de anlamıyorum bekarken elini tutmayı bahsetmekten çekiniyorlar bazı tip kadınlar diyorum genellemiyorum evlendikten sonra hiç çekinmeden her detayı bas bas anlatıyorlar ben çok duydum e ne değişti imza atınca mahrem olmuyor mu

Son düzenleme:
Bu herkesin kendi özeli, mahremi! böyle bi başlık açmak saçma, niye merak ettin anlayamadım açıkçası.
Cinselliği bu kadar abartmaya gerek yok, 18 yaşından sonra yaşanan cinsellik(evli,bekar fark etmez) gayet doğaldır.

evet imza atılınca tabi ki mahrem olmuyor,ayrıca evlilik dışı ilişkilerden kaynaklanan sırf imza atılmadı diye boğulan minnacık bebelerin gizli doğum yapan annelerin türkiyede de ,avrupadada çok örnekleri var ,sırf bu yönden bile bakıldığında evliliğin önemi aşikardır,sevgiler.

Nasıl mahrem olmuyor? Orası yatak odası yani illa ki mahrem bence yani en azından bekarken mahremse evliyken de öyledir diye düşünüyorum herkesin fikri kendine tabi
Evliliğe önemsiz demedim ki yanlış anladınız sanırım

ben kadın ve erkek ilişkisindeki mahremiyetten bahsettim konu o olunca ,,kadının yatak odasındaki detayları anlatması kadınlar arasında bende etik bulmuyorum ve böyle insanları hiç dinlemeden uyarı yaparak sorunu kökten çözerim.

yine herkesin birbirine fikir dayatmaya çalışacağı, içinden çıkılmayacak dehşet bir konu açılmış. sinirlerimize kuvvet.

ben bekarım 20 yaşındayım hiç yaşamadım büyük konuşmakta istemiyorum ama evlilik öncesi de çok karşıyım bi kadın sadece eşine saklamalı bu çok özel bir şey dini boyutunu saten herkes biliyordur söylememe bile gerek yok bakire olunca geri kafalı olunmuyo bazı arkadaşlar çok normal görüyo artık tabi avrupa ülkelerine özeniyo artık gençlerimiz maalesef bi çok kişide pişman oluyo cinsel birlikteliği yaşadığı kişiyle evlenemiyince evleneceği kişiye açıklamakta zorlanıyo ilişkisi zarar görüyo burdada çok okuyoruz

Siz bence kendinizi onaylama duygusu yaşıyorsunuz ya da hikaye dinlemek istiyorsunuz. Bulunduğu ortamda bayanların cinsel konularını hem de uyarı yaparak kapatan birisi ilk defa ilişki yaşayanların yaş ortalamasına dair bir analiz yapmaz . Ne yalan söyleyim sert bir çıkışınız olmuş sana ne kardeşim diye başlayan ... Bu cümle cok sert biraz daha sakin ve kibar olmak sizi stresten de korur .
Bunun istatistikleri yapılmış netten arayın zaten dökülür önünüze değil mi.

ben bu konunun bir nevi kayıt amaçlı açıldığını düşünüyorum ,malum günümüzde özelde yapılan kan testleri bile kayıda alınıyor aileye bildiriliyor .. hatta kondom ve diğer korunma ürünlerinin satışını da incelediklerini ve bir çoğunu yasaklayacaklarını okumuştum,sokakta sizi çevirip sorsalar sanane der geçeriz ama burda samimiyete inanıp cevap veriliyor, bence buda bir istatistik kaynak amaçlı konulardan biri zira aklı yerinde olan hiç kimse bir başkasının bu konuda yaşını öğrenip ona göre kendi hayatında uygulamaz. bence boş yere tartışıp birbirinizi kırmayın

cinselliği ergenliğe girdiğimde keşfettim 12 yaşları filan. cinsellik ilk çocukluk dönemlerinde görülmeye başlanan (2-6 yaş) ve hayat boyu devam eden bir süreçtir. anneler bilir özellikle erkek çocuklar 2-3 yaşından itibaren ereksiyon olmaya başla, bilinçdışı mastürbasyon yaparlar. tamamen içgüdüseldir. hissettiğinin ve yaptığının ne olduğunu bilmez, bu gayet doğaldır onlar için. akılları ermeye başladığında aldığı eğitim ve toplumsal kurallar doğrultusunda bu cinsel dürtüleri bir utanç ya da günah gibi görürler ne yazık ki, ancak zamanla çok doğal birşey olduğunu anlarlar. bazıları ise hiç anlamaz, bunu hissettiği, kendi içinde yaşadığı halde dışarda katı, ketum ve bu konunun kilitaltı olmasını ister. neyse. cinsellik insan varlığının ayrılmaz parçasıdır. tabu olarak görenlere saygı duyuyorum ama ben gayet biyolojik bi olay olarak görüyorum o yüzden bana da saygı duyulmasını isterim.

ilk birlikteliğimi 21 yaşında yaşadım. kadınlarda cinsellik şartlıdır erkeklere nazaran. aşk olmadan olmaz, bu konuda herkes hemfikirdir eminim. neyse ilişkim 2.5 sene kadar sürdü, ancak aşk nefrete dönüştü ve bitti. aradan zaman geçti. şimdi son 4 senedir aşık olduğum adamla sevişiyorum, güzel bir ilişkimiz var ama düzenli bir seks hayatımız yok malesef uzun mesafeli bi ilişki olduğu için.
neyse artık kavuşuyoruz. yakında nişan yapıcaz bikaç aya da evlilik sonra şu ülkede rahat rahat sevişiriz umarım.

bu arada konu cinsellik olunca iş paranoyaya kadar gitmiş. yahu çok boş sıkıntılar yük ediniyorsunuz kendinize. kimsenin işi gücü yok milletin çetenesini mi tutacak allah aşkına? =))

not: sevgili anneler, kız ve özellikle erkek çocuk anneleri. çocuğunuzun küçük yaşta istemdışı ereksiyon olduğu ve mastürbasyon yaptığı zaman lütfen onlara kızmayın, ayıplamayın, aşağılamayın. asla vurmayın onlara. çocuğunuzun psikolojisi ve ilerideki yaşamı için çok önemli bir detaydır. sevgiler.

Son düzenleme:

benim ne yazdığım açık ve net ortadadır,ama siz ne anlatıyorsunuz ben bişey anlamadım

opusmek cinsellikten sayiliyorsa, 19.
Yok illa bi birlesmeyse cinsellik o halde henuz olmadi yas hemen hemen 22 gibi bisey

konuyuı elestıren cogu tıpler merakla takıp edıyordur kesınlıkle yanı saçma buluyorsanız sıze gore saçma bana gore degıl hıc bır art nıyet yada bısey olmadan açtım ben 30 yasındayım ve cınsellık yasamadım evlenmeden yasamak bu sıtede nekadar ınsana normal geliyor merak ettım

Konunun acılış amacı nedir? Özel hayatı ifşa etmek midir? Yoksa belediye nikahının sevişmeye onay vermesi mi?

Yani şu yazılanları okuduğumda aaa ne kadar modern bir toplum olduk demedim ben. Bazı şeylerin gizli kalması daha güzel.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…