sanırım bu ülkenin zihniyeti hiçbir zaman gelişmeyecek... ya avrupada kızlar 16 yaşında cinselliğini yaşamış oluyorlar ve ilerde evlendiklerinde cinsellikle ilgili ne vajinismusmuş, ne başka birşeymiş hiçbir problemleri kalmadığı gibi aynı zamanda tecrübeli de oluyorlar... haa ben demiyorum tabiki herkes öyle olsun bu durum türkiyede de böyle olsun. Ama yaşayan yaşar yani yaşayan insanı da aaa kakaymış pismiş nasıl yapmış diye yargılamak kimseye düşmez. Burda sırf evlilik adıyla açılmış öyle mide kaldırmayan konular var ki... bazen şüpheleniyorum sırf yatmak içinmi evlenilmiş diye... aşkla sevişmek vardır, bir de zevk için sevişmek vardır. Herkes nasıl isterse istediğiyle yapabilir... ama kimse neden sevişmiş neden yapmış ya da yapmamış bilemeyiz.. ha mesela ben 25 yaşındayım ve nişanlıyım ve cinsellik yaşamaya da çekinmem 1 seneye evleniyoruz inşallah evlilik seksin yasallaştırılmış halidir diye bi laf var cidden yalan değil. Bu sitede öyle bi zihniyet var bayanlarda hep evliysen her türlü seks makbuldur. Nerdeyse grup biletövbe yarabbim artık bazı insanların geri kafalılığından saçmalaya başladm lütfen ne saçmaymış ne aptal konuymuş bilmemneymiş diye konuşmayın size saçma geliyorsa da yazmazsınız. Her kadının cinselliğe merakı vardır saçma diye birşey söz konusu olamaz bunu yazanlar da meraklıdır eminimki... neyse uzatmayayım benim demek istediğim bu ülkede cinsellik konusu açıldımı insanların önünde hep bir duvar var. Bu duvar aşılmalı ve insanlar kendilerini biraz geliştirmeli diye düşünüyorum...
Hakkaten bak onu ben de anlamıyorum bekarken elini tutmayı bahsetmekten çekiniyorlar bazı tip kadınlar diyorum genellemiyorum evlendikten sonra hiç çekinmeden her detayı bas bas anlatıyorlar ben çok duydum e ne değişti imza atınca mahrem olmuyor mu
evet imza atılınca tabi ki mahrem olmuyor,ayrıca evlilik dışı ilişkilerden kaynaklanan sırf imza atılmadı diye boğulan minnacık bebelerin gizli doğum yapan annelerin türkiyede de ,avrupadada çok örnekleri var ,sırf bu yönden bile bakıldığında evliliğin önemi aşikardır,sevgiler.
Nasıl mahrem olmuyor? Orası yatak odası yani illa ki mahrem bence yani en azından bekarken mahremse evliyken de öyledir diye düşünüyorum herkesin fikri kendine tabi
Evliliğe önemsiz demedim ki yanlış anladınız sanırım
ben kadın ve erkek ilişkisindeki mahremiyetten bahsettim konu o olunca ,,kadının yatak odasındaki detayları anlatması kadınlar arasında bende etik bulmuyorum ve böyle insanları hiç dinlemeden uyarı yaparak sorunu kökten çözerim.
siz bence kendinizi onaylama duygusu yaşıyorsunuz ya da hikaye dinlemek istiyorsunuz. Bulunduğu ortamda bayanların cinsel konularını hem de uyarı yaparak kapatan birisi ilk defa ilişki yaşayanların yaş ortalamasına dair bir analiz yapmaz . Ne yalan söyleyim sert bir çıkışınız olmuş sana ne kardeşim diye başlayan ... Bu cümle cok sert biraz daha sakin ve kibar olmak sizi stresten de korur .
Bunun istatistikleri yapılmış netten arayın zaten dökülür önünüze değil mi.
konu silinmez. sadece kapatılır. bu arada konu içeriğini de silmek yasaktır.bu konuyu sılebılırmısınız yaa lütfen nerden oluyor bılmıyorum
konu silinmez. sadece kapatılır. bu arada konu içeriğini de silmek yasaktır.
cinselliği ergenliğe girdiğimde keşfettim 12 yaşları filan. cinsellik ilk çocukluk dönemlerinde görülmeye başlanan (2-6 yaş) ve hayat boyu devam eden bir süreçtir. anneler bilir özellikle erkek çocuklar 2-3 yaşından itibaren ereksiyon olmaya başla, bilinçdışı mastürbasyon yaparlar. tamamen içgüdüseldir. hissettiğinin ve yaptığının ne olduğunu bilmez, bu gayet doğaldır onlar için. akılları ermeye başladığında aldığı eğitim ve toplumsal kurallar doğrultusunda bu cinsel dürtüleri bir utanç ya da günah gibi görürler ne yazık ki, ancak zamanla çok doğal birşey olduğunu anlarlar. bazıları ise hiç anlamaz, bunu hissettiği, kendi içinde yaşadığı halde dışarda katı, ketum ve bu konunun kilitaltı olmasını ister. neyse. cinsellik insan varlığının ayrılmaz parçasıdır. tabu olarak görenlere saygı duyuyorum ama ben gayet biyolojik bi olay olarak görüyorum o yüzden bana da saygı duyulmasını isterim.
ilk birlikteliğimi 21 yaşında yaşadım. kadınlarda cinsellik şartlıdır erkeklere nazaran. aşk olmadan olmaz, bu konuda herkes hemfikirdir eminim. neyse ilişkim 2.5 sene kadar sürdü, ancak aşk nefrete dönüştü ve bitti. aradan zaman geçti. şimdi son 4 senedir aşık olduğum adamla sevişiyorum, güzel bir ilişkimiz var ama düzenli bir seks hayatımız yok malesef uzun mesafeli bi ilişki olduğu için.
neyse artık kavuşuyoruz. yakında nişan yapıcaz bikaç aya da evlilik sonra şu ülkede rahat rahat sevişiriz umarım.
bu arada konu cinsellik olunca iş paranoyaya kadar gitmiş. yahu çok boş sıkıntılar yük ediniyorsunuz kendinize. kimsenin işi gücü yok milletin çetenesini mi tutacak allah aşkına? =))
not: sevgili anneler, kız ve özellikle erkek çocuk anneleri. çocuğunuzun küçük yaşta istemdışı ereksiyon olduğu ve mastürbasyon yaptığı zaman lütfen onlara kızmayın, ayıplamayın, aşağılamayın. asla vurmayın onlara. çocuğunuzun psikolojisi ve ilerideki yaşamı için çok önemli bir detaydır. sevgiler.
benim bu bölümü kapatma yetkim yok.yetkili arkadaş geldiğinde kapatır.kapatırmısnız ozamn rıca edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?