kaç yasında cinsel hayatınız basladı??

hayır sızın tavırlarınız dalga geçer gıbı ısrarla benım konumlarına yorum yazıyorsunuz

Dalga gecmiyorum ki, gayet normal yorumlar yazıyorum. Siz öyle algılıyorsunuz demek ki? Konu acıyorsanız yorum da yapma hakkına sahibim. Maalesef yorumcu üye secme hakkına sahip değiliz.

Dalga gecmiyorum ki, gayet normal yorumlar yazıyorum. Siz öyle algılıyorsunuz demek ki? Konu acıyorsanız yorum da yapma hakkına sahibim. Maalesef yorumcu üye secme hakkına sahip değiliz.

konu kısısel tartışmaya dönecek sanırım kapatılırsa uye olur yonetıcılere sesleniyorum lütfen yardımcı olurmusunuzz konunun kapatılmasını rıca edıyorum

konu kısısel tartışmaya dönecek sanırım kapatılırsa uye olur yonetıcılere sesleniyorum lütfen yardımcı olurmusunuzz konunun kapatılmasını rıca edıyorum

Kötü İçerik butonuyla bildirdim ben.

Hoscakalın

başlıga cevap verıyorum

bir hayli gec basladı bacım

seslı güldüm ..... ıyı yada kötü yorum yapılabılır buraya bı konu acıyosan her yoruma acksın demektır.... ayrıca dalga gecıyolar demıssın sende mılletı azarlıyosun? bu hakka sahıpmısın sence.....????

bu nasıl iş ya :) İnsanlar alınır mı kırılır mı demeden dalga, hakaret, alay, tersleme her türlü yorumu yapma hakkına sahiptir ama iş konu sahibine gelince sakinlikle bütün yorumlara göğüs germek zorunda mıdır

Ben 19 yasindayim ve henuz bir cinsel birlesme yasamadim ancak karsi da degilim. Ama bunu uzgunum ama turk erkekleriyle yapmayi dusunmuyorum cunku hepsi butun kizlarla seviseyim ama esim bakire olsun dusuncesindeler ve tek dertleri sex. Sex yaptiktan sonra karsi tarafa, bayanlara ahlaksizmis gibi davranip ayrilan dahi var. Bu zihniyete sahip biriyle iliski yasayabilecegimi sanmiyorum

cinsel hayatınız kaç yaşında başladı denmiş, bende bunu kendimce cevapladım. cinsel hayatımı da açık açık anlatmadım. iki şevişiyoruz kelimesi mi rahatsız ediyor sizi? insanlar nasıl "cinsellik, sevişmek, seks" kelimelerini gördüğü an rahatsız oluyorsa olmayanlar da var. modern bir toplum olmakla alakası yok şahsen bu ülkede modernlik popülerlikten daha fazlası değil. insanların algısı farklıdır. benim algımda insani bi duygu bastırıldığı sürece çarpıklaşır. aldığım eğitimle doğru orantılı bi durum. benim suçum değil bu konulara sizden daha farklı bi bakış açısıyla bakmak, sizin de suçunuz olmadığı gibi. o yüzden lütfen beni yargılamayın.

anneler için not yazdım aklıma gelmişken, çünkü etrafımda çok şahit olduğum bir durum. çocuklarına öfkelenen, kızan hatta vuran anneler gördüm kendi ayıp kavramlarıyla çocuklarına yaptıkları işkencenin farkında değillerdi. üzücü bi durum bu. başka da bi amacım yok. herkes sizin pencerenizden bakmak zorunda değil dünyaya. zaten saygı bunun için var.

Son iki konunuza ve azarlama oranınıza bakarak diyebilirim ki, İnşallah bir an önce uygun bir ada bulup evlenirsiniz.

Yoksa bu bastırılmış duygularınızla millete çemkire çemkire insan bırakmayacaksınız hayatınzda

Konu sahibi bir söylemiş cevap verenler maşallah konu sahibine yağdırmış. Haksızlık etmeyin. Kendince merak ettiği bir konuyu sorduğu için yadırgayamazsınız. Evliler yatak odalarını, pozisyonlarını anlatırken iyi, bekarların merak ettiği bir konuyu sormaları mı kötü? Üstelik dalga geçme aşamasına kadar gelinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…