benim ne yazdığım açık ve net ortadadır,ama siz ne anlatıyorsunuz ben bişey anlamadım
Konunun acılış amacı nedir? Özel hayatı ifşa etmek midir? Yoksa belediye nikahının sevişmeye onay vermesi mi?
Yani şu yazılanları okuduğumda aaa ne kadar modern bir toplum olduk demedim ben. Bazı şeylerin gizli kalması daha güzel.[/QUO
hamıleler cınsel hayatınız nasıl gıdıyor konusu acılınca ozel hayat olmuyormu ??
hamıleler cınsel hayatınız nasıl gıdıyor konusu acılınca ozel hayat olmuyormu ??
nikim insanları terslemek için mi konu açıyorsunuz?[/QU
hayır sızın tavırlarınız dalga geçer gıbı ısrarla benım konumlarına yorum yazıyorsunuz
hayır sızın tavırlarınız dalga geçer gıbı ısrarla benım konumlarına yorum yazıyorsunuz
Dalga gecmiyorum ki, gayet normal yorumlar yazıyorum. Siz öyle algılıyorsunuz demek ki? Konu acıyorsanız yorum da yapma hakkına sahibim. Maalesef yorumcu üye secme hakkına sahip değiliz.
konu kısısel tartışmaya dönecek sanırım kapatılırsa uye olur yonetıcılere sesleniyorum lütfen yardımcı olurmusunuzz konunun kapatılmasını rıca edıyorum
Kötü İçerik butonuyla bildirdim ben.
Hoscakalın
seslı güldüm ..... ıyı yada kötü yorum yapılabılır buraya bı konu acıyosan her yoruma acksın demektır.... ayrıca dalga gecıyolar demıssın sende mılletı azarlıyosun? bu hakka sahıpmısın sence.....????
Konunun acılış amacı nedir? Özel hayatı ifşa etmek midir? Yoksa belediye nikahının sevişmeye onay vermesi mi?
Yani şu yazılanları okuduğumda aaa ne kadar modern bir toplum olduk demedim ben. Bazı şeylerin gizli kalması daha güzel.
Cümlelerim biraz uzun olmuş yüklem tümleç falan filan derken hak verdim size anlayamamakta .
Bilgi arayışınızda başarılar ...[/QU
BU KONUDA NASIL BİR BİLGİ ARAYIŞI İÇİNDE OLABİLİRİM Kİ EVLİ BARKLI ÇOLUKLU ÇOCUKLU BİR BAYANIM,HALA ANLAMSIZ ANLAMSIZ CEVAPLAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?