Ben 19 yasindayim ve henuz bir cinsel birlesme yasamadim ancak karsi da degilim. Ama bunu uzgunum ama turk erkekleriyle yapmayi dusunmuyorum cunku hepsi butun kizlarla seviseyim ama esim bakire olsun dusuncesindeler ve tek dertleri sex. Sex yaptiktan sonra karsi tarafa, bayanlara ahlaksizmis gibi davranip ayrilan dahi var. Bu zihniyete sahip biriyle iliski yasayabilecegimi sanmiyorum
Demek hepsiyle tanıştın. Ne güzel...
kocasına onu arzuladığını söyleyemeyen hanıma taktikler verebilen hatunlarız,hemde maşallah ayrıntılarıyla anlatabiliyoruzda bu taktikleri ne zaman uygulamaya başladığımızı söyleyincemi çirkin oluyoruz...
her iki durumdada bi tuhaflık yok..
merak etmiş sormuş işte ne var bunda..
kız bekar diye sanırım bu tantana...
bırakalım bu ayakları...
kocasına onu arzuladığını söyleyemeyen hanıma taktikler verebilen hatunlarız,hemde maşallah ayrıntılarıyla anlatabiliyoruzda bu taktikleri ne zaman uygulamaya başladığımızı söyleyincemi çirkin oluyoruz...
bırakalım bu ayakları...
akandeniz, bence çirkin! Sence değil. Sen yorumunu yap, benim yorumum üzerinden fikir yürütme, bu iki oldu.
Geçelim bu ayakları işimize baksın, herkes kendi yorumuyla ilgilensin başkasınınki ile değil.
hepsiyle tanıştın demenız agır olmuş bıraz genelleme yaparak soylemıs hanfendı
bırakalım bu ayakları...
Ben 19 yasindayim ve henuz bir cinsel birlesme yasamadim ancak karsi da degilim. Ama bunu uzgunum ama turk erkekleriyle yapmayi dusunmuyorum cunku hepsi butun kizlarla seviseyim ama esim bakire olsun dusuncesindeler ve tek dertleri sex. Sex yaptiktan sonra karsi tarafa, bayanlara ahlaksizmis gibi davranip ayrilan dahi var. Bu zihniyete sahip biriyle iliski yasayabilecegimi sanmiyorum
senin yorumunu okumadım bile...
nem kapma olayında çığır açmaya başladın...
sence çirkinse anlatma..
ben yine kendi yorumumu yaptım..
senin mesajından alıntı yapardım seninle alakalı bi durum olsa..
geçmiş gitmiş muhabbet ne dert olmuş arkadaş..
senin takipçin değilim.....
olmayada hiiiiiiiiççç meraklı değilim...
bencede evlılık olmalı dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?