- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
bende 26da hamıle kaldım 27de dogurcam. bencede evliklik iyi gidiyor ve en az bir sene geçtiyse çocuk düşünülmeli. yaş küçükkken vücütt kendini çabuk topluyor. daha çabuk eski halıne dönüyorsun. çevremde öyle 2 çocugu var benden fit duruyor . ben kısmet olurda saglıkla alırsam çok saglık sıkıntısı falan yaşamazsam bebekle ilgili 1 yaşındayken 2.ciye hamıle kalmak istiyorum. beraberce büyürler. arkadaş olurlar birbirlerine. bende 3 sene yıpranırım sonra rahata ereriz. hemen çok çok kıskançlık yaşamazlar. daha çabuk kabullenirler gibime geliyor. bakalım allah bizim için neler planlamış şimdilik böyle düşünüyorum biz eşimle 7 senedir tanışıyoruz. 2 sene nişanlı kaldık. 2 senedir evliyiz. herşey yolundaysa 26 çok iyi bence...
anneliğin yası yok.maddi manevi evliliğnde hersey yolundaysa hiç bekleme diycektim ama kayınvalidenle aynı evde bence zor olur ayrı eve cık biran önce.bende hiç istemem kimsenin karısmasını ne evime ne cocuguma.1 yıllık evliyim( 23 yaşındayım ),Rabbme şükür hamileyim şimdi ve hiç hazır değildim inan evet yapmak için ugrasıyorduk ama psikolojik olarak hiç mi hiç hazır değildim hala da değilim ama o senin içinde büyümeye başlıyor ya o zaman anneliğini hissediyorsun.koruma kollama iç güdün başlıyor.bebiş daha karnındayken sevdiriyor kendini.düşünsene senin bi parcan canından can. ama dediğim gibi şartların müsait değilse 1 seneden hiç bişeycik olmaz.bekle ayrı evine gec düzenini kur sonra bebişin gelir inş.
mutluluklar diliyorum
Canım çok teşekkür ederim yorumun bana iyi geldi umut verdi..Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..:)
Kızlar ben de çocuk sahibi olmayı planlıyorum ama bir yandan hazır olmadığımı düşünüyorum.Ama öteki yandan yaşım çok da küçük değil git gide daha da zor olmasından korkuyorum.(yaşım 26 bu arada) Bir iki sene daha beklemek istiyorum.
Sİz kaç yaşında doğum yaptınız?Çok mu geç kalıyorum acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?