Kaç yaşında doğum yaptınız..:)

bende hep ikisini peşpeşe istedim. 10 yılda çekeceğimi 5 yılda çekerim ikisi bir okula gider ikisi bir büyür diye ama eşim istemedi. şimdi rahata erdim tekrar düşünüyorum kızım 5,5 yaşında ama pişmanım ard arda yapmadığıma toptan kurtulcaktım.. zaten tedavisizde olmuyor çocuğum umarım tez kalabilirim 2.yede.

bende kayınvalidemle oturuyorum. ama hiç karıştırmadım.çok gerg,nlik yaşandı ama tınmadım. hamileyken yeri geldikçe karıştırmayacağımı söyledim. onun acısınıda tatlısınıda ben yaşayacamki anne olduğumu anlayayım dedim.çocuğun sesini duyar duymaz inerdi aşağıya.. uygunlarmı değillermi demezdi. ama hep geri gönderdim çocuk bakımındada kardeşimden dolayı tecrübeli olduğum için hiç sorun yaşamadım. ama ben altta oturuyorum o avantajım var. ama buna rağmen sıkıntı yaşadımda bunlar çocuk sahibi olmana engel olmasın yaş yerinde saymıyo çünkü

Off çok korkuyorum kızlar bi yandan okadar çok çocuk istiyorum ama bi yandan da hepten o evde kalırız iyice diye ertelemek istiyorum..Yok lohusalıktı yok çocuk büyüsündü derken beni oyalıycaklar biliyorum ben
Ama bi yandan da ha deyince olmuyo inşallah ilerde bi sorunla karşılaşmam da ha deyince oluverir..

yaşım 27 inşallah 28 de bebişimi kucağıma almış olacağım.

bende 23 yaşındayım çocukları çok severim ama hiç beklemediğimiz bir anda öğrendik bebegimizin olacağını, biz okulları bitirip meslek sahibi olalım ki en iyi şartlarda yetiştirelim diyorduk ama hamile olduğumu öğrendiğim an herşey uçtu gitti kafamdan eşimin sevinçten gözlerinin içinin dolması bana farklı bakması hayatımdaki en güzel şeydi.. sevdiğim insandan bi can taşımak mükemmeldi.. bebegimi hissetmeye başladım ve ona okadar bağlıyım ki içteniçe herkesten kıskanıyorum onu...

ben ilk kızımı 18 yaşında kucağıma aldım şimdi 22 yaşındayım ikincisine hamileyim Allah nasip ederse
..........

bence hiç düşünme cnm ideal yaştasın bence hem çocuk taşınmanıda kolaylıştıracak çünkü ev küçük diyosun bahanende olur :))))))))

güzel bir evliligin ve herşeyi yaşadığını düşünüyorsan yap
ben 22 yaşında dogum yaptım hatta bebeğim 24günlük :)
ikinciyi 30 32felan düşünüyorum.

kızlarr yazdıklarınızı okudum okudum....bende 27 yaşındayım.Yaklaşık 1.5yıldır evliyim eşim bebek diyinceee bi korku sardı içimii anlamadım aslında cokta ufak diilim..şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca 18 yaşlar 21 yaşlarrr biz bayaa yaşlanmısızz size göree...cok mu erken daha bekliyelimmi die düşünürkenn beynimi açtınız bi anda...hala korkularım yokmu var tabi ama bakalım eylül ayında hamile kalanlar arasına bende katılıcam gibi geliyo Allah ın izniyle

kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman olmalı bence. başkası şu yaşta doğurmuş diye bakarak çocuk sahibi olunmaz. ben 33 yaşındayım yakında 34 olacağım ve ilk hamileliğimi yaşıyorum. bu güne kadar kendimi hazır hissetmiyordum, dolduruşa gelip çocuk sahibi olsam manevi yükünü taşıyamayabilirdim. ama artık hazır olduğumu hissediyorum.
anne ile çocuk arasındaki yaş farkı da gözünüzü korkutmasın, benim annemle aramda 30 yaş var, her zaman hayatta beni en iyi anlayan, bana en yakın olan, her derdimi bilen en iyi arkadaşım olmuştur. hakkınızda hayırlısı olsun

hmm hangisini sölesem
21 yaşında oğlum oldu
23 yaşında kızım oldu

iyiki de oldular... onları çoook seviyorum pamuk şekerlerim benim...

ben 30 yaşındayım. geçen sene evlendim. kasım sonu kızıma kavuşacağım. olgun bir anne olacağım diye kendimi teselli etsemde genç anneleri ve aynı boyda kızlarını görünce iç geçirmiyor değilim....

25 yasinda evlendim tam tamina 1.senede ilk ewlilik yildonumumuzde hamile kaldim :) şu an hamileyim tam 27 olmadan dogurucam insallah. 26 normal bence calismalara basla hemen olmayabilir cunku. 4.denememde oldu cok sukur benim.. Yillarca ugrasanlar var bilemezsin ne zaman olacagini.

22 de evlendim, 24 te anne olucam.hep genç anne olmak istemişimdir. Ama evlenince korktum ve korundum. simdi Geç bile kaldığımı düşünüyorum. Çok güzel bi duygu. Rabbim herkese yaşatsın...
Ikinci bi tarafı ben ders falan çalışarak, güle oynaya hamilelik geçirdim. Yaş ilerledikçe türlü dertler oluyo. Risk artıyor. Kilolar kalıyor diye duyuyorum. Ben 15 kilo aldım ama hiiiç çaktırmıyorum. 25 te bi tane, 28 de ikinci en mantıklısı. Ben 24, 27, 30 istiyorum:)) Allah nasip ederse tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…