Kaç yaşında doğum yaptınız..:)

sizinle aynı yaştayız evlilik olarak 1.5 ay öncesiniz bebeğiniz hayırlı olsun allah devamını getirsin. bir an önce sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. bende bebek istiyorum ama eşim 1 yıl dolmadan erken diyor

buradaki bayanlar genelde genç anneler anladığım kadarıyla ben de 33 yaşında evlendim 34 de ilk bebeğimi kucağıma alıcam 20 hafta m kaldı bebişime kavuşmaya

bende ilk bebeğimi 30 yaşında kucağıma aldım ALLAH nasip ederse şimdi 2.ciyi 34 yaşında doğurmuş olacağım bence de ne kadar erken olursa o kadar güzel çocuğunla arkadaş gibi büyüyen genç bir anne olmak isterdim ama kısmet böyleymiş ALLAH herkese hayırlısını versin

ben kızımı 21 yaşında doğurdum şimdi 11 haftalık hamileyim,nasipse haziranda doğacak 29 yaşında olucam ilkim çok erken oldu bunda tam zamanı diye düşünüyorum...

bende gebelik düşünüyorum geçen kontrole gittim. doktorum (27 yaşındayım) ilk doğum için 28 i pek geçmemenizi tavsiye ediyorum dedi. ee bende istiyordum zaten yakında çalışmalar başlarız sanırsam.

ben eşimle 17 yaşında tanıştım.2 yıl flört ettik.üniversite okumaya başladım.1. sınıfın yazında okurken evlendim.okulum bitti.kasım ayında işe başladım ve işe başladığım ayda hamile kaldım:)çok istiyordum zaten bebek de bizi kırmadı.inşallah hayırlısıyla kavuşuruz ve 23 yaşımda anne olucam

22 yaşımda doğum yapmış olacağım
çok erken diyenler vardı ama benim için çok normal. 2 yıllık memurum. 1 yıllık evliyim.

ben de 27 yaşında 6 aylık evliyim. bi yandan çocuğumla aramda yaş farkı daha da ilerlemesin diyorum,biyandan da daha evliliğe alışamadım çocfuğa nasıl alışayım diyorum. ben de kararsızım

Kızımı 34 yaşındayken kucağıma aldım.Allah kısmet ederse bu bebeğimi de 38 yaşımda dünyaya getireceğim :)

Kocişle birbirimizi geç bulunca çocuk için de epey bir gecikmiş olduk :) Sağlık olsun,geç olsun da güç olmasın :)

En erken we en sık doğum yapan benimdir heralde bu sitede :)) 2008 de ewlendim.. 2010 da ilk oğlumu kucağıma aldım.. 2011 de kızımı kucağıma aldım.. Gelgelelim bu seneyeeee :))) Söylemesi ayıp 2013 marttada bi oğlum daha olucak inşallahh.. Bu arada yaşımı sorarsanız 22 yaşındayım.. 22 yaşında 3 çocuk annesi.. Ama herşeye rağmen ewli mutlu we 3 çocukluuuuu D

Vaaay! Maşallah:) Bu ne hız:) Ben 29. yaşımda ilk oğluşumu alıcam kucağıma inşallah:)

oğlumu 19 yaşında kucağıma aldım Allah izin verirse bu senede ikinci bebeğimi kucağıma almayı planlıyorum 32 yaşındayım
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

oğlumu 19 yaşında kucağıma aldım Allah izin verirse bu senede ikinci bebeğimi kucağıma almayı planlıyorum 32 yaşındayım
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

uzun bi ara vermişsin ilk bebek kadar heycanlısındır herhalde bende güzel haberlerini bekliyorum canım benim Allah isteyen herkesin bi kösede de senin gönlüne göre versin inşallah

uzun bi ara vermişsin ilk bebek kadar heycanlısındır herhalde bende güzel haberlerini bekliyorum canım benim Allah isteyen herkesin bi kösede de senin gönlüne göre versin inşallah

evet baya uzun oldu ara hayırlısı olsun
bir türlü cesaret edemedim demekki zamanı varmış geçen ay içime düşen bebek sevgisini özlemini anlatamam şaştım kaldım resmen doğurasım geldi
ilk iş bariyeri kaldırttım (spiral )
şimdi beklemedeyim bu ay umudum yok malum tatil vardı biraz ayrı kaldık hayırlısı bakalım ben burayı okudukça zaten o kadar seviniyorum ki kendimi unutuyorum bazen
rabbim isteyen herkese versin
ben ilk olacakmış kadar heycanlıyım çünkü boyumca oğlum var neler yaşadım nasıl belirtiler yaşamıştım hayal meyal hatırlıyorum
umarım bende zamanı geldiğinde burdan haykırırım meleğimin benimle olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…