- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
24 te kucagıma aldım.şimdi düşünüyorumdagec bile kalmışım.ne kadar erken olursa okadar az yıpranıyosun.
27 yaşındayım 5 aylık evliyim 2 aylık hamileyim. Ben aslında evliliğim oturuncaya kadar bebek düşünmüyordum ama eşim istiyordu. Biraz onun etkisinde kaldım birazda doktor pko teşhisi koymuştu o yüzden ya olmazsa korkumdan korunmayı bıraktım. Ufaklıkta hiç bekletmedi koştu geldi sağolsun:) Ben aslında çok daha erken anne olmak isterdim ama koca bulamadım napayım:)
En erken we en sık doğum yapan benimdir heralde bu sitede :)) 2008 de ewlendim.. 2010 da ilk oğlumu kucağıma aldım.. 2011 de kızımı kucağıma aldım.. Gelgelelim bu seneyeeee :))) Söylemesi ayıp 2013 marttada bi oğlum daha olucak inşallahh.. Bu arada yaşımı sorarsanız 22 yaşındayım.. 22 yaşında 3 çocuk annesi.. Ama herşeye rağmen ewli mutlu we 3 çocukluuuuu D
oğlumu 19 yaşında kucağıma aldım Allah izin verirse bu senede ikinci bebeğimi kucağıma almayı planlıyorum 32 yaşındayım
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
uzun bi ara vermişsin ilk bebek kadar heycanlısındır herhalde bende güzel haberlerini bekliyorum canım benimAllah isteyen herkesin bi kösede de senin gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?