Kaç yaşında doğum yaptınız..:)

20 yaşında evlendim
21 yaşında oğlumu kucağıma aldım
30 yaşındayım Allah nasip ederse 2 gün sonra kızımı kucağıma alacağım
genç anne olmak bence her yönden avantaj şimdiki aklım olsa ikinci bebek için 9 yıl beklemezdim
kesinlikle anne olmayı ertelememeli hiç bir kadın

ılkı 21 ıkıncısı 27 cnm

30

Hiç geç değil,ne zaman hazır hissedersen o zaman doğru zamandır.

çocuk sahibi olamayan o kadar çok insan varken hiçbir yaşa geç dememelisiniz bence.. erkenden de veren geç de veren Allah, hiç vermeyen de Allah sonuçta

anneciğim de çok genç yaşta anne olmuş fakat daha sonra bebeğini kaybetmiş, yani abimi, sonra yıllar boyu bi türlü hamile kalamamış, tam yaş 39 oldugunda hamile kalmış ve 40ta ben dünyaya gelmişim

kendim 25 yaşımdayım daha evlenmeme bile nerden baksan iki sene var, kısmetse o da tabi

31 yaşındayım Ocakta da 32 olucam ve henüz çalışmalara bile başlamadım:2:

Tabi ki gönül isterdi ki 30'lara varmadan hamilelik sayfasını kapatalım ama hedefler başka noktalara götürüyor insanı. Kariyerdi kilolardı derken zaman akıp geçti bile. Umarım 2013 yılı benim içim güzel sürprizlere gebe olur (tabi bende olsam fena olmaz )

25 yaşında evlendim şu anda 26 yaşındayım hala 26 nın içindeyken de anne olacağım inşallah...........

bu durum biraz da cevren ve yasadigin sartlarla alakali..en basitinden 4 yillik bir universitede okuyorsan eger 21-22 den once okulun bitmiyo zaten..ee haliyle o yasta da evlenip hemen cocugun olamaz..
ben 25 te evlendim. 28 e kadar istemedik cocuk ve 28 de ilk cocugum oldu, 31 de de 2. geliyo insallah

üremenin çok zorlaştığı şu günlerde ne kadar erken anne olursan o kadar iyi olur.sen zaten bu konuyu açarak aslında bir karar vermişsin sanırım.aslında anne olmayı istiyorsun ama cesaret yok gibi.emin ol ki onun varlığını hissettiğin ilk gün anneliğe hazır olduğunu anlarsın.her kadın anne doğar.bu bizim genlerimizde var.rabbim bu sevgiyi bizim dna mıza işemiş sanırım.

24 yaşında evlendim şuan 25,5 yaşındayım ve 6 haftalık hamileyim:) Allah nasip ederse inşallahhhh Rabbim izin verirse 26da anne olacağım:)) benim yaşıtlarımın 2 çocuğu var yav :)

33 te evlendim, bilinçli, istekli ve çooook keyifli ve bir hamilelikten sonra 36 da kızımı kucağıma alacağım inşallah...40 ımda da ikinci bebeğimi doğurmak istiyorum...geç kaldım mı demiştiniz siz ???

19 yaşında evlendim .Nasip olursa 21 yaşında ilk bebeğim olcak.

ben de 27 yaşındayım 3.5 aylık evliyim geçmişten bugüne anne olmak hep tek hedefim olmuştu. eşim bir sene beklemek istiyordu en baştan bende 1 yıl bekleme süresini uygun gördüm. kpss sınavına girdim 85 aldım tercih yaptım az da olsa umudum var olmazsa haziranda olacak insallah. niyetim nisan mayıs gibi bebek düşünmek ama o kadar beklemeye bile sabrım yok gibi :). eşimi ikna etmek de zor görünüyor.

şuan 24 bebğim geldiğinde 25 olacam allah nasip ederse kendini hazır hissetmen önemli tabi ama tecrübeli arkadaşlar da yazmış yaş faktörü de önemli allah gönlüne göre verisin inşallah

27 yaşındayım 5 aylık evliyim 2 aylık hamileyim. Ben aslında evliliğim oturuncaya kadar bebek düşünmüyordum ama eşim istiyordu. Biraz onun etkisinde kaldım birazda doktor pko teşhisi koymuştu o yüzden ya olmazsa korkumdan korunmayı bıraktım. Ufaklıkta hiç bekletmedi koştu geldi sağolsun:) Ben aslında çok daha erken anne olmak isterdim ama koca bulamadım napayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…