Kaç yaşında doğum yaptınız..:)

ben ilk çocuğumu 28 yaşında doğurdum ikinciyi ise 32 yaşında arada hamileliğin zor geçmesi doğumun zor ya da kolay geçmesi açısından hiç bir fark göremedim vücudum da ikincide daha rahat toplandı 35 yaşına kadar hamilelik ve doğumun daha da zorlaşacağına inanmıyorum ben çevremdeki insanlar da hep ara verdiler ilkini 23-24 yaşında doğurup ikinciyi 32-33 de doğuran oldu onlar da hiç sıkıntı yaşamadı

ilk çocuğum 32 yaşımda kucağıma alacağım :) 6.5 sene hiç düşünmedik eşimle sonra dedik zamanı geldi yaşım da sınıra dayanda eşimde 35 yaşında. Çevre baskısı vs derken bir baktım hamileyim :) 3 sene evvel bir gebelik yaşadım hemde ikiz di hiç hazır değildim. düşük oldu. Şimdi gerçekten hazırım. Bazen kendime kızıyorum bende mi sorun var diye..Annelik hormonlarımın gelişmediğini düşünüyorum. Nasip olursa 1. yaşında 2. bebeği bile isteyebiliriz eşimle :)

İlk doğumumu 28 yaşında yaptım.Rabbim şimdi bize 2.mucizemizi verdi.
34 yaşında doğuracağım inşallah onu da.

selamlarrr..
kızıma 23 yaşımda doğum yaptım şimdi ikinci çocuğuma hamileyim(8+2 haftalık) Rabbimin izniyle 27 yaşındada bu bebişimi kucağıma alacağımm :)

Şu an ilk çocuğuma hamileyim ve 32 yaşındayım. Hala da anneliğe hazır olduğumdan emin değilim

Ben kendime bakamıyorum çoğu zaman bebeğe nasıl bakacam diye korkuyorum doğrusu bana eşim bakıyordu şimdi iki çocuğa birden bakacak zavallı... Çoğu zaman yemek yemeyi bile unuturum

verdiğim ara kariyerime ağır bir darbe vuracak sonrasında ne yapacağım bakalım bilmiyorum aslında kariyerim açısından 1 sene daha beklemem gerekiyordu ama çok istedim düşünmedim artık ve işimi boşverdim ama şimdi düşünüyorum bazen nasıl olacak diye...

Hayat şartları da insanı zorluyor bazen

3 yıllık evliliğimin ardından bebek istedik ve 25 yasımda bebgiğimi kucagıma aldım.ALLAH OLMAYANLARADA NASİP ETSİN.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…