Kaç yasında evlendiniz?

ayyy herkes çok erken evlenmiş 23 yaşındayım hala bekarım evdemi kaldım yoksaakafamçokkarıştı

Son düzenleme:
20 yaşında tanışma. 23 te evlenme:)) çok şükür mutluyum.
şu an yaş 30 uz. ama çok büyük bir sıkıntımız var. bebeğim yok. aslında erken veya geç diye bir kavram yok. önemli olan doğru olanı bulabilmek...

sadece erken evlenmenin şöyle bir avantajı var;
maddi manevi birşeyler yapabilmek için önünde daha fazla vaktin oluyor.

ah Allahım birde hayırlı evlat nasip kısmet etsen :)

ayhh canım inşallah cok yakın zaman da bebeğini kucagına alırsın :)

27 yaşındayım evliliğin eşinden döndüm yaşadıklarım yüzünden sanırım uzun süre evelenmicem.:1no2:

gnr,

sağol canım.. insan hayatında hiç bir şey dörtdörtlük olmuyor. inşallah bakalım belki 2010 bana bir bebeiş getirir...

eşimi tanıdığımda 15 yaşındaydım.19 yaşında evlendim şuan 27 yaşındayım.rabbim herkese benim evliliğim gibi bir evlilik versin hatta daha güzelini....evli mutlu çocuklu...

Ortaokuldayken bi arkadasımızın annesi bize geleceği evliliği falan anlatıyordu. Lise üni vs sizin evlenmeniz 25-26 yı bulur fln dedi. Ben de neeeeee 25 miiiiiiiii ben kesinlikleeee o yaşa kadar beklemem cok gec dedim (tabi 11 de 25 ne kadar uzak görnüyor) Severim ben büyük büyük laflar etmeyi okuldu işti 25i buldu :)) Erken yasta cocugum olsun isterdim o da 30 u bulacak bu gidişle

eşimi 17 yaşımda tanıdım.19 yaşımda evlendim şu anda 24 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim.şu anki aklım olsaydı yine eşimle evlenirdim ama ya şu anki yaşım yada 25-26 yaşında evlenmek isterdim

Hmmm çok erken evlenenler varmış .Hepinizi allah mutlu mesut etsin
Evlilik düşüncesine o kadar uzağım ki en az 2 senesi var .Yaşımda 26

28 yasında evlendim ve hep kafamdaki ideal yaştı öyle oldu :>)

Çevremdekiler hep derler erken evlenme falan filan
Evliliğin geçi erkeni olmaz ki ya.
Bi gün biri çıkar karşına onu çok seversin
Ömür boyu sevgili kalacak halin yok ya ellbette bir gün evleneceksn
Herşey kısmet.
Bende bekarım
Ama hep 22 yasımda evlenmek istemişimdir :)

23 yasimda evlendim. Keske kocami daha önce tanisaymisimda daha erken evlenseymisim

Ben üniversedeyken hep 25 imde evlencem derim.ama öyle bi aşık oldum kiii:) atanmamla evlenmem bir oldu22 yaşında evleniverdim İyiki de evlenmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…