Kaç yasında evlendiniz?

24 de evlendim ne 1 sene öncesi ne sonrası
tam vaktiydi bence

Buraya şu yaşımda evlendim yazmayı çok isterdimm ama daha evli değilim ne yazıkki ama ALLAH'ıma binlerce kez şükürler olsun ki beni çok seven bi sevgilimm var onunla tanıştığımızda ben 13 oda 16 yaşındaydı şimdi ben 19 o 22 =))) bizz çok mutluyuzz ALLAH mutluluğumuzu hiç bozmasınn inşallah ALLAH'ım bi gün buraya evlendiğim yaşı yazmayı nasip etsin inşallah =)

tanıstıgımızda ben 15 esım 19 yasındaydı...evlendıgımızde de ben 20 yasındaydımsımdı ise 24 yasındayım

23 yaşında evlendim, hep 23ün ideal bir yaş olduğunu düşünürdüm öyle de nasip oldu çok şükür... :)

Heyy ben 27 yaşımdayım ve evli değilim. Ama evde kaldığımı da düşünmüyorum. Yaşasın bekarlık!!! :)

Bence evde kalmak çok kötü bir kelime kim nereden çıkarmış bilmiyorum ama neden evde kalınsın ki?İnsan ne zmaan evlenmek isterse o zaman evlenir isterse 70 yaşında evlenir.

18 yaşında tanıştık eşimle. 6 senenin sonunda 7 ay önce ewlendik. 25 yaşındayım. Mutluyum Allaha çook şükür.

Ben 19 yaşımda evlendim.5 senelik evliiyim.Mutluluğun sürekli birşey olmadığını,gelip geçiçi olduğunu düşünüyorum.

mrblar bişey sormak istyrm.
sevgilimle 4 ay önce çıkmaya başladık. bu yaz evlilik erken mi olur sizce? ben 24 o 28 yaşında

bu yaz evlenemezsek seneye yaza kalacak. aslında bekleyeceğimz bişey yok ama bi süre tanımak da gerekli sanırım

mrblar bişey sormak istyrm.
sevgilimle 4 ay önce çıkmaya başladık. bu yaz evlilik erken mi olur sizce? ben 24 o 28 yaşında

bizimde 4 ay oldu siz gibi 24-28 yaşındayız şu anda 7 günlük nişanlıyız ramazandan sonra düğün var kısmetse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…