Kaç yasında evlendiniz?

24 yaşında evlendim, başlarda çok kızıyodum çok erken oldu diye.Ama şimdi düşününce ve kavuşma imkanımızın olmadığını görünce iyi kide 24 dedim, çünkü eşimle ancak 28 yaşında kavuşabilcem, zaten olmuş yaş 26,5 :) kendi kendime yaşlandım be :)

23'te evlendim... iyi ki de evlenmisim basım göğe erdi

ayrı olmasaydık bu yıl evlenecektik mayısta ben 25 o 31 olacaktı

herkes 20lerin başlarında evlenmiş ben 22 yaşındayım yeni sözlendim seneye kısmetse evlenicem 23 evlilik için çokmu erken diyodum ama bu topiği okuyunca rahatladım tek değilmişim

ben 18.5 yaşında evlendim.eşimi hala seviyorum o da beni seviyor....hiç pişman değilim....sadece çevredekilere karşı biraz cahil olmamdan dolayı başlarda sorun yaşamıştım.çünkü eşimin ailesinin adetleri falan biraz farklıydı bi de herşeyi sen düşünüp bulacaksın onlar söylediği zaman bi anlamı kalmıyormuş...tabii bazen ben herşeyi düşünemiyordum çünkü onlar küçücük bi şeyi bile çok büyütürlerdi...onlarda kardeşim herşeyi ayrıntısıyla inceleye inceleye bitirmezlerdi.6 senelik evliyim bi kere şöyle oldu sende böyle yap duymadım... şimdi doğal olarak alıştım...yıkılmadım ayaktayım eeeherşeyin biraz zorluğu var ama gene söyleyeyim eşimle,oğlumla çok mutluyum ve ondan ötürü pişman değilim.....

şuan 27 yaşındayım 19 yaşında evlendim pişmanım ama bazende nasılsa evlenecektim deyip avunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…